Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

GANG OF BİCYCLE

Başlatan knoojew, 16 Temmuz 2019, 14:16:24
Okunma sayısı 2444 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı knoojew

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 10 Nisan 2020, 14:51
Toplam oynama: 14 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
GANG OF BİCYCLE
« : 16 Temmuz 2019, 14:16:24 »

Chapter - 1

Lynn Mikealson,platonik bir aşıktır ve aşık olduğu çocuk uyuşuturucu bağımlısıdır.Bunu ne okulu ne de Lynn bilmektedir.Bir gün okul çıkışında Lynn'ın platonik aşık olduğu çocuk Lynn'ı sol kolundan yakalar.Çocuğun elinde bir spor çantası bulunmaktadır.Lynn'a;"Senden birşey rica edebilir miyim,benim küçük bir işim olduğundan dolayı bu çantayı arkadaşıma veremeyeceğim.Sen verebilir misin?"der.Lynn çocuğa aşk dolu gözlerle bakınır,bunun çocuğa olan ilişkisini iyi yönden etkileyeceğini düşünür ve hemen kabul eder.Çantayı o heyecan ile hızlıca alır ve çocuk her şey için Lynn'a teşekkür eder.Göz kırparak yavaşça arkasını dönüp uzaklaşır.Lynn çantayı götüreceği konuma doğru bisikleti ile yol alır.O sırada çocuk iş yapacağı adamı arar.Telefonun diğer ucunda ise George Jones bulunmaktadır.Lynn'ın özelliklerini vererek,ona getireceği çantayı almasını ve iş yapacağı insanlara vermesini ister.Lynn çantayı vermek için gittiği yere ulaşır.Gittiği yer bir sokak arasıdır ve orada bisikleti ile George Jones onu beklemektedir.George Jones'un bisiklet kullanma amacı ise tamamen daha az dikkat çektiği içindir.Lynn,George Jones'e yaklaşır,bu sırada çevreden bir takım sesler gelmektedir.Lynn paniğe kapılır.Gelen sesler ise siren sesleridir.George,önlemini daha önceden aldığı için sırtında bir çanta bulunmaktadır.Lynn'ın sırtındaki çantayı alarak yanındaki çöp konteynırına atar.George'unn sırtındaki çantada bir kaç tane kitap ve bir su şişesi  bulunmaktadır.Polisler çok hızlı şekilde sokağın giriş ve çıkışlarını kapatarak George ve Lynn'ı köşeye sıkıştırırlar.Polisler,megafondan "Ellerinizi kaldırın,yere diz çökün!" diye bir uyarı verirler.Lynn bu durumdan korkarak ağlamaya başlar.Polisler George ve Lynn'a yaklaşıp üstlerini ararlar,sonra ise George'nin sırtında bulunan çantayı alıp içini açarlar ve çantanın içinde bir kaç kitap ve şişeden başka bir şey bulamazlar.Polisler,Lynn ve George'ye yardım ederek ayağa kaldırırlar,"Biz sizi uyuşuturucu ticareti yaptığınızı zannederek peşinize düştük" diyerek George ve Lynn'ı serbest bırakırarlar.Polislerin uzaklaştığını gören George çöpün kapağını kaldırarak içerisine attığı çantayı alır ve iki çantayı değiştirirler.George,Lynn'a az önce ki durumdan dolayı onunla gelmesini ister,yoksa onunda başının belaya giriceğini söyler.Lynn bunu kabul etmeyerek bisikletine binerek hızla uzaklaşmaya başlar.

