Genel Bilgiler:
1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):(buraya)Henry_Zyn Ricardo_Del_Mondra Max_Kelly
Douglas_Goldshield1.02:Oyun içi seviyeniz?:(buraya)16
1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:(buraya)Mark Holding Birlik üyesiyim,Hayır olmayacak
1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:(buraya)Haftanın her günü,en az 6 saat.
1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?: İşyeri Bilgileri:
2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):2.02:İşyeri adı:(buraya)Goldshield Bar
2.03:İşyeri tipi:(buraya)Bar/Club
Uzun Cevaplı Sorular:
3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(buraya)(Karakterim ikiz kardeşi ile birlikte Kanada'dan buraya orda yaptıkları illegal işler sonucunda kazandıkları paralar ile göç etmişlerdir. Silah Ticareti gibi illegal yollar ile yüklü miktarda servete sahiptirler. Barın parasını bu servetin bir parçası ile karşılayacaklardır)
3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: (buraya)(Hafta içleri ve hafta sonları barımızın herkese kapısı açık olucak. Ama çoğunlukla akşam saatlerinde çetedeki arkadaşlar olsun başka insanlar olsun daha yoğun olucak)
3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):(buraya)(Aynı İdle - Pizza önü gibi insanların birbiriyle sohbet edip kaynaşıp tanışacağı, içkilerini yudumladıkları ve güzel roller çevireceği bi yer yapıcam)
3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :(buraya):(Şehirdeki insanların maddi ve manevi sorunlarından uzaklaşıp hem kafalarını dinliyeceği ve kafa dinlemekle kalmayıp üzgün ve sıkılmış olarak gelen insanların başka birileriyle tanışıp eğlenip arkadaş olacakları bi yer hem de içkilerimizle kafalarını dağıtacağı bi yer olucak)
Ben, "DadasBey"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.