Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

#dünyanınenseksapelitesiyüksekkadını Tanya the goner---

Başlatan Mor, 25 Ocak 2019, 19:00:17
Okunma sayısı 10300 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Barzini

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 31 Mayıs 2019, 19:51
Toplam oynama: 1 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Gel yatakta s** yapakmı?

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
tanya bugün ne yaptı?

Çevrimdışı Mor

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Slav
Son giriş: 16 Nisan 2019, 01:00
Toplam oynama: 9 gün, 3 saat
Gel yatakta s** yapakmı?

hayr

tanya bugün ne yaptı?

bir şeyler bir şeyllerr

Çevrimdışı Mor

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:

haşlama anları için tıklayın
Spoiler:

e herhalde düzenleyecek halim yoktu????

Çevrimdışı southcoast

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Haziran 2022, 20:44
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
bilmiyorum, bunun pek sürtüklük olduğunu düşünmüyorum her şeyin bir adabı/düzeni var gibi

bunu ayrı cevapliicam

sürtüklük yapan yok zaten, ha yapsam eeeeennnn iyisini yaparım ama 21. yüzyılda bir milenyum kadınını canlandırıyorum sürtüklük diye bir şey mi kaldı ki? ne yapsam bu sürtüklük olur onu anlamadım yani

neyse, karakterimin anlaşılmasına yardımcı olursam şöyle derrriiim: bu karakter dediğim gibi milenyumun güçlü kadınının harika bir sentezi, ''erkek gibi'' diye saçma bir şey demek istemiyorum ama öyle seks yapan birisi. yani her gün canı isterse yeni birini bulan buna da avlanma diyen, kendi kendine yeten, güçlü, utanması olmayan cinsel açıdan istediği mesajları sıkıntı çekmeden verebilen bir kişillik
bilmiyorum rollerini hiç görmedim ama kendini bir şey sandığını düşünüyorum şu yorumları okuyunca keyifli roller dilerim bu arada

Çevrimdışı DuruliSama

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 06 Temmuz 2019, 16:09
Toplam oynama: 85 gün, 19 saat
Erkekleri kullanmak eğlence için kullanmak iyidir. Artık bir halta yaradıkları yok zaten. Neslin devamı için bile onlara ihtiyaç kalmamış sonuç olarak. En iyisini yapıyor bu kadın.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Peter Vecoli Lv.21
Köken: Rus
Son giriş: 27 Haziran 2022, 18:03
Toplam oynama: 138 gün, 4 saat
haslandım

Çevrimdışı Mor

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
bilmiyorum, bunun pek sürtüklük olduğunu düşünmüyorum her şeyin bir adabı/düzeni var gibi

bunu ayrı cevapliicam

sürtüklük yapan yok zaten, ha yapsam eeeeennnn iyisini yaparım ama 21. yüzyılda bir milenyum kadınını canlandırıyorum sürtüklük diye bir şey mi kaldı ki? ne yapsam bu sürtüklük olur onu anlamadım yani

neyse, karakterimin anlaşılmasına yardımcı olursam şöyle derrriiim: bu karakter dediğim gibi milenyumun güçlü kadınının harika bir sentezi, ''erkek gibi'' diye saçma bir şey demek istemiyorum ama öyle seks yapan birisi. yani her gün canı isterse yeni birini bulan buna da avlanma diyen, kendi kendine yeten, güçlü, utanması olmayan cinsel açıdan istediği mesajları sıkıntı çekmeden verebilen bir kişillik
bilmiyorum rollerini hiç görmedim ama kendini bir şey sandığını düşünüyorum şu yorumları okuyunca keyifli roller dilerim bu arada

tşkkkrrler

Erkekleri kullanmak eğlence için kullanmak iyidir. Artık bir halta yaradıkları yok zaten. Neslin devamı için bile onlara ihtiyaç kalmamış sonuç olarak. En iyisini yapıyor bu kadın.

o kadar da şeyyaapmayalım tabii ama kadının gururu okşandı sana teşekkür ediyor

haslandım

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 24 Haziran 2022, 23:33
Toplam oynama: 255 gün, 12 saat
Min Ji Lv.33
Köken: Koreli
Son giriş: 13 Mayıs 2024, 03:28
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
Ehh işte

Çevrimdışı akcha

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Josh Sawyer Lv.18
Köken: Amerikan
Son giriş: 16 Haziran 2023, 21:33
Toplam oynama: 52 gün, 23 saat
ASDLŞJASKJDGQWKJRGASKDJGQWRKASGDQWRASKDHASKDGASJDGASDJASHDJAWFDASHRFWAJHDAFSJASDASDASDASHDGAFSDJHFAWJHAFSDJAASÜ,DPASÜDOPQWĞROASİDKASŞDIQWDAÜSĞDOĞÜWRASDLŞJASKJDGQWKJRGASKDJGQWRKASGDQWRASKDHASKDGASJDGASDJASHDJAWFDASHRFWAJHDAFSJASDASDASDASHDGAFSDJHFAWJHAFSDJAASÜ,DPASÜDOPQWĞROASİDKASŞDIQWDAÜSĞDOĞÜWRASDLŞJASKJDGQWKJRGASKDJGQWRKASGDQWRASKDHASKDGASJDGASDJASHDJAWFDASHRFWAJHDAFSJASDASDASDASHDGAFSDJHFAWJHAFSDJAASÜ,DPASÜDOPQWĞROASİDKASŞDIQWDAÜSĞDOĞÜWRASDLŞJASKJDGQWKJRGASKDJGQWRKASGDQWRASKDHASKDGASJDGASDJASHDJAWFDASHRFWAJHDAFSJASDASDASDASHDGAFSDJHFAWJHAFSDJAASÜ,DPASÜDOPQWĞROASİDKASŞDIQWDAÜSĞDOĞÜWRASDLŞJASKJDGQWKJRGASKDJGQWRKASGDQWRASKDHASKDGASJDGASDJASHDJAWFDASHRFWAJHDAFSJASDASDASDASHDGAFSDJHFAWJHAFSDJAASÜ,DPASÜDOPQWĞROASİDKASŞDIQWDAÜSĞDOĞÜWRASDLŞJASKJDGQWKJRGASKDJGQWRKASGDQWRASKDHASKDGASJDGASDJASHDJAWFDASHRFWAJHDAFSJASDASDASDASHDGAFSDJHFAWJHAFSDJAASÜ,DPASÜDOPQWĞROASİDKASŞDIQWDAÜSĞDOĞÜWRASDLŞJASKJDGQWKJRGASKDJGQWRKASGDQWRASKDHASKDGASJDGASDJASHDJAWFDASHRFWAJHDAFSJASDASDASDASHDGAFSDJHFAWJHAFSDJAASÜ,DPASÜDOPQWĞROASİDKASŞDIQWDAÜSĞDOĞÜWRASDLŞJASKJDGQWKJRGASKDJGQWRKASGDQWRASKDHASKDGASJDGASDJASHDJAWFDASHRFWAJHDAFSJASDASDASDASHDGAFSDJHFAWJHAFSDJAASÜ,DPASÜDOPQWĞROASİDKASŞDIQWDAÜSĞDOĞÜWRASDLŞJASKJDGQWKJRGASKDJGQWRKASGDQWRASKDHASKDGASJDGASDJASHDJAWFDASHRFWAJHDAFSJASDASDASDASHDGAFSDJHFAWJHAFSDJAASÜ,DPASÜDOPQWĞROASİDKASŞDIQWDAÜSĞDOĞÜWRASDLŞJASKJDGQWKJRGASKDJGQWRKASGDQWRASKDHASKDGASJDGASDJASHDJAWFDASHRFWAJHDAFSJASDASDASDASHDGAFSDJHFAWJHAFSDJAASÜ,DPASÜDOPQWĞROASİDKASŞDIQWDAÜSĞDOĞÜWRASDLŞJASKJDGQWKJRGASKDJGQWRKASGDQWRASKDHASKDGASJDGASDJASHDJAWFDASHRFWAJHDAFSJASDASDASDASHDGAFSDJHFAWJHAFSDJAASÜ,DPASÜDOPQWĞROASİDKASŞDIQWDAÜSĞDOĞÜWRASDLŞJASKJDGQWKJRGASKDJGQWRKASGDQWRASKDHASKDGASJDGASDJASHDJAWFDASHRFWAJHDAFSJASDASDASDASHDGAFSDJHFAWJHAFSDJAASÜ,DPASÜDOPQWĞROASİDKASŞDIQWDAÜSĞDOĞÜWRASDLŞJASKJDGQWKJRGASKDJGQWRKASGDQWRASKDHASKDGASJDGASDJASHDJAWFDASHRFWAJHDAFSJASDASDASDASHDGAFSDJHFAWJHAFSDJAASÜ,DPASÜDOPQWĞROASİDKASŞDIQWDAÜSĞDOĞÜWRASDLŞJASKJDGQWKJRGASKDJGQWRKASGDQWRASKDHASKDGASJDGASDJASHDJAWFDASHRFWAJHDAFSJASDASDASDASHDGAFSDJHFAWJHAFSDJAASÜ,DPASÜDOPQWĞROASİDKASŞDIQWDAÜSĞDOĞÜWRASDLŞJASKJDGQWKJRGASKDJGQWRKASGDQWRASKDHASKDGASJDGASDJASHDJAWFDASHRFWAJHDAFSJASDASDASDASHDGAFSDJHFAWJHAFSDJAASÜ,DPASÜDOPQWĞROASİDKASŞDIQWDAÜSĞDOĞÜWRASDLŞJASKJDGQWKJRGASKDJGQWRKASGDQWRASKDHASKDGASJDGASDJASHDJAWFDASHRFWAJHDAFSJASDASDASDASHDGAFSDJHFAWJHAFSDJAASÜ,DPASÜDOPQWĞROASİDKASŞDIQWDAÜSĞDOĞÜWRASDLŞJASKJDGQWKJRGASKDJGQWRKASGDQWRASKDHASKDGASJDGASDJASHDJAWFDASHRFWAJHDAFSJASDASDASDASHDGAFSDJHFAWJHAFSDJAASÜ,DPASÜDOPQWĞROASİDKASŞDIQWDAÜSĞDOĞÜWRASDLŞJASKJDGQWKJRGASKDJGQWRKASGDQWRASKDHASKDGASJDGASDJASHDJAWFDASHRFWAJHDAFSJASDASDASDASHDGAFSDJHFAWJHAFSDJAASÜ,DPASÜDOPQWĞROASİDKASŞDIQWDAÜSĞDOĞÜWR
KOMİK DEĞİL