Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Değiştirilmesi gerektiğini düşündüğüm bazı konular.

Başlatan DuruliSama, 20 Şubat 2018, 20:27:13
Okunma sayısı 683 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı DuruliSama

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 06 Temmuz 2019, 16:09
Toplam oynama: 85 gün, 19 saat
Birlik: (Yok)
Merhaba.Sunucuda işyerleri başvurulu hale getirildi.Level sınırlaması olarak 10 konuldu.10 level kolay olunabilen bir level değil ve olanların çoğu da işyeri açmıyor.Bu belki illegal rol yapan büyük ekipler için pek sorun olmuyor.Ben legal rol yapıyorum.Yapabileceklerimiz çok kısıtlı ama.Benim gibi legal ve illegal rol yapan bazı kişiler boş boş geziyor sağda solda duruyor.İş yerleri olsaydı bunun bu kadar olmayacağını düşünüyorum.Kuralın konmasının herkesin iş yeri açmaması için olduğunu düşünüyorum ve doğru da destekliyorum.Desteklemediğim şeyse level sınırının 10 olması.Level sınırı biraz düşürülebilir ya da level sınırı kaldırılarak gerçek anlamda yaptığı başvurunun arkasında duracak/durabilecek kişilere iş yerleri verilmesi daha iyi olur.Şehirde boş boş turlayıp sağda solda boş boş beklemek yerine buralara gidilip bir şeyler yapılabileceğini düşünüyorum.İkinci olan şey beni şuan pek ilgilendirmiyor ama PD girmek isteyip o kural yüzünden girme isteklerini kaybeden 2-3 arkadaşım için bu konuyu da dile getirmek istiyorum.Şuan PD'de olan birkaç kişinin de bu konuyu pek sevmediğini düşünüyorum.İnsanların çoğunun ya işi ya okulu oluyor.Söylenene göre PD mesaisi 23:00'da bitiyormuş.Eğer gerçekten böyleyse bu arkadaşlara biraz yazık olduğunu düşünüyorum.Sonraki gün işleri ya da okulları var max 24:00'a kadar rol yapabileceklerini tahmin ediyorum.Yani mesai dışında sadece 1 saat rol yapma şansları oluyor.Gerçekten az bir süre.Mesai bitiş saatlerinin değiştirilebileceğini de düşünüyorum.Hafta içleri 22:00 hafta sonları 23:00 yapılabilir.Ya da gruplandırılabilirler.A grubu olan 10 polis Pazartesi Çarşamba Cuma,B grubu olan 10 polis Salı Perşembe Cumartesi -- Pazar günüyse iki grup bir mesai atabilir.Boş günlerinde rahat rahat roller yapabilirler.

Bunlar benim aklıma gelen ve iyi olacağını düşündüğüm konular.Sizin de düşündüğünüz bu şekilde konular varsa yorumda paylaşmanıza sevinirim.

Konu biraz uzun oldu zahmet ettiniz okumaya kusura bakmayın.Okuduğunuz için teşekkür ederim

Umarım düşüncelerimiz dikkate alınır.

Çevrimdışı Rosenberg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 13 Eylül 2018, 23:26
Toplam oynama: 16 gün, 20 saat
Ynt: Değiştirilmesi gerektiğini düşündüğüm bazı konular.
« Yanıtla #1 : 20 Şubat 2018, 20:36:12 »
- PD konusunda katılıyorum, cidden 23:00 çok uzun bir süre, PD'ye alım daha çok olmalı bence. Ayrıca Memur I'in Memur I ile çıkamaması cidden biraz kötü, devriye partneri bulamayan birisi özel izinle yada yüksek rütbeliler ile devriye çıkabilmeli bence.

- Sunucuda legal rol cidden çok az durumda, bir hevesle fotoğrafçı rolü yapmak istemiştim. Ancak birliğe davet ettiğim kişilerin hepsi "illegal mi?" sorusunu soruyor. Legal rollere özel sistemsel geliştirilmeli, bu sayede insanların merakı ile birkaç birlik bile olsa legal role önem artar. Bunun sunucu ile ilgili olduğunu düşünmüyorum, yanlış anlaşılmasın.

- İşyeri seviyesinin düşürülmesi taraftarıyım. Bir şahıs bir kafe açacağı zaman 10 seviyeye kadar oynamak zorunda olmamalı bence.

Çevrimdışı dontcare

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 25 Haziran 2019, 22:07
Toplam oynama: 17 gün, 9 saat
« Yanıtla #2 : 20 Şubat 2018, 20:37:39 »
Katılıyorum, mantıklı konulara değinmişsin. AR-GE'ye taşınmalı bence konu.

Çevrimdışı DuruliSama

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 06 Temmuz 2019, 16:09
Toplam oynama: 85 gün, 19 saat
« Yanıtla #3 : 20 Şubat 2018, 20:39:10 »
- İşyeri seviyesinin düşürülmesi taraftarıyım. Bir şahıs bir kafe açacağı zaman 10 seviyeye kadar oynamak zorunda olmamalı bence.

Kalbimin ve beynimin sesi olduğun için teşekkür ederim  ;D

Alıntı
- Sunucuda legal rol cidden çok az durumda, bir hevesle fotoğrafçı rolü yapmak istemiştim. Ancak birliğe davet ettiğim kişilerin hepsi "illegal mi?" sorusunu soruyor. Legal rollere özel sistemsel geliştirilmeli, bu sayede insanların merakı ile birkaç birlik bile olsa legal role önem artar. Bunun sunucu ile ilgili olduğunu düşünmüyorum, yanlış anlaşılmasın.

Bu konuya da kesinlikle katılıyorum.

Çevrimdışı Grey

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tupac G Grey Lv.23
Son giriş: 24 Aralık 2023, 12:49
Toplam oynama: 119 gün, 14 saat
Birlik: **** **DE!
Son giriş: 26 Haziran 2023, 00:20
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: **** **DE!
« Yanıtla #4 : 20 Şubat 2018, 21:37:16 »
Çok haklı bir yazı olmuş +rep destekliyorum.

Çevrimdışı Feold

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Şubat 2019, 13:11
Toplam oynama: 11 gün, 10 saat
« Yanıtla #5 : 20 Şubat 2018, 22:41:58 »
Dedim ki insanlar kendi işyerlerini açsınlar, para vermesinler yeterki rol yapsınlar diye Charleson INC.'yi kurdum. Bir baktım işyeri sistemi kalktı. 800 900k malvarlığım var. Sırf rol çıksın diye bunları yapacakken kaldırılması hoş olmadı ki işyeri açmak isteyen sayısı 0'dı ilk açtığımda.

Çevrimdışı ozanbaran

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 28 Ocak 2022, 16:17
Toplam oynama: 37 gün, 15 saat
« Yanıtla #6 : 23 Şubat 2018, 13:57:45 »
Ar ge ?

Çevrimdışı Modex

Gold VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 17 Haziran 2024, 01:56
Toplam oynama: 10 gün, 23 saat
Birlik: ****** *****ide
« Yanıtla #7 : 24 Şubat 2018, 12:12:09 »
Güzel konuya değinmişsin çogu kişi illegal rol yapıyor yapmak istiyor ve sunucuda rol bilmeyenler de nadir de olsa var ve rol yapmaya legal rollerle başlayabilirler.

Çevrimdışı Rosetti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 24 Şubat 2018, 13:21:40 »
yazdıklarının tamamına katılıyorum, sonuçta pddekiler robocop değil sivil olarak rol yapan çok az kişi gördüm pd'de, imkân tanınmalı.