Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Ruslanovich Crime Org. - Chapter II

Başlatan IrResistibLe, 21 Nisan 2018, 11:56:35
Okunma sayısı 49804 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lox2nn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tom Haugston Lv.13
Köken: İspanyol
Son giriş: 26 Haziran 2023, 16:14
Toplam oynama: 37 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Ruslanovich Crime Organization Tanıtımı
« Yanıtla #80 : 24 Nisan 2018, 23:23:13 »

Çevrimdışı Srdjan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 12 Eylül 2020, 21:25
Toplam oynama: 55 gün, 18 saat
« Yanıtla #81 : 24 Nisan 2018, 23:40:14 »
s*fari den geldiğiniz belli olduuu okay okay daha fazla polemiğe girip kanser olmak istemiyorum.
Güldürdün kanka.

Çevrimdışı Bandit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #82 : 25 Nisan 2018, 00:08:37 »
Lütfen yazı yazarken sadece cümlenin başındaki kelimeyi ve özel isimlerin baş harflerini büyük yazın.Acayip derecede görüntü kirliliğine neden oluyor.

Çevrimiçi IrResistibLe

Mapper
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Vera Volkova Lv.47
Son giriş: 01 Mart 2024, 04:01
Toplam oynama: 21 gün, 8 saat
Amor Cuellar Lv.47
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Mart 2024, 04:01
Toplam oynama: 763 gün, 19 saat
Barry Ellery Lv.47
Son giriş: 01 Mart 2024, 04:00
Toplam oynama: 47 gün, 2 saat
Son giriş: 01 Mart 2024, 03:53
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
Jeff Mays Lv.47
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #83 : 25 Nisan 2018, 00:57:33 »
Şimdi şöyle bir açıklama yapacağım. Yani sizde haklısınız aylardır çırpınıp gelişemeyen 2-3 birlik gelip burada g*tünü yırtıyor. Neden? Karşılarında 2 günde gelişen bir birlik var. Bir önce ki açıklamamda da belirtmiş olduğum üzere kendim şahsi olarak arkadaşım dahi olsa birliğe OOC alım yapmayıp sadece IC alım yaptığımı ve birliğimde kime sorarsanız sorun birliğe girenlerin %80'i bar'da çalışma rolü ile girdiğini ve diğer kalanlar ise bizim ikinci birlikten geldiklerini söyleyeceklerine eminim. Aksi takdirde zaten konuşanlar OOC alınmıştır ve ben bu adamların rol bilgisine bakarım eğer rol bilgisi kötü ise atarım. Zaten birlikte adam alan sayısı 3-4 ve hepside benim diyen adamlara taş çıkartır. Ha bir yerde haklısınız birlik üyelerimizin bazıları mantıklı düşünemiyor veya o sırada akıllarına gelmiyor olabilir. Sırtında olan bir AK-47 markalı silah var ama sunucu'da kayış rolleri yasak. :) Ha her şeyi geçtim Ganton isimli birliği ben daha OOC ve IC ilk kez duyuyordum HATE ile tartışırken ve beni aydınlattı zaten Ts3 konuşmamızda da kişiye anlattım olayı. Ganton isimli birlik bizim ile daha tanışmamışken yada hiç bir münakaşa'ya girmemişken gelip bize OOC bir şekilde sıkıyor. Buna da bir şey demiyoruz, sıksınlar. Peki sıkarken video'da durup'da arkalarına bakmışlar mı? Arkalarında hangi saray var? Saçma bir olay değil mi? LSPD nerede peki? Siz bu soruları cevaplayın ve Ganton birliği bizim birliğimize OOC olarak nasıl sıkıyor onu cevaplarken ben ise bu olaylarda olan kişilerin şikayetleri ile uğraşacağım.. Şu saat'den sonra birlik tanıtımına tartışma üzerine bir yazı görürsem şikayetçi olacağımı da belirtmek isterim. Bu tartışma mevzusu da bitmiştir. Aksi şekilde açıklama isteyenler forumdan ileti atsın TS3 adresimizi atalım gelin konuşalım. İyi oyunlar, iyi roller.
Spoiler:

