Lütfen rol sslerinizi başka serverdan değilde Rina Roleplay serverından alınız..
anlamıyorsun ki sen bu adamları, bu sunucuda yapılacak bir rolü neden yapmasınlar? mecbur quest - story yapıyorlar ve bunu bende yapıyorum bu sunucuda bu gibi roller dönmüyor ve dönse başka sunucuyu siktir ettim 7 24 burada ss alıp rolünü yaparlar.
Lütfen rol sslerinizi başka serverdan değilde Rina Roleplay serverından alınız..
anlamıyorsun ki sen bu adamları, bu sunucuda yapılacak bir rolü neden yapmasınlar? mecbur quest - story yapıyorlar ve bunu bende yapıyorum bu sunucuda bu gibi roller dönmüyor ve dönse başka sunucuyu siktir ettim 7 24 burada ss alıp rolünü yaparlar.
ve emin ol elinden gelenin en iyisini story olarak yaparsın bu sunucuda sana bir imkan tanınmıyor değişik rol yapan insanlar yok mesela hiç rehinci var mı? hiç pawn shop var mı? hiç dövmeci var mı? hiç il legal çiftlik rollerini yürüten birlik var mı? varsa ben görmemişimdir.
kötüleyecek bişey bulamayınca mecburen bunu yazmışsın, anlıyorum...
Kaç hafta olmuş birlik açılalı daha 15 sayfasınız 3 gün önce açtık 11 sayfayız çok gerisiniz çook eleştirelecek çok şeyiniz var.
herkes senin gibi asosyel mi oğlum ne laf atıyon adamlara istedikleri gibi ilerler sanane sen ooc kuralları bi gözden geçir gel buraya.
Ayaz herşeyi anlatmış..-, sunucuya yeni roller ile tanıştırmaya çalışıyoruz, Ayaz, Furkan(Stark) vs... bu adamlar gerçek rol yapıyor, sağol Ayazım cevabın için