Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

❗Rollere açık olun artık❗

Başlatan Vuslu!, 12 Mart 2018, 12:56:36
Okunma sayısı 5107 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Koero.x7

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 22 Ağustos 2019, 14:37
Toplam oynama: 28 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: ❗Rollere açık olun artık❗
« Yanıtla #10 : 13 Mart 2018, 13:25:42 »
"Emotlar chat kirletmez. Rolünüzü yüceltir."

Çevrimdışı dark2

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 18 Mart 2020, 03:08
Toplam oynama: 9 gün, 20 saat
« Yanıtla #11 : 13 Mart 2018, 17:53:38 »
Mesela ben OOCde erkek olup, kadın karakter açınca lezbiyen rolü yapan insanların rol bildiğini düşünmüyorum. Rol bilmek sadece terimleri çok iyi bilmek, sunucu politikalarını ezberlemek falan değildir. Hayal gücü gerçekçilik vesaire bunlar az önce saydıklarımdan çok daha değerli bir rolcü için.

Çevrimdışı ragreich

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 29 Ocak 2019, 01:55
Toplam oynama: 21 gün, 20 saat
« Yanıtla #12 : 13 Mart 2018, 18:05:24 »
Kadın rollerini çok iyi yansıtan bir ton isim tanıyorum, isteyen istediği rolü yapma konusunda özgür. Senin söylediğini şöyle çevirebilirim; illegal rol yapmaya çalışanlar biraz başkalarından feyz almalı, illegal kafası silah alıp birilerini vuralım demek değildir. Bu sunucuda az önce söylediğim gibi tonlarca insanla karşılaştım.Yansıttığı konsept ile ilgili insanların rollerini sorgulayamayız.

Çevrimdışı Apollon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 25 Ocak 2020, 15:25
Toplam oynama: 7 gün, 20 saat
« Yanıtla #13 : 13 Mart 2018, 19:04:24 »
Daha önce çok söyledim, insanlar OOC zevklerine göre rol yapıyorlar, karakterini düşünmeyip OOC olarak sevdiği bir müziği açıyor, kendi OOC kimliğine göre cinsel yönelim belirliyor, en yakışıklı/güzel skini alıyor. Gangster rolü yapsa bile altına Elegy, Sultan, Turismo, SuperGT falan çekiyorlar. En iyi çete rolü yapan biz olalım değil en iyi çete biz olalım kafasında herkes. Önceden karakter hakkında planlama yapmadan, karakterin psikolojisini hiç düşünmeden robot gibi rol yapıyorlar. Böyle olunca rol yapasım gelmiyor, sunucunun Medium RP olmasının gazabı herhalde.

Rolleri Medium,Hard,Easy,High gibi şeyler ile sınırlandırmak oyuncuların ve saçma kurucuların işidir.Her sunucu rol içindir , rolün sınırlarını oyuncular çizer burada ki %65lik kesim Hard-Rol kurallarına uygun olarak davrandığı için bu saf karakterler çok dikkat çekiyor.

Çevrimdışı Remnant VII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Mart 2018, 01:10
Toplam oynama: 11 gün, 9 saat
« Yanıtla #14 : 14 Mart 2018, 13:23:17 »
Şu Hard RP, Medium RP kavramlarını ortaya çıkaranı bulup dövsek ne güzel olacak.

Kadın rolünde kimse birbirinin eline su dökemez, bu bir gerçek. Kadın karakter ile oynayan arkadaşlarımız, eğer erkek karakter ile oynuyor olsaydı sen de "Yapabilecek arkadaşlarımız kadın karakter açsın" diye konu açardın Flessing. Doğruya doğru.

Çevrimdışı Yiğit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Carl Eagle Lv.22
Son giriş: 08 Haziran 2024, 21:55
Toplam oynama: 90 gün, 20 saat
« Yanıtla #15 : 14 Mart 2018, 18:54:45 »
Çok haklısın Vuslu!

Çevrimdışı seckinn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Mayıs 2020, 21:29
Toplam oynama: 23 gün, 3 saat
Birlik: *** ***** **rde
« Yanıtla #16 : 14 Mart 2018, 19:25:35 »
Mesela ben OOCde erkek olup, kadın karakter açınca lezbiyen rolü yapan insanların rol bildiğini düşünmüyorum. Rol bilmek sadece terimleri çok iyi bilmek, sunucu politikalarını ezberlemek falan değildir. Hayal gücü gerçekçilik vesaire bunlar az önce saydıklarımdan çok daha değerli bir rolcü için.
Kadın eşcinsel karakterlerin tatlı bulunup, erkek eşcinsel karakterlerin hakaretlere uğraması falan da var. :D

Kısmen katıldığım bir yorum, kadın karakter açanların çoğu diğer kadın karakterlerle yakınlaşabilmek için rol yapıyor. Çok az gördüm cinsel tercihi hetero olan kadın karakter. Ayrıca yine benzer bir şekilde kadın karakterlerin onlara her selam verenin derdinin erotik rolmüş gibi davranması konusu var. Bence bu durumların kişilerin gerçek hayatıyla doğrudan alakası var. Sosyal hayattaki bilindik sorunlardan biri, erkeğin kadına yaklaşmakta utanması, genel olarak araya başka bir kız arkadaş sokarak iletişimin sağlanması ve buna benzer zincirleme durumlar insanları doğrudan kadın karakter açmaya yönlendiriyor olabilir.Bu gibi sorunları yaşayanların oyuna yansıtması da bana gayet normal geliyor. Kimsenin hayatını sorgulamak bana düşmez ancak samp paltformunun genel yaş kitlesi belliyken bu gibi durumlar şaşırtıcı değil.

Yine de kimin ne rol yaptığına karışılmaması taraftarıyım. İyi rol-kötü rol kavramı tamamen kişinin kendisinde bitiyor, yaptığı rolden zevk almasında.
@Remnant ilk dediğine katılıyorum ancak ikinci dediğin çok saçma. Şuan kadın karakterler için erkek, erkek karakterler için de kadın karakterler yok. Kadın karakterlerin %90'ı yine kadın karakterlerle rol yapıyor. Sunucuda kadın ve erkek karakter sayısı dengede olmasına rağmen toplu ortamlarda görünenlerin çoğu erkek karakterler oluyor. Kadın karakter yöneten erkek arkadaşlarımız toplu ortamlarda bile erkeklerden kaçıyorlar resmen. :D  Bu yüzden sunucu tamamen kadın ya da tamamen erkek karakterlerden oluşsaydı da çok bir farklılık hissedilmezdi.

Çevrimdışı Remnant VII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Mart 2018, 01:10
Toplam oynama: 11 gün, 9 saat
« Yanıtla #17 : 14 Mart 2018, 19:55:28 »
Yine raviel, yine yılların rolcüsü, sunucuların aranan adamı gibi bir konuşma üslubu.

Dostum, sen ciddi misin ya? Yazdığım o cümleleri anlamamışsın, gelip kafana göre eleştiriyorsun. Harbiden, sen ciddi misin?

Anlamadığın için düzgünce yazacağım. Kadın karakter oynayanlar, aniden erkek karakterlere dönse bu defa forumda "Kadın karakter azlığı, Kadın karakterler nereye kayboldu?" gibi başlıklar açılacak. Geçmişte çok kez oldu ve benim demek istediğim tamamen bu. Ne kadın karakterlerin cinsel yönelimiyle alakası var, ne de başka bir şeyle.

Ayrıca, çok rica ediyorum. Ya artık şu üslubunu değiştir, ya da benimle münakaşa etmeye kalkma birader. Umarım bu postumdan sonra dönüp dolaşıp bana PM atmazsın.

Çevrimdışı Nang

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Ekim 2020, 07:14
Toplam oynama: 123 gün, 21 saat
Birlik: ******cus
« Yanıtla #18 : 14 Mart 2018, 20:11:36 »
Kadın karakterlerin büyük bölümünün başka kadın karakterlere yöneldiği konusuna katılıyorum ben de. Her ne kadar imkansız bir şey olmasa da koca sunucunun yüzde doksan kadarı böyle olunca durum garip geliyor. Yine de kural ihlali olmadığı sürece karışılamaz tabii.

Çevrimdışı seckinn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Mayıs 2020, 21:29
Toplam oynama: 23 gün, 3 saat
Birlik: *** ***** **rde
« Yanıtla #19 : 14 Mart 2018, 20:21:46 »
@Remnant bana karşı bu hiddetin ne bilmiyorum, yılların rolcüsü gibi de takılmıyorum daha önce de dediğim gibi bu oyun, altı üstü oyun. Ne emeğin bir anlamı var ne yıllanmış olmanın, bana böyle saçma sapan ithamlarda bulunma lütfen. Özelden senden güzel bir şekilde, haksız olmamama rağmen gelip özür dilemiş olmam benim adamlığımı, senin burada özelde dönen bir şeyi yaygaraya vermeye çalışman ne kadar adam olduğunu sorgulatır.
Ben tanımadığım insanlardan oluşan insanların yorumlaştığı toplu bir ortamda bu şekilde yazıyorum, neresi yanlış?
İlk düşüncene hak verdiğimi ikincisini doğru bulmadığımı açıklayarak belirttim. Neden saçma sapan tripleniyorsun ki? İki tane ilgimi çeken "Oyun Dışı » Tartışma Alanı »" konusunda denk geldim ve toplu bir tartışmada farklı iki kişinin yorumuna ben de yorum kattım. Sen cidden takıntılısın bana.
Tekrar belirtiyorum nasıl konuştuğum seni zerre kadar ilgilendirmiyor ve ben bu tarzımla, sen tartışma alanında bin konu açsan binine de yorum yaparım sen de buna karışamazsın. İzdivaç programında değiliz. "Hıh, tarzını beğenmedim benimle konuşma" tribine girmek nedir yani anlamıyorum. Fazla komiksin sen.  ;D
Ya da bana aşık olmuşsun, eğer öyleysen açıl bana korkma homofobik değilim.  :P