Çevrimdışı warry

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Ağustos 2022, 00:07
Toplam oynama: 22 gün, 8 saat
« Yanıtla #84 : 25 Nisan 2018, 22:30:01 »
Şimdi şöyle bir açıklama yapacağım. Yani sizde haklısınız aylardır çırpınıp gelişemeyen 2-3 birlik gelip burada g*tünü yırtıyor. Neden? Karşılarında 2 günde gelişen bir birlik var. Bir önce ki açıklamamda da belirtmiş olduğum üzere kendim şahsi olarak arkadaşım dahi olsa birliğe OOC alım yapmayıp sadece IC alım yaptığımı ve birliğimde kime sorarsanız sorun birliğe girenlerin %80'i bar'da çalışma rolü ile girdiğini ve diğer kalanlar ise bizim ikinci birlikten geldiklerini söyleyeceklerine eminim. Aksi takdirde zaten konuşanlar OOC alınmıştır ve ben bu adamların rol bilgisine bakarım eğer rol bilgisi kötü ise atarım. Zaten birlikte adam alan sayısı 3-4 ve hepside benim diyen adamlara taş çıkartır. Ha bir yerde haklısınız birlik üyelerimizin bazıları mantıklı düşünemiyor veya o sırada akıllarına gelmiyor olabilir. Sırtında olan bir AK-47 markalı silah var ama sunucu'da kayış rolleri yasak. :) Ha her şeyi geçtim Ganton isimli birliği ben daha OOC ve IC ilk kez duyuyordum HATE ile tartışırken ve beni aydınlattı zaten Ts3 konuşmamızda da kişiye anlattım olayı. Ganton isimli birlik bizim ile daha tanışmamışken yada hiç bir münakaşa'ya girmemişken gelip bize OOC bir şekilde sıkıyor. Buna da bir şey demiyoruz, sıksınlar. Peki sıkarken video'da durup'da arkalarına bakmışlar mı? Arkalarında hangi saray var? Saçma bir olay değil mi? LSPD nerede peki? Siz bu soruları cevaplayın ve Ganton birliği bizim birliğimize OOC olarak nasıl sıkıyor onu cevaplarken ben ise bu olaylarda olan kişilerin şikayetleri ile uğraşacağım.. Şu saat'den sonra birlik tanıtımına tartışma üzerine bir yazı görürsem şikayetçi olacağımı da belirtmek isterim. Bu tartışma mevzusu da bitmiştir. Aksi şekilde açıklama isteyenler forumdan ileti atsın TS3 adresimizi atalım gelin konuşalım. İyi oyunlar, iyi roller.
Spoiler:
Aynen aynen 10 dakikada bir baskın atıp 2 günde siz kral oldunuz ve biz aylardır değil sadece 1-2 haftada böyle şeyler yaptık.OOC den dost olup IC de bizim üstümüze tüm birlik saldırcağını söylüyorsunuz.Sonra 2 günde gelişen birlik sizmisiniz? Önce kuralları okumanız rica olunur.

Çevrimdışı GooK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Eylül 2023, 23:29
Toplam oynama: 33 gün, 11 saat
« Yanıtla #85 : 25 Nisan 2018, 22:30:49 »
Spoiler:
Spoiler:
YANLIŞ BÖLÜM DOSTUM,ŞİKAYET AÇACAKTIN SANIRIM :D :D :D

Çevrimdışı GooK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Toplam oynama: 33 gün, 11 saat
« Yanıtla #86 : 25 Nisan 2018, 22:31:46 »

Güzel rol moruk sfrp den gelmeyiz adamım biz kralız Hahaha :D Çok iyisiniz eski birliğiniz neden kapanmıştı ?

Çevrimdışı ANEW

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 29 Mart 2020, 21:11
Toplam oynama: 53 gün, 4 saat
« Yanıtla #87 : 25 Nisan 2018, 22:32:00 »
Çatışarak kaliteli rol yapmış olmuyorsunuz , çabalamanız ve emek vermeniz gerekiyor,sizin seviyeniz ile ilgili olan söylentileri duymuştum fakat aldırış etmemiştim , şuan tam olarak ne olduğunuzu anladım.
Şehire henüz 1 hafta önce gelen birlik etrafa ateş açarak diğer birlikleri yönetebileceğini düşünüyor,siz karakterlerinizi konuşturabilin sonra şehire hükmedersiniz.
Pekala madem bize savaş açtınız bende ck savaşı ilan etmekten çekinmem çünkü çoğu birlik bizim altimizdadir.
Ben de rolumu kurarak ic olarak bütün birliklerle üstünüze yagarim.

Çevrimdışı neveserc

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Trey Rollock Lv.13
Son giriş: 21 Ağustos 2024, 22:21
Toplam oynama: 59 gün, 3 saat
« Yanıtla #88 : 25 Nisan 2018, 22:32:33 »
Bu platformda olup, kuralları bilmeden rol yapıyorsunuz. Birlik kurmuşsunuz keşke birlik kurallarına biraz baksaydınız ayrıca oyun içerisinde çatışıp, mağlubiyet alınca gidip karşı tarafın birlik tanıtımına kötü yorumlar atarak birşey elde edemessiniz. Bir birliğin/oyuncunun hatasını görüyorsanız gidip şikayet açın, tanıtımına gidip boş boş SS'ler atıp, "oo mix","oo metagame" yapıyorsunuz diyerek karalamaya çalışmayın bu size pozitif etki sağlamaz, daha çok negatif etkiler.

Çevrimdışı GooK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: