Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Ruslanovich Crime Org. - Chapter II

Başlatan IrResistibLe, 21 Nisan 2018, 11:56:35
Okunma sayısı 49645 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lox2nn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tom Haugston Lv.13
Köken: İspanyol
Son giriş: 26 Haziran 2023, 16:14
Toplam oynama: 37 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Ruslanovich Crime Organization Tanıtımı
« Yanıtla #70 : 24 Nisan 2018, 19:49:41 »
s*fari den geldiğiniz belli olduuu okay okay daha fazla polemiğe girip kanser olmak istemiyorum.
:D :D :D Sana şu kadar diyorum bir kez bile safariye girip oynadıysam adam değilim bunu kendi şahsıma söylüyorum birlikteki diğer insanlardan haberim,veya Yeni nesil vb serverler buraya L*ne RPG ve V****tta RPG'den geldim bu konu daha ilerlerse ikimizde ceza alıcağız bunun farkındasındır umarım bu yüzden daha fazla polemiğe girmiyelim

Çevrimdışı Rosenberg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 13 Eylül 2018, 23:26
Toplam oynama: 16 gün, 20 saat
« Yanıtla #71 : 24 Nisan 2018, 19:59:17 »
Strang park içinde evinize sığınan şahısların SS var admine şikayet et bizi ve bende ss atarak karşı şikayetten ooc yalandan sizi banlatayim kardeşim.
Burayı da tartışma alanına cevirmeyin
Türkçe Meal'i var mı

Çevrimdışı ragreich

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 29 Ocak 2019, 01:55
Toplam oynama: 21 gün, 20 saat
« Yanıtla #72 : 24 Nisan 2018, 20:02:36 »
Strang park içinde evinize sığınan şahısların SS var admine şikayet et bizi ve bende ss atarak karşı şikayetten ooc yalandan sizi banlatayim kardeşim.
Burayı da tartışma alanına cevirmeyin
Türkçe Meal'i var mı

bu adamı şimdiye kadar çözen olmadı

Çevrimdışı lox2nn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tom Haugston Lv.13
« Yanıtla #73 : 24 Nisan 2018, 21:14:42 »
Toplu olarak banlansanız, emin olun sunucu 1 adım ileri gidebilir. Ayrıca /hudkapa diye bir komut var. Şimdi diyeceksin "biz banlanırsak sunucu nasıl 1 adım ileri gitsin?" Siz giderseniz emin olun, bellerinden AK-47 çeken adamlardan kurtulmuş oluruz. Şimdi sen yine diyeceksin cevap bulamayıp " krdşm tanıtımımdan gider misin?" Merak etme, pazar torbası gibi  olan bellerinizden AK-47 çektiğiniz tanıtımınızı kirletmeyeceğim. Belki bu yazıdan kendini eleştirip bir şeyler çıkarırsın. Hadi, iyi roller dilerim. Tabii yaparsanız. <3
Sana bir şey diyeyim foruma atılan SS'lerle ben ilgineliyorum attığım SS'lerde bana ait olanlari dikkatlice incelersen hiç bir sorun göremezsin hud açık olan SS'ler bana ait değil  :)

Çevrimdışı gods

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Haziran 2020, 14:54
Toplam oynama: 17 gün, 4 saat
« Yanıtla #74 : 24 Nisan 2018, 21:23:32 »
Tanıtımın çok fazla tartışma içerikli yorumlarla dolmuş, çoğu kişi eleştirmeye çalışmış ama kaba bir dille eleştirmişler. Bence SS'lere daha özen göstermelisiniz, yıl oldu 2018 kimse korumayla masa kapatıp karşılıklı yemek yemiyor bunlar 2014'te kaldı, herkes /idle çeker beklerdik saatlerce. Size tavsiyem(z) bu şekilde devam etcekseniz boşa çırpınırsınız ama dediklerimizi en azından göz önüne alırsanız size faydalı olabilir. Eğer dersenki ben bu rolleri yapmayı bilmiyorum. Burada seve seve öğretecek adamlar var ben dahil. Başarılar dilemiyorum ancak şans dileyebilirim.

Çevrimdışı lox2nn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tom Haugston Lv.13
« Yanıtla #75 : 24 Nisan 2018, 21:34:39 »
SS'lere daha ne kadar özen gösterebilirim bilmiyorum ama yinede teşekkürler bazı konularda haklı olabilirsiniz birliğimizde düşük rol seviyesine sahip insanlar var yok değil bunun herkes farkında fakat sunucu genelinde böyle görüyorum The Stewart MOB'da olduğu kadar sıkma rollerimiz yok farkındaysaniz burdan bu kadar şey yazmanızı pek doğru bulmuyorum bazı arkadaşlar belinden Ak-47 felan çıkarıyor gibi şeyler söylemişler böyle hatalar olabiliyor ve cezasini çekiyor o yüzden fazla gereksiz atimlarda bulunmayin lütfen.

Çevrimdışı Hate

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 29 Ağustos 2019, 01:52
Toplam oynama: 28 gün, 0 saat
« Yanıtla #76 : 24 Nisan 2018, 21:36:51 »
Dün rollerimiz silindi sanıyordum, 2 dakika önce birliğinizden 2 kişi tarafından DM yedim, teşekkürler.

Çevrimdışı lox2nn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tom Haugston Lv.13
« Yanıtla #77 : 24 Nisan 2018, 22:13:37 »
Dün rollerimiz silindi sanıyordum, 2 dakika önce birliğinizden 2 kişi tarafından DM yedim, teşekkürler.
Gerekli şikayeti açarsan cezasını alır diye düşünüyorum birlikteki 30 adama her an dur sus yapma diyemeyiz :)

Çevrimdışı lox2nn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tom Haugston Lv.13
« Yanıtla #78 : 24 Nisan 2018, 22:55:17 »
Gerekli şikayeti açarsan cezasını alır diye düşünüyorum birlikteki 30 adama her an dur sus yapma diyemeyiz :)
/f den belirtip daha da az kanser olmamızı sağlayabilirsin.
7/24 göz kulak olamıyorum benimde OOC işlerim var eğer kanser oluyorsan /rapor Client Ban istiyorum anında kurtulabilirsin. ;)

Çevrimdışı lox2nn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tom Haugston Lv.13
« Yanıtla #79 : 24 Nisan 2018, 23:14:18 »
/f den belirtip daha da az kanser olmamızı sağlayabilirsin.
7/24 göz kulak olamıyorum benimde OOC işlerim var eğer kanser oluyorsan /rapor Client Ban istiyorum anında kurtulabilirsin. ;)
ya ne saçma cevaplar bunlar. siz kanserler ayıklanınca kanser olmayacağım emün ol
Yeter artık benimde bir sabrım var boş yapma devam et hadi kardeşim işine bak işimize bakalım,artık yazmazsan buradan eğer benimle bir sıkıntın varsa pm at forumdan konuşalım anlaşaım şimdi SS atıcağım izninle.