Chapter - 2
        Lynn eve gelmiştir.Hızlıca odasına çıkarak yatağının içine girer ve ağlamaya başlar.Kendinden 3 yaş büyük olan kız kardeşi Lanera,Lynn'ın ağladığını duyup odaya girer,Lynn'ın ağladığını görür ve ona neler olduğunu çabucak anlatmasını ister.Lynn bu esnada korkmuş bir şekildedir.Bunu farkeden Lanera koşar adımlarla mutfağa giderek,hızlıca Lynn'ın en çok sevdiği içecek olan "Ice white chocolate mocha." hazırlar.Bunu hazırlamasının sebebi kardeşinin bu içeceği çok sevdiği ve onun ile birazcık olsada Lynn'ı yumuşatarak onu konuşuturabiliceğini düşünmesidir.Odaya tekrar çıkıp Lynn'a içeceği uzatır ve onu dinlemeye başlar.*Lynn başından geçen bütün olayları Lanera'ya anlatır*Olanları duyan Lanera şok olmuştur ve sigara içmek için dışarıya çıkar.

Bundan sekiz saat önce  :
         *Telefon çalmaktadır*Lanera'yı arayan ise George Jones'dır.Lanera telefonu hızlıca açar,George Night Moon kafeye gelmesini söyler.Lanera telefonu kapatır,hızlıca hazırlanır,evden çıkar ve George'un söylediği kafeye doğru yürümeye başlar.George ise o kafede Lanera'yı beklemektedir,Lanera kafeye gelir ve George'nin masasına doğru yaklaşıp sandalyeyi yavaşça kendine doğru çekerek  oturur.
- Hoşgeldin Lanera,aç mısın?
Lanera sinirli bir şekilde bakışlarını George'ye çevirir ve;
+ A-h,George!Hala yemek yemeyi düşünüyorsun.Önemli konuşacaklarımız var.
  George elindeki çatal-bıçağı bırakır ve;
- Haa,o iş mi?o işi Jack'e bıraktım,o halledecek.
- Jack mi?O daha ayakkabısının bağcıklarını bağlayamaz,nasıl sevkiyat için kız ayarlasın?
- Merak etme Lanera,daha önce ki sevkiyatta da kızları o ayarlamıştı."Diyerek yemeğini yemeye devam eder.Yemeğini bitirdikten sonra Lanera ile güzel bir sohbet edip kafeden kalkıp ayrılırlar.

Şimdiki zaman  :
         Lanera,Jack'in ayarladığı kızın kendi kız kardeşi Lynn olduğunu anlar,dikkatlice bu olayı nasıl çözebiliceğini düşünmeye başlar ve o sırada ise Lanera'nın telefonu çalmaktadır.Lanera telefonun ekranına bakar ve arayanın George Jones'dur,telefonu hemen açar.George,telaşlı bir ses tonu ile;"Acil Night Moon kafede tekrar buluşmamız lazım." diyerek telefonu kapatır.Lanera hızlıca hazırlanarak dışarı çıkar ve Night Moon kafeye doğru yol alır.George'de hızlıca Night Moon kafeye gider.Kafede en köşe masaya geçerek George başından geçen olayları heyecanlı bir ses tonu ile anlatmaya başlar.Lanera,George'yi susturur ve herşeyi bildiğini söyler.George boş bir şekilde Lanera'ya bakar ve "Lanera!Bu olaylar yeni yaşandı,sen nasıl bilebilirsin?Kim söyledi?"der.Lanera,George'a;"O aptal kız,benim kız kardeşim."der.George,hem şaşkın hem de sert bir ifade ile;"Jack aptalı bula bula senin kız kardeşini bulmuş..A-h!Aptal çocuk."der.Lanera,yapacak hiçbir şeyin olmadığını,kız kardeşi Lynn'a itiraf etmesi gerektiğini söyler.George,çaresiz bir şekilde;"Yapacak başka bir şey kalmadı Lanera." der.

Lanera ve George kafede iken Lynn'ın odasında:
  Telefon konuşması:
   Lynn;Jack!Beni nasıl bir cehenneme sürükledin sen?O çantanın içerisinde ne vardı?Bana herşeyi anlat!
   Jack;Bir dakika sakin olarak bana neler olduğunu anlatır mısın?
*Lynn ağlamaklı bir ses tonu ile olayları anlatır
   Jack;Tamam,seni anlıyorum.Neredesin?Yanına geleceğim. der.
Lynn,Jack'e karşı boş olmadığı için bu teklifi kabul eder.Jack'e ev adresini verir ve Jack bisikletine atlayarak,Lynn'ın evine doğru yola çıkar.

Jack,Lynn'ın evine ulaştığında kapıda Lanera'yı görür ve şaşırmış bir ses tonu ile;
Jack: Lanera!Senin burada ne işin var?
Lanera: Burası benim evim,asıl senin burada ne işin var?*diyerek Jack'e çıkışır"
Jack: Ama ama,burası Lynn'ın evi değil miydi,o bana burayı tarif etmişti..
Lanera: Evet salak,bulduğun kız benim kız kardeşim.
Jack: Nasıl olur ?
Lanera: Olan oldu artık aptal!İçeri gir ve hiçbir şey belli etme,ben halledeceğim.
Lynn,kişisel bakımını ve makyajını yapmış bir şekilde Jack'i beklemektedir.Lanera ile Jack ise yeni tanışmış gibi yaparak Lynn'ın odasına çıkarlar,Lanera Lynn'ın odasının kapısını çalar ve içeri girerek;
Lanera: Yolda arkadaşın ile karşılaştım Lynn,sana gelmiş*gülümseyerek". Lynn hiçbir şeyden habersiz Jack ve Lanera'yı tanıştırır.Lanera;"Ben sizi yalnız bırakayım." diyerek odadan çıkar.Aradan biraz zaman geçtikten sonra Jack'in telefonu çalar.Arayan George Jones'dur.
George: Bir şekilde Lynn ile bizim parka gel,ama çok hızlı ol Jack,HEMEN!
Jack: Tamam abi geleceğim,kız arkadaşımı da getirsem sorun olur mu?*Jack bunu söylediğinde Lynn çok mutlu oldu*
George: Ne kız arkadaşı h-aa!Tamam,gelin hadi.Sorun olmaz..
Jack telefonu kapatır ve Lynn'a dönerek şunları söyler;"Lynn abimin yanına gitmemiz lazım,benimle gelir misin?Seni burada bırakmak istemiyorum.Başın belaya girebilir.Lynn,Jack'in gerçekten onu korumaya çalıştığını düşünerek onunla gitmeyi kabul eder.Lynn,ablasına bir yalan söyler ve Jack ile beraber parka doğru bisikletlerine binerek hızla yol alırlar.Bisiklet çetesinin bulunduğu parka doğru gittiklerini fark eden Lynn Jack'e yaklaşarak;"Abin bisiklet parkında mı?"Jack ise kafasını aşağı ve yukarı doğru bir kaç kez sallayarak onaylar.Jack ile Lynn bisiklet parkının içine girerler.Lynn,bir sürü bisiklet süren insanlara hayranlıkla bakakalır ve ekler;"Bu zamana kadar ailem ve kız kardeşimin neden bu parka gitmemem için uyardılar acaba?" diye etrafa bakınırken karşısında George Jones'u ve Lanera Mikealson'u görür.Çok şaşırak;"Lanera!Senin ne işin var burada?" diye bağırır.Lanera sessiz bir ses tonu ile kardeşine herşeyi anlatmaya başlar;"Bak Lynn biz bu bisiklet çetesinin liderleriyiz masum bir bisiklet çetesi gibi görünürken aslında uyuşuturucu tacirliği yapmaktayız seni bu işlere bulaştırmak istemedim ama hayat şartları seni buraya getirdi.Seninde artık bizimle beraber bu bisiklet çetesini yürütmeni istiyoruz." der.Lynn bu duyduklarına anlam vermeye çalışır ve ablasına bu konuda destek olacağını söyler.Sonuç olarak artık kendisininde bu işin bir parçası olduğunu düşünür ve ablasını yalnız bırakmamak için kendisini olayın akışına bırakır.

Chapter 3

Üç gün sonra:
   Lanera aniden evin kapısını açar ve içeri girer;
"Anne!Baba!Hazırlanın,çabuk evden gitmemiz gerekiyor." der.Annesi ve babası şaşkınlıkla Lanera'ya bakarak;
"Neler oluyor?" diye söylenir.Lanera;
"Anlatacak zamanım yok." diyerek Lynn'ın odasına çıkar ve Lynn'a;"Çabuk hazırlan,gidiyoruz." der.
Tam o anda evin kapısı kırılarak içeriye silahlı adamlar girer.Lanera,Lynn'ın elinden tutar ve binanın ikinci camından aşşağı atlayarak ikiside zarar almadan çöp poşetlerinin üzerine düşerler.Bisikletlerine binerek kaçarlar.O esnada evin içerisinden iki kez ard arda silah sesi duyarlar.Lynn,ağlamaya başlar ve bir yandan da bisiklet sürmeye devam eder.Yolda giderken onlara bisikletli Jack ve George'da onlara katılır.Hepsi büyük bir korkuyla bir sokak arasına girer ve konuşmaya başlarlar.
Lynn(ağlamaklı bir ses tonuyla):Ailemize ne oldu Lanera?
Lanera:Artık onlar cennetteler kardeşim.
Lynn:Nasıl yani,öldüler mi?
Lanera:Evet kardeşim ve bunun tüm sorumlusu benim.
Lynn(sinirli bir ses tonuyla):Evet sensin,bu işler yüzünden ailemizi kaybettik.Şimdi gidiyorum ve beni sakın takip etme!
    Lynn bisikletini orada bırakır ve sokağın çıkışına doğru yürümeye başlar.Onu gören Lanera,Lynn'ın peşinden koşar,onu kolundan yakalar ve şu sözleri söyler;"Annem ve babamı kaybettim,kanımdan bir kişinin daha eksilmesine izin veremem." der.Ardından kardeşine sarılır.Lynn ve Lanera birbirlerine sarılmış şekilde ağlamaya başlarlar.

Chapter 4

Lynn,Lanera,Jack ve George,bu işlerin başlarına daha büyük bir bela getirmeden kaçmaları gerektiklerini anlarlar ve ardından  Los Santos'a gitmek için uçaklarına binerler.Uçak Los Santos'a vardığında bu 4 arkadaş artık her şeye yeniden başlayacaklarına ve önceki yaşananların tekrar yaşanmayacağından emindirler.Özellikle Los Santos'a gelme sebepleri ise,los Santos'ta hala bir bisiklet çetesi olmaması ve br bisiklet çetesinin bu şehire katabileceklerini bildiklerinden dolayıdır.Burada Jack'in torbacı arkadaşı Walden Placces onlara her şeyi anlatıp,onlara bu şehrin lideri olma yolunu anlatacaktır.

Ve bir devrin başlangıcı;Gang of Bicycle böylece Los Santos şehrine gelmiştir.

1) Jefferson taraflarında bulunan Skate Park ve çevresini sahiplenip çetenin tüm ününü şehre yaymak.
2) Los santos'ta bisiklet ile yapılacak aktiviteleri aktif hale getirerek pasifleştirmemek.
5) Hiçbir yere bağlı kalmadan bağımsız bir şekilde herhangi bir renk altında toplanmadan yaşamak.
6) Kendi ailene, değerlerine, kurallarına, mahallene ve her şeyine sahip çıkıp benimsemek.

Gangsta Leader
Sister
Brother
Shooter
Robber
Real Gangster III
Real Gangster II
Real Gangster I
Conscious Gangster
Rookie gangster

Uyuşturucu Ticareti
Ödüllü Bisiklet Yarışları Düzenlemek.
Adam Yaralama ve Öldürme.
Bisiklet İle Dağ Kampları.
Gasp, Hırsızlık ve Soygun.

1) Jefferson taraflarında bulunan Skate Park'ı sahiplenip çetenin tüm ününü şehre yaymak.
2) Uyuşturucu ticaretini tüm şehre günlük olarak bisikletler ile yaymak.
5) Hiçbir yere bağlı kalmadan bağımsız bir şekilde herhangi bir renk altında toplanmadan yaşamak.
6) Kendi ailene, değerlerine, kurallarına, mahallene ve her şeyine sahip çıkıp benimsemek.

Çevrimdışı knoojew

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: JEFFERSON'S SKATE PARK GHETTOES: GANG OF BİCYCLE
« Yanıtla #1 : 16 Temmuz 2019, 14:18:55 »
Rollerden fotoğraflar paylaşmak isteyen üyeler aşağıdaki kodu kopyalayıp "IMG" kodunun arasına fotoğrafın adresini yazarak paylaşabilir.

Kod: [Seç]
[divbox=white][center][img]https://i.hizliresim.com/4plPE4.png[/img][/center][/divbox]
[divbox=white][center][img][/img][/center][/divbox]

Çevrimdışı knoojew

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 16 Temmuz 2019, 14:19:45 »

Çevrimdışı Altes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 02 Mayıs 2020, 01:49
Toplam oynama: 70 gün, 5 saat
Birlik: ******cus
« Yanıtla #3 : 16 Temmuz 2019, 14:21:21 »
Tanıtımda ki özel isimli şahısların her biri farklı renk olması tuhaf olmuş, düzeltsen daha iyi olabilir.

Çevrimdışı onlykkazu

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Mart 2022, 19:13
Toplam oynama: 162 gün, 20 saat
« Yanıtla #4 : 16 Temmuz 2019, 14:22:19 »
kurallarla çetenin amacını copy paste yapmısın knk onu değiştir konsept güzel hikayede güzel tanıtımda güzel başarılar
edit 1: motorcu skinleri yerine teenage skinleri kullanmanızı tercih ederim

Çevrimdışı knoojew

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 16 Temmuz 2019, 14:28:28 »
kurallarla çetenin amacını copy paste yapmısın knk onu değiştir konsept güzel hikayede güzel tanıtımda güzel başarılar
edit 1: motorcu skinleri yerine teenage skinleri kullanmanızı tercih ederim
Copy paste derken anlamadım önceden metin belgesine hazırlamıştık buraya atmak için ama yinede teşekkürler

Çevrimdışı knoojew

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 16 Temmuz 2019, 14:29:06 »
Tanıtımda ki özel isimli şahısların her biri farklı renk olması tuhaf olmuş, düzeltsen daha iyi olabilir.
Hepsinin farklı renk olması isimlerin ve kişilerin farklılığı göze hitap etmesi içindir yinede teşekkürler

Çevrimdışı edqar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyzee Glover Lv.22
Köken: Meksikan
Son giriş: 21 Ağustos 2020, 20:31
Toplam oynama: 148 gün, 0 saat
« Yanıtla #7 : 16 Temmuz 2019, 14:48:57 »
bbcodelardan arındır sadece resimi ortalamaya bbcode kullan okuyasım gelmedi

Çevrimdışı göko

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 20 Ağustos 2024, 12:42
Toplam oynama: 17 gün, 11 saat
Son giriş: 20 Ağustos 2024, 12:43
Toplam oynama: 115 gün, 1 saat
« Yanıtla #8 : 16 Temmuz 2019, 14:58:00 »
Hanemize şimdiden hayırlı olsun, tüm yorumlar için sonuna kadar teşekkür ederiz. Bir efsane doğuyor.

Lanera_Mikaelson[/glow]

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 15 Nisan 2024, 15:12
Toplam oynama: 26 gün, 18 saat
Birlik: **** ** ****cle
« Yanıtla #9 : 16 Temmuz 2019, 16:00:21 »
Yorumlarınız için teşekkürler. Burayı elimizden geldiğince aktif tutmaya çalışacağız, ara sıra göz atmanızı öneririm.  ;)