Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

LOMBARDI CRIME FAMILY - LS CRIME RING

Başlatan Hydraizm, 15 Eylül 2020, 22:54:31
Okunma sayısı 168733 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Haziran 2023, 22:56
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: ******TTI
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 22:15
Toplam oynama: 80 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Lombardi Crime Family
« Yanıtla #1060 : 09 Kasım 2020, 00:54:09 »
@SincaP @SoftwareTheLord @N O X U U kolay gelsin arkadaşlar
İllegal rollere benden bir süre ara. Uzun yazasım yok, kafam dağınık. Haliyle yazı biraz karmaşık olabilir. Kısa kısa bazı şeylere değinip içimi dökeceğim. En azından diğer yazılarıma kıyasla daha kısa bir yazıyla güle güle diyorum.

Yazının en başında, Rina'daki en keyifli zamanlarımı geçirmeme vesile olan @Hydraizm ve @Zosgne 'ye teşekkürler. Zaten son iki haftadır hiçbir şeye hevesim yoktu, OOC hayatıma yoğunluk verdim. Malum, beni 7/24 bilgisayar oyunu oynayan birisi olarak tanıyan kişi benimle karantina zamanında tanışmıştır. Karantina öncesinde ne kadar sık pasiflik problemi yaşadığımı, oyuna 2-3 gün üst üste girmediğim zamanları, yönettiğim birliklerin pasiflik koktuğu dönemleri ise sadece eski dostlarım ve belki de forumu takip eden eski oyuncular bilir.

Özellikle son bir yıldır sık sık rastlıyorum, "boran egoist, boran kibirli, boran'ın hayatı oyun olmuş..." ve sadece gülüyorum.
Rina Roleplay'de aktif olarak 2.5 yıl civarı oynadım. Normalde sürekli legal rol yapan birisi olarak bu sürecin azımsanmayacak bir bölümünde, 2 yıl kadar mafya rolü yaptım. Sanırım hiçbir sunucuda bu kadar uzun süre mafya rolü yapmadım. Mafya rolünde bir şeyleri öğrenene kadar net bir iddiam yoktu, tecrübem sadece 4 aylık Bertucci - Attardi döneminden (2016-17) ibaretti. Bu rolü iyi yaptığını düşündüğüm kullanıcılara danışmaktan, onlara sormaktan kaçmadım. Bilgi edindim. Kaldı ki Falcon Organizzazione isimli ilk birliğimi incelerseniz o zamanlarda ne denli konsept hataları yaptığımı da görebilirsiniz. Kimse anasının karnından müthiş bir rolcü olarak çıkmıyor, kimse New Jersey'deki bir gerçek mobster değil. Gerek Türkçe gerek yabancı kaynaklardan faydalandım. Hala daha bu konsepte dair yeni bir şeyler öğrenmeye devam ediyorum. Bildiklerimi hiçbir zaman kendimle kısıtlamadım, her zaman birileriyle paylaştım. Bir şeyler öğrendikten sonra bu kez bir şeyler öğretmeye başladım. Konsept konusunda pek olmasa da rol yapma konusunda çok kişiyi eğittim. Bildiklerimle rehberler oluşturdum, ellerimi yordum. Her zaman elimdeki bilgiyi paylaştım. Bunları kendi çıkarlarım için yaptığımı mı düşünüyorsunuz?
Hareketlerimden dolayı kibirli olduğumu düşünebilirsiniz. Söz etmem. Keza bunun da bazı sebepleri var. Ben gelişme sürecimi atlattıysam, bir birlik açıyorsam, ben bir başvuru yapıyorsam, eğer ki benim belli hedeflerim varsa; bu yolda tabii ki bazı kişileri elemek için kendimi üstte görmem ve en iyi olmasa da iyi konumda olduğumu iddia etmem gerekir. Pek tabii ben bunu halen iddia ederim, 2 yıllık gelişme sürecimin sonunda şu an sunucuda yaptığım konsepti benim kadar veya benden iyi yansıtabilecek sayılı insan olduğunu düşünüyorum. Benden iyi olduğunu düşündüğüm insanlar da zaten zamanında danıştığım, onlardan bilgi aldığım ve aramızda her ne yaşanırsa yaşansın sonuna kadar saygımı bozmayacağım insanlar.
Herkes gibi ben de bir öğrenme sürecinden geçtim. Bu öğrenme sürecinden sonra bazı kişiler gibi diğer oyuncuları küçümsemedim. Yeni başlayanlara karşı ön yargılı olmadım. 1 level oyunculardan kaçarak uzaklaşmadım. Mümkün oldukça, fırsat çıktıkça karşımdaki kim olursa olsun sürekli rol yaptım. İhlaller yapıldı diye rolü ciddiye almamazlık yapmadım, karşı tarafın zevk almasına da uğraştım. Hiçbir rolden kaçmadım, roleplay hayatımda bir kere bile /q'den ceza almadım. Yetersiz bulduğum kişiye karşın kendi çapımda eleştiri yazdım, hatta sürekli beraber oluyorsak onu kanatlarımın altına aldım ve eğittim. 1 level oyunculardan kaçan, LSRP'ye özenip kendini yaptığı rolde ilah konumuna koyan, sunucuyu low rp şeklinde sürekli genelleyip burada oynamaya devam eden oyuncular varken bana kibirli veya bencil denmesi açıkçası bana "koyuyor". Yine de herkes kendini bilir, ben kendimi bildikten sonra diğer kişilerin düşünceleri pek de umurumda değil.

Son olarak kalp kırıklarından bahsedeceğim. Malum, illegal roller pek alengirli oluyor. İster istemez birilerinin kalbini kırabiliyorsunuz. Kimsenin kalbini isteyerek kırarak birisi değilim. Yaptığım bir hata olduysa her zaman adam gibi çıkıp özür diledim. Saygısızlık yapacak birisi de değilim. Ciddi manada küfür saydırdığım birisi varsa onunla bir daha aynı ortamda bulunmam, muhattap olmam. Mümkün olduğu her zaman dile getirdiğim gibi, eğer bana karşı bir kırgınlığınız bulunuyorsa lütfen bana ulaşın. Problemi tartışalım ve çözüme kavuşturalım.

John Ronchetti ve beraberinde LCN için son.

Çevrimdışı SincaP

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 28 Ocak 2024, 05:00
Toplam oynama: 30 gün, 11 saat
Pacho Capone Lv.31
Son giriş: 01 Ekim 2022, 21:54
Toplam oynama: 177 gün, 12 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #1061 : 09 Kasım 2020, 00:57:45 »
@SincaP @SoftwareTheLord @N O X U U kolay gelsin arkadaşlar
İllegal rollere benden bir süre ara. Uzun yazasım yok, kafam dağınık. Haliyle yazı biraz karmaşık olabilir. Kısa kısa bazı şeylere değinip içimi dökeceğim. En azından diğer yazılarıma kıyasla daha kısa bir yazıyla güle güle diyorum.

Yazının en başında, Rina'daki en keyifli zamanlarımı geçirmeme vesile olan @Hydraizm ve @Zosgne 'ye teşekkürler. Zaten son iki haftadır hiçbir şeye hevesim yoktu, OOC hayatıma yoğunluk verdim. Malum, beni 7/24 bilgisayar oyunu oynayan birisi olarak tanıyan kişi benimle karantina zamanında tanışmıştır. Karantina öncesinde ne kadar sık pasiflik problemi yaşadığımı, oyuna 2-3 gün üst üste girmediğim zamanları, yönettiğim birliklerin pasiflik koktuğu dönemleri ise sadece eski dostlarım ve belki de forumu takip eden eski oyuncular bilir.

Özellikle son bir yıldır sık sık rastlıyorum, "boran egoist, boran kibirli, boran'ın hayatı oyun olmuş..." ve sadece gülüyorum.
Rina Roleplay'de aktif olarak 2.5 yıl civarı oynadım. Normalde sürekli legal rol yapan birisi olarak bu sürecin azımsanmayacak bir bölümünde, 2 yıl kadar mafya rolü yaptım. Sanırım hiçbir sunucuda bu kadar uzun süre mafya rolü yapmadım. Mafya rolünde bir şeyleri öğrenene kadar net bir iddiam yoktu, tecrübem sadece 4 aylık Bertucci - Attardi döneminden (2016-17) ibaretti. Bu rolü iyi yaptığını düşündüğüm kullanıcılara danışmaktan, onlara sormaