Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Serverın son iki haftadır sıkıcı bir hal alması

Başlatan exploxy bıraktı, 17 Mart 2018, 23:27:05
Okunma sayısı 2208 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 22 Haziran 2019, 14:47
Toplam oynama: 21 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Serverın son iki haftadır sıkıcı bir hal alması
« Yanıtla #20 : 18 Mart 2018, 09:09:45 »
Bakalım PigPen'i açıyoruz. Çok güzel rol yapılacak yer. Umarım saçma şeylere kurban gitmez.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 16 Şubat 2024, 17:24
Toplam oynama: 104 gün, 4 saat
Köken: Arap
Son giriş: 16 Şubat 2024, 17:40
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #21 : 18 Mart 2018, 09:46:06 »
Herkes rol ortamı ararsa kim rol ortamı kuracak?  :P

Çevrimdışı Haulf Eaddis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 08 Ağustos 2022, 15:23
Toplam oynama: 20 gün, 16 saat
« Yanıtla #22 : 18 Mart 2018, 09:48:28 »
Sebebi DM'nin önüne geçilememesi bence,silah alan tarıyor taraflar aşırı kışkırtılıyor legal-illegal rol düzeni oturmuş değil, gbi olayları bile arttı. Rol yapmayı,silahla adam yaralamak/öldürmek/kaçırmak sanıyorlar galiba.Bu şekilde dönmez zaten rol.

Bakınız dün gece yaşadığım olayı anlatıyorum;Idlewood'da olan GB içerisinde ki o yanan variller koltuklar var ya,orada oturmuşuz rol yapıyoruz bi tanesi geldi dedi ki burada kimden izin alarak oturuyorsunuz, biz daha cevap vermeden yanımıza gelen bu şahıs -birlik ismini vermiyorum tahmin edebilirsiniz- kendi çapında ettiği tehtitlerden sonra telsizden birliğini oraya çağırdı.
Tüm oyunculara açık ortak alanları bile sahiplenmişler ve rol yapmanıza izin verilmiyor. İllegal rolü sadece bu sanıyorlar.

Idlewood'u da sahiplenip oraya da geçmenize izin vermeyecekler zihniyet o yönde ilerliyor.Şu bi gerçek ki 2-3 hafta önce ki halinden daha da kötü ilerliyor bu durum bakalım zaman bize daha neleri gösterecek dostlarım :)

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #23 : 18 Mart 2018, 10:09:17 »
Sebebi DM'nin önüne geçilememesi bence,silah alan tarıyor taraflar aşırı kışkırtılıyor legal-illegal rol düzeni oturmuş değil, gbi olayları bile arttı. Rol yapmayı,silahla adam yaralamak/öldürmek/kaçırmak sanıyorlar galiba.Bu şekilde dönmez zaten rol.

Bakınız dün gece yaşadığım olayı anlatıyorum;Idlewood'da olan GB içerisinde ki o yanan variller koltuklar var ya,orada oturmuşuz rol yapıyoruz bi tanesi geldi dedi ki burada kimden izin alarak oturuyorsunuz, biz daha cevap vermeden yanımıza gelen bu şahıs -birlik ismini vermiyorum tahmin edebilirsiniz- kendi çapında ettiği tehtitlerden sonra telsizden birliğini oraya çağırdı.
Tüm oyunculara açık ortak alanları bile sahiplenmişler ve rol yapmanıza izin verilmiyor. İllegal rolü sadece bu sanıyorlar.

Idlewood'u da sahiplenip oraya da geçmenize izin vermeyecekler zihniyet o yönde ilerliyor.Şu bi gerçek ki 2-3 hafta önce ki halinden daha da kötü ilerliyor bu durum bakalım zaman bize daha neleri gösterecek dostlarım :)

Haklısın Idlewood konusunda. Ama DM değil bence sorun. Düzgün çatışma rolü bile olmuyor. Ne bileyim çeteler arası brawl falan da dönmüyor.

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:42
Toplam oynama: 166 gün, 1 saat
« Yanıtla #24 : 18 Mart 2018, 10:13:57 »
Üst yönetim biz oyunculara rol çıkartmamızı sağlayacak sistemler veriyor. Rolleri de yönetim çıkartamaz kendi aranızda rol çıkartmayı deneyin, rol kimsenin ayağına gelmez siz gidersiniz.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #25 : 18 Mart 2018, 10:19:49 »
Zaten yönetimden bir isteğim yok. Sistemler 10 numara bunu hep söylerim. Tartışmayı fikirlerinizi almak için açtım.

Çevrimdışı Abarti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 14 Ağustos 2018, 00:09
Toplam oynama: 47 gün, 14 saat
« Yanıtla #26 : 18 Mart 2018, 10:43:35 »
Tek söyleyeceğim illegal rollerden başınızı kaldırın,agresif rollere ara vererek sıradan rollere ağırlık vermeniz lazım.Roller böylece gelişip yavaş yavaş aktif ortamlar oluşacağına inanıyorum.Ne zaman oyuncu izlemeye başlasam küfür ediyorsunuz birisine veya bir ters laf ediyor silah çıkartıp vuruyorsunuz.Ben olsam bende kendi evime kapanıp sadece tanıtıklarım ile rol yapardım.

Çevrimdışı Haulf Eaddis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #27 : 18 Mart 2018, 10:52:33 »
Tek söyleyeceğim illegal rollerden başınızı kaldırın,agresif rollere ara vererek sıradan rollere ağırlık vermeniz lazım.Roller böylece gelişip yavaş yavaş aktif ortamlar oluşacağına inanıyorum.Ne zaman oyuncu izlemeye başlasam küfür ediyorsunuz birisine veya bir ters laf ediyor silah çıkartıp vuruyorsunuz.Ben olsam bende kendi evime kapanıp sadece tanıtıklarım ile rol yapardım.

Katılıyorum.

Çevrimdışı Şaynezya

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Mayıs 2020, 18:26
Toplam oynama: 46 gün, 17 saat
« Yanıtla #28 : 18 Mart 2018, 10:55:31 »
PigPen'i açtık ve sadece orada "Legal" bir şekilde rol yapıcaz,bakalım nasıl olucak..

Çevrimdışı Haulf Eaddis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #29 : 18 Mart 2018, 11:08:32 »
PigPen'i açtık ve sadece orada "Legal" bir şekilde rol yapıcaz,bakalım nasıl olucak..

Hocam oraya legal rol aykırı değil mi yahu  ;D şaka bir yana sivildeyken uğrayalım başarılar sizin içinde.