Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Anket

.

.
.
.
.

Ganton 4 Life

Başlatan cosef06, 11 Mart 2019, 11:45:54
Okunma sayısı 61011 defa

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Jescy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Ocak 2024, 01:10
Toplam oynama: 73 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Sırp
Son giriş: 10 Ocak 2024, 00:55
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Ynt: Ganton 4 Life
« Yanıtla #1060 : 13 Ağustos 2019, 00:13:23 »
Diyecek söz yok hacı yazık
Shakur sende daha uğraşmazsın sanırım burası için? Bu nasıl bi hak yemek, emeğe konmaktır. Daha iyi yerleri hak ediyorsun zaten kardeşim. Senin için bi kapı olmuş boşver.

Çevrimdışı excaliboorg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 14:32
Toplam oynama: 134 gün, 7 saat
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 15:32
Toplam oynama: 1 gün, 13 saat
Birlik: ********ELD
« Yanıtla #1061 : 13 Ağustos 2019, 00:22:21 »
Birliğin  Yüzde 85 Shakur
Birliğin Yüzde 15 Kolay Gelsin

Çevrimdışı grejuva

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 26 Mayıs 2024, 20:49
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Son giriş: 10 Şubat 2020, 13:56
Toplam oynama: 63 gün, 3 saat
« Yanıtla #1062 : 13 Ağustos 2019, 01:32:08 »
Diyecek söz yok hacı yazık
Shakur sende daha uğraşmazsın sanırım burası için? Bu nasıl bi hak yemek, emeğe konmaktır. Daha iyi yerleri hak ediyorsun zaten kardeşim. Senin için bi kapı olmuş boşver.
Doğru diyorsun stark kardeşim, adamı harcamışlar remen şahsen şaşırdım.

Çevrimdışı cosef06

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Ağustos 2023, 23:40
Toplam oynama: 137 gün, 7 saat
Lance Rosse Lv.20
Son giriş: 23 Ağustos 2023, 22:26
Toplam oynama: 4 gün, 14 saat
Birlik: ****** * *ife
« Yanıtla #1063 : 13 Ağustos 2019, 07:09:39 »
Ben inaktifim diye Tommy Cassidy ismini güvene aldım. Her şey daha bitmedi devam. Burada anlaşamazsa en kötü Cassidy Organizasyon da rolleri görürsünüz Jamal'ın.

Çevrimdışı New Mexico

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Şubat 2023, 18:13
Toplam oynama: 285 gün, 9 saat
« Yanıtla #1064 : 13 Ağustos 2019, 08:22:52 »
Birliğin  Yüzde 85 Shakur
Birliğin Yüzde 15 Kolay Gelsin

Çevrimdışı sait baba

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Ocak 2025, 00:53
Toplam oynama: 476 gün, 5 saat
Son giriş: 08 Ocak 2025, 00:51
Toplam oynama: 2 gün, 9 saat
Son giriş: 18 Eylül 2024, 00:57
Toplam oynama: 2 gün, 1 saat
« Yanıtla #1065 : 13 Ağustos 2019, 09:49:34 »
mamer krds sana birlik mi yok amk

Çevrimdışı Garavel Usta

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 07 Mayıs 2024, 21:23
Toplam oynama: 125 gün, 6 saat
« Yanıtla #1066 : 13 Ağustos 2019, 17:16:38 »
   HERKES OKUSUN!
Arkadaşlar öncelikle merhaba ben Kio, Birliğin kurucuları 2 kişidir biri Adem biri Ben. Şimdi insanlar diyor bu Shakur neden atıldı, çok neden var ama en önemlisi;
Arkadaşlar biz bu zamana kadar bir kişi ben rol bilmiyorum, yeni başladım vs diyen adamı 1 kere çevirmedik ooc sıkıntısı/saygısızlığı olmayan. Shakur zenci konseptini bilmeyen biriydi rol de bilmeyen biriydi rolü Adem'in Mafia konseptinde, zenci ise G4L'de öğrendi hatta ilk zamanlar "zenci güzel miş ya" gibi laflar söylerdi. Bu adam LSRP ile rol editlerdi bunda sorun yok gayet normal, daha sonra CS6 öğrendi ardından grupta insanlara "LSRP editleyen çöp/rol bilmez/eziktir" gibi söylemlerde bulundu. Daha sonrasında en önemlisi biz G4L ekibi olarak sadece samp değil OOC hayat sanal ailesiyizdir grupta sorunu olana yardım ederiz, dert dinleriz, farklı farklı bir sürü şey, bu adam yaklaşık 1-1.5 aydır "Birlik benim len mq / birlik ben olmasam bitti len mq / siz bi b*k bilmiyonuz len mq / Ben ünlüyüm herkes beni tanır, siz kimsiniz len mq gibi gibi benzer laflar ile ciddi ciddi sallıyordu. Bu durum en başlarda makaraya alsakta, sonrada ciddi planlar yapsak hep dışında kalmalar insanları küçümsemeler gibi, bunu sırada olduğu bi birlikteki adamlara değil, aile gibi 12-20 saat vakit geçirdiği adamlara yapıyordu. Nihayetinde herkes eğlenemye geliyor ama bu adam kanser ediyordu, Shakur'un 3-5 ssi ona kalsın birlik kapanır gider, geri açılır eskisinden iyi olur ama kaybedilen dostluk samimiyet nasıl geri gelir? Uzun lafın kısası dostlar "BİZ GEÇMİŞİNİ VE GEÇMİŞİNDEKİLERİ UNUTANLARLA, SAYGISIZLIK YAPANLARLA GELECEĞE ADIM ATMAYIZ!"
Yine verdiğim karardan sonra yaptıklarına bakıyorumda, ne kadar doğru karar verdiğimi görüyorum.
Herkese bilip bilmeden sallamadığı, gördüğü kadarı ile değil görülmesi kadarını gördüğü gerçekleri bilerek yorum yaptığı forumlar dilerim.
Bu konu hakkında daha fazla konuyu kirletmezseniz sevinirim.

Çevrimdışı Garavel Usta

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 07 Mayıs 2024, 21:23
Toplam oynama: 125 gün, 6 saat
« Yanıtla #1067 : 13 Ağustos 2019, 17:27:15 »
Bu mesaj ise zamanında Shakur ile uzun zaman rol yapan kişinin sözleri "Auhert Piatti" arkadaş oyunu bıraktığı için bu yazıyı paylaşmamı istedi.

Bu arkadaş Glamirada geri planda olan pek rol bilmeyen birisiydi, ademin korumasıyla öğretmesiyle bir yerlere gelebildi Cassidy de iken çok rahat geçinebilen sonradan Ganton 4 Life açılınca rol editleri öğrenince birileri tarafından pohpohlandı ve kendini değerli ve üstün sandı kardeşimiz dedigimiz insanları küçümsedi falan karakteri çok değişti diyeceğim o dur ki bize yaptıklarının yüzde 1 ini yapsa size 1 dk bile dayanamazsınız o yüzden bilip bilmeden çok konuşmayın.

Çevrimdışı The Wolf

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 23 Ağustos 2021, 23:31
Toplam oynama: 159 gün, 10 saat
« Yanıtla #1068 : 13 Ağustos 2019, 18:48:14 »
Merhabalar, konu hakkında bilgisi olmayıp ilgilenen, merak eden varsa ben biraz daha açarak kimseyi zan altında bırakmadan, elimden geldiğince taraf tutmayıp aşşağılamadan sunmaya çalışacağım.Biz Ganton yönetimi olarak kin tutmamayı prensip kabul ederiz.

Arkadaşlarım biraz açıklamış zaten ama bazılarınıza ikna edici gelmeyebilir, daha farklı kelimeler seçeceğim için yazma gereği duydum.Shakur'un bu birlik içerisinde neredeyse kavga etmediği kimse yok, herkesle şiddetli geçimsizliğe sahipti.En ufak şeyden bile çıkan tartışmalarda çok ileri gidiyordu.Kavga eden her iki tarafta birbirinin boş yere kalbini kırıp, ağır kelimeler kullanıyordu.Neredeyse hergün hem ben hem üyeler hem de diğer yönetim ekibiyle kavga içindeydi.Bir şey işine gelmeyince ve beğenmeyince "tepem attı, sinirliyim" adı altında zarar veriyordu, herkesi eleştirerek bel altı vurma peşindeydi.Karakteri Jamal ve ooc karakteriyle birbirine yapıştı, zamanla evrimleşerek egosu büyüme başladı, tabii bu sırada zaman onuda büyüttü.Ama hepimiz aynı şekilde gelişmiyoruz, bazı insanlar gelişme döneminde kendilerini yenilmez bir Tanrı olarak görürler, herşey onların etrafında dönüyordur,kimse onlara dokunamıyor, laf falan atamıyor, raks etmeye bile çalışamıyor vb. Bunlara sebep olarak haklı çıkmaya çalıştığında sunacağı sebepler egoyla birlikte karışarak kendini gösterme çabasına giriyordu, yukarda anlatıldığı gibi ben bunu yaptım şunu yaptım, ben şöyleyim ben böyleyim beni düzemezsiniz, ben buranın sahibiyim ben sizi düzerim, en güçlü benim.Tartışmaların edebi adabı olur.İnsan doğası gereği her tartışmada taraflar sinir sahibi olur fakat yetişkin kişiler ise bunları kontrol altına almaları gerektiğini, ortak bir çözüm yolu bulabileceklerini bilirler.Öfkeni tartışmaya seviyeyle yansıtıp fikrini sunarsan çözüme, tam tersi seviyeyi aşıp çizgileri geçersen kavgaya ve zarara yol açarsın.Verdiği kişisel ilişki zararı dışında, detaya girmeden şunu da söylemem gerekiyor; Birliğe de farklı zararları vardı, belirli yollarla bizi indirmeye çalışması vb, bunu öne sunarak yine kendini üstün yapıp galibiyet duygusu yaşaması, kurucumuzun iyi niyetinden yararlanması gibi olaylar, gerisini siz anlarsınız.Biz demeyeceğim, ben uzun süre ona katlandım.Hepimiz onu severdik.Ne kadar uslu çocuktum, gerçekleri görmeye başladım desede gerçeklik, karakterli birine sığmayacak davranışlar yapmak değildir (fikrimizce)Bunları tamamen kendi yorumum ve objektifliğimle size aktarıyorum.Kavga etmeye bir süre sonra tenezzül bile etmemeye başladım.Onunla aramda olan ilişki 5 yıla yakındır devam etmekte, son 1 yılda şu oyun için verdiği zararı anlatacak kelimeyi bulmak zor, kalbimi defalarca kırdı, belirli sınırlar çektiğim ve alıştığım için artık iyi ki zarar görmüyorum.Bir yol hep aradım evet, ama ilişkiler adına, verdiği emekler adına göz ardı etmeyi defalarca seçtim, kaçış yolları elbette hep aradım ama bugüne nasipmiş, ortak yol bulundu.Çirkefliğe başvurmadan düzgün bir yol seçtik, daha fazla şahsi yorum yapmadan kısa bitirmek istiyorum, olan oldu gelecek ne getirir bilemeyiz.Eminim oda kendince kendini haklı görüyordur ve mantıklı bir sebeple kendini ikna ediyordur.Oyun için yapmadığını söylesen bile dostum, hem büyüyor,hem gelişiyor, hemde bu dönemde kendine zarar veriyorsun.Çok konuştuk ama sende okuyorsan bunları bir gün farketmen dileğimle.Büyük bir kısmın eminim diyordur, bu kadar emeğe işe karşılığını alamadım, ortalıkta olmayan malın biri gelip koltuğa hep oturuyor, biri takım elbise giyen 7/24 afk olan bir mal, biri akşamları gelip low boş roller atan mal, birisi de birliği sikine takmayıp oyuna bile girmeyen mal.Rütbe hiç önemli olmadı demene rağmen, senin için önemli olduğunu biliyorum.Alakasız adamların koltukta olması seni rahatsız ediyor.Senin kadar emek vermeyen adamların.Zamanında böyle olmasaydın büyük ihtimal benim veya emrenin,tahanın yerinde sen vardın.İşleri iyi ve doğru yolla halletmeyi seçseydin, oturup konuşsaydın.Belkide çok daha farklı biriydin ve çok farklı yerlerdeydik.Ama biliyorum ki hayat böyle işlemiyor, işler elbet dönüp dolaşıp sarpa saracaktır:)

Umarım hakettiğini daha farklı birliklerde alırsın, güzel insanlarla tanışırsın, rol yapmayı bilen, bizim gibi çetede takım elbiseyle gezip patron diyen elemanları almayan, direk ayağına hazır gelen insanlarla.Yetenekli, hiç o yollardan geçmemiş insanlarla, sanki direk senin bakış açınca pro olmuş insanlarla, ha ama senden pro olanı yok, senin düşüncelerin durduk yere sana yine ondan daha iyi olduğunu söyleyecektir sanırım.Rollerini tamamen sileceksen kendine de zarar vermiş olacaksın, biz her halükarda yapılanmaya gidip senin açığını kapatacağız, bugüne kadar ki emeklerin için teşekkürler ama yaptıkların gözümüzde o rolleri zaten siliyor bilesin.Gelecek birliklerin de başarılar dileriz, senle ilişkimiz çok farklı, bunu farklı gözle okuyamayacağını, hatta atlaya atlaya okuyacağını biliyorum.Ben objektif olarak yazdım, kalan bir parça dostluğumuza devam.

Sabredip okuyanlara da teşekkürler, biraz uzun oldu üzgünüm.

Çevrimdışı The Wolf

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 23 Ağustos 2021, 23:31
Toplam oynama: 159 gün, 10 saat
« Yanıtla #1069 : 13 Ağustos 2019, 19:14:50 »
Ekleme 1; bir fikir daha ekliyorum, okuyupta hala savaşta olduğumuzu düşünen Shakur'a destek veren varsa, bu bir savaş değil.Kimsenin hakkı falan yenmiyor yani, okursanız ben uzun uzun gerekli dille anlattım, kanıt sunmamı isterseniz bir yerlere kaydettiğim ssleri hiç çekinmeden bulurum, suçluluar cezasını yer.Birşeyler kendiliğinden durduk yere olmuyor hani.Ülkede yüzleşilen büyük sorunlardan biride bu, her yeme atlamak.Bilmeden konuşmak.