Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Legal Roller Hakkında

Başlatan ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ, 11 Mart 2018, 16:46:42
Okunma sayısı 2521 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı FatihTr

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 24 Mart 2018, 08:05
Toplam oynama: 22 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Legal Roller Hakkında
« Yanıtla #10 : 11 Mart 2018, 22:29:25 »
Açlık, susuzluk gibi olaylar gelmeli bence. Ar-ge olarak kimse açmazsa ben açacağım. Hem ekonomi canlanır hem de restoran, bar, cafe gibi yerlere gitmek için ayrı bir sebep olur. 

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cho Hobbison Lv.16
Köken: Meksikan
Son giriş: 09 Şubat 2024, 23:54
Toplam oynama: 27 gün, 23 saat
« Yanıtla #11 : 11 Mart 2018, 22:31:34 »
Üzgünüm, ama kimse arkadaşlarını toplayıp bir kafeye vs. gitmiyor. Gündelik ihtiyaçlarını yok sayıyorlar ve biri uğraştığı zaman anca "Başarılar, destekliyorum." oluyor boş boş. Gerek yok bence.

Ne güzel tüm uğraşlar sonrasında ilgisizlik nedeniyle pasifize ettiğimiz bir ton konsept sonrasında aradan geçen uzun bir süre sonra böyle bir açıklama gelmesi yıkılan hevesleri tekrar deşarz eder mi gerçekten çok merak ediyorum.

1-Bence şuan gerek var, illegal birliklere gram önem vermediğimi her yerde söylerim. Legal rol yapan insanlar benle birebir iletişime geçebilir.

2-Bu konuda çok haklısın ve ben bu saatten sonra buradayım, legal rol sandalyesinin dört ayağı da benim, bu konuda bana istediğiniz gibi ulaşabilirsiniz, her türlü desteği çıkarım.

Çevrimdışı Remnant VII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Mart 2018, 01:10
Toplam oynama: 11 gün, 9 saat
« Yanıtla #12 : 11 Mart 2018, 22:56:04 »
Bence Palomino Creek kasabası legaller için iyi bir yerleşke olabilir. Taşımacılık mesleğinin 2. destinasyonunun oradan kalkması bunun için çok güzel oldu. Birkaç işletme açılırsa güzel olur.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cho Hobbison Lv.16
Köken: Meksikan
Son giriş: 09 Şubat 2024, 23:54
Toplam oynama: 27 gün, 23 saat
« Yanıtla #13 : 11 Mart 2018, 23:01:13 »
Bence Palomino Creek kasabası legaller için iyi bir yerleşke olabilir. Taşımacılık mesleğinin 2. destinasyonunun oradan kalkması bunun için çok güzel oldu. Birkaç işletme açılırsa güzel olur.

Redneck olabilir fakat şuan olmaz gibi. İlk önce şehir içinde oturtsak daha iyi.

Çevrimdışı Remnant VII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Mart 2018, 01:10
Toplam oynama: 11 gün, 9 saat
« Yanıtla #14 : 12 Mart 2018, 00:51:46 »

Redneck olabilir fakat şuan olmaz gibi. İlk önce şehir içinde oturtsak daha iyi.

Mantıklı, fakat Redneck rolleri için çok yer var. Blueberry, Angel Pine gibi. Palomino'da oturmuş bir konut yapısı var bence legal ortama uygun. Yine de siz bilirsiniz, ben her türlü gereken rolü sergilerim.

Çevrimdışı Feold

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Şubat 2019, 13:11
Toplam oynama: 11 gün, 10 saat
« Yanıtla #15 : 12 Mart 2018, 01:27:34 »
Demokrat Parti olarak IC'den bir restaurant, kafe, bar tarzı işletme açmak isteyen ancak yeterli miktarda bütçesi olmayan arkadaşlarımıza maddi destekte bulunucaz tabi takibini de yapıcaz eğer ufakta olsa illegale dönerse ya da rol yapmazsa elinden alıcaz.

Çevrimdışı Rosenberg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Eylül 2018, 23:26
Toplam oynama: 16 gün, 20 saat
« Yanıtla #16 : 12 Mart 2018, 11:17:02 »
Demokrat Parti olarak IC'den bir restaurant, kafe, bar tarzı işletme açmak isteyen ancak yeterli miktarda bütçesi olmayan arkadaşlarımıza maddi destekte bulunucaz tabi takibini de yapıcaz eğer ufakta olsa illegale dönerse ya da rol yapmazsa elinden alıcaz.
bana pet shop verir misin başkan abi

Çevrimdışı DuruliSama

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 06 Temmuz 2019, 16:09
Toplam oynama: 85 gün, 19 saat
« Yanıtla #17 : 12 Mart 2018, 11:19:29 »
Kafem var ama çok zarar edip %0,001 ini bile kazanamadığımızdan ara verdik.Parmız bitikince tekrar deneyeceğiz,diğerleri gelmese bile ben deneyeceğim.

Çevrimdışı Rosenberg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Eylül 2018, 23:26
Toplam oynama: 16 gün, 20 saat
« Yanıtla #18 : 12 Mart 2018, 11:19:58 »
Kafem var ama çok zarar edip %0,001 ini bile kazanamadığımızdan ara verdik.Parmız bitikince tekrar deneyeceğiz,diğerleri gelmese bile ben deneyeceğim.
kız gel pet shop kuralım

Çevrimdışı DuruliSama

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 06 Temmuz 2019, 16:09
Toplam oynama: 85 gün, 19 saat
« Yanıtla #19 : 12 Mart 2018, 11:22:15 »
kız gel pet shop kuralım
Kafeyi tekrar denedikten sonra olmazsa gelebilirim.Denememize daha var tabi iyice bir para birikmesini bekliyorum.