Uzun uzun yazıp, kafanızı şişirmektense kısa tutup güzel bir şekilde vedalaşmak istedik. Bu mesajı tam anlamıyla kulaktan duyma bilgileri akıllarınızdan silmek için yazıyoruz. Yirmi günü aşkın süredir bulunduğum yetkili konumundan yapmış olduğum hata neticesinde çıkartıldım. Yetkili olarak bir oyuncuya küfredip, hakaret etmem yanlış bir davranıştı fakat istisnai bir durumdur ki ben yaptığım davranışı savunuyorum. Verclo, bozy ve ohcamper ise kişisel sebeplerle emekli olmak zorunda kaldı.
İyi bir sunucuda oynuyorsunuz. 7/24 sizinle ilgilenebilecek kapasitede bir yetkili kadrosu var. Hera her sorun ile birebir ilgileniyor, bu da siz değerli oyuncular için büyük bir nimet. Size gösterilen iyi niyeti, hoşgörüyü ve samimiyeti lütfen suistimal etmeyin. Gerek oyun, gerekse forum içerisinde olan sorunlarınız neredeyse günü birlik çözülmüş oluyor. Sunucu koordine etmek kolay bir şey değil. Özellikle bir Game Admin için ise hiç değil. Her çeşit insanla yüzleşip, onların sorunlarına çözüm arıyorsunuz. Görev süremiz boyunca en iyisini yapmaya çalıştık ve bunu yaptığımızı düşünüyoruz.
Görev süresi boyunca herkese olabildiğince adaletli, insaflı ve samimiyetli davranmaya çalıştım. İnsanlık hali, yanlış kararlar vermiş olabilirim. Her insan kusursuz değildir sonuç olarak. Bu konuda haksızlığa uğrayan, uğradığını düşünen oyuncularımız varsa hepsinden tek tek özür diliyorum.
Uzun lafın kısası, herkese bizi kabul ettiği için teşekkür ederiz. :-\