Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Bir çeşit öneri, ya da siz isimlendirin.

Başlatan Remnant VII, 25 Şubat 2018, 17:43:29
Okunma sayısı 1625 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yeralti7

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lyov Lagunov Lv.14
Köken: Rus
Son giriş: 07 Mayıs 2020, 08:48
Toplam oynama: 28 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Bir çeşit öneri, ya da siz isimlendirin.
« Yanıtla #20 : 26 Şubat 2018, 18:48:29 »
Sunucuya ilk başladığımdan beri legal rol yapıyorum (yapmaya çalışıyorum) fakat genellikle il-legal role yönelenler olduğu için pek imkan olmadı.Sırf rol yapmak için kalan son paramla kasabada ufak bir konteyner ev ve bir hotdog aracı alıp hotdog satmaya başladım.Fakat hiç kimse almadı ve üstelik benden bir polis memuru hotdog aldığında il-legal bir şahıs beni polislere hotdog verdiğim için tehtid etti bu rol gâyet doğal fakat benim anlatmak istediğim sunucunun legal role karşı pek ilgisi olmaması.Ve şuandada belli ücret karşılığı web sitesi tasarlıyorum fakat kimse olumlu yönde bakmıyor.

Çevrimdışı Remnant VII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Mart 2018, 01:10
Toplam oynama: 11 gün, 9 saat
« Yanıtla #21 : 26 Şubat 2018, 19:12:15 »
Sunucuya ilk başladığımdan beri legal rol yapıyorum (yapmaya çalışıyorum) fakat genellikle il-legal role yönelenler olduğu için pek imkan olmadı.Sırf rol yapmak için kalan son paramla kasabada ufak bir konteyner ev ve bir hotdog aracı alıp hotdog satmaya başladım.Fakat hiç kimse almadı ve üstelik benden bir polis memuru hotdog aldığında il-legal bir şahıs beni polislere hotdog verdiğim için tehtid etti bu rol gâyet doğal fakat benim anlatmak istediğim sunucunun legal role karşı pek ilgisi olmaması.Ve şuandada belli ücret karşılığı web sitesi tasarlıyorum fakat kimse olumlu yönde bakmıyor.

İşte, bu yüzden bir fırsat oluşturmaya çalışıyorum. Sadece kendim için değil, sistemde beklediği karşılığı alamayan bütün legal rolcüler için. Umarım bu çağrıma kulak verirsiniz.

Çevrimdışı yeralti7

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lyov Lagunov Lv.14
Köken: Rus
Son giriş: 07 Mayıs 2020, 08:48
Toplam oynama: 28 gün, 7 saat
« Yanıtla #22 : 26 Şubat 2018, 19:24:00 »

İşte, bu yüzden bir fırsat oluşturmaya çalışıyorum. Sadece kendim için değil, sistemde beklediği karşılığı alamayan bütün legal rolcüler için.  :)Umarım bu çağrıma kulak verirsiniz.
Senin yaptigin teklif zaten aklima yatti sunucuya basladigimdan beri IC olarak bir aile kurup legal rol yapkaya calisiyorum fajat sunucunun neredeyse %85+ illegal oldugu icin imkan bulunmuyor.
Eger yaptigin teklif sunucu icerisinde tutarsa maddi durumumu duzeltip kasabadan ev alacagim..
(Telden yazdigim icin harf hatalarindan dolayi ozur dilerim)

Çevrimdışı gods

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Haziran 2020, 14:54
Toplam oynama: 17 gün, 4 saat
« Yanıtla #23 : 26 Şubat 2018, 19:27:03 »
Kasaba da rol yapmak ama evi olmayan bana oyun içinden ulaşırsa kendilerine evimin anahtarını veririm, rollerinizi orada gerçekleştirirsiniz. Yeter ki yapmak isteyelim.  :)

Çevrimdışı Remnant VII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #24 : 26 Şubat 2018, 19:47:16 »
Bu tip dayanışmaları IC yolla hallederiz gerekli rolleri gerçekleştirip. Ama asıl olay birlik ve beraberlik.

Çevrimdışı Remnant VII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #25 : 26 Şubat 2018, 20:17:41 »

İşte, bu yüzden bir fırsat oluşturmaya çalışıyorum. Sadece kendim için değil, sistemde beklediği karşılığı alamayan bütün legal rolcüler için.  :)Umarım bu çağrıma kulak verirsiniz.
Senin yaptigin teklif zaten aklima yatti sunucuya basladigimdan beri IC olarak bir aile kurup legal rol yapkaya calisiyorum fajat sunucunun neredeyse %85+ illegal oldugu icin imkan bulunmuyor.
Eger yaptigin teklif sunucu icerisinde tutarsa maddi durumumu duzeltip kasabadan ev alacagim..
(Telden yazdigim icin harf hatalarindan dolayi ozur dilerim)

Teklifin tutmasını beklersen olmaz. Tutması için hepinizin katılımına ihtiyacım var.

Çevrimdışı Remnant VII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #26 : 05 Mart 2018, 18:49:18 »
Selamlar tekrardan.

Konunun kilidini tekrardan açma sebebim, sunucudan uzaklaştırıldığımdan 1 hafta sonrasında durumu öğrenmek ve bunun üzerine tepkimi duyurmak. Amacım kimseye hakaret etmek falan değil, ama hepinize içi boş destek mesajları için teşekkür ediyorum. Neden içi boş dedim? Çünkü desteklemek uğruna kasabaya gelip en ufak bir role girmeye tenezzül etmediniz. Bu beni gerçekten kırdı. Sonuçta sunucuda legal rol isteyen bir kitle var, ben de bunlardan biriydim, hep beraber bir şey yapmak isterdim fakat kimin gerçekten legal rol istediği belli oldu. Bazılarınızın tek derdi yönetimin legal rol için fırsat yaratmasını beklemek. Onun dışında hiçbir şey yapmaya yanaşmıyorsunuz. Bu yüzden ben de artık buna çabalamayacağım.

Son olarak, eğer bu konudan sonra da herhangi bir yerde "Legal rol yok" gibi bir şey görürsem, kalp krizi geçiririm. Uğraşan kişiye bile destek çıkmayan birinin bunu yazmasını bekliyor olacağım. Hepinize iyi roller.

Çevrimdışı Abarti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 14 Ağustos 2018, 00:09
Toplam oynama: 47 gün, 14 saat
« Yanıtla #27 : 07 Mart 2018, 12:31:40 »
K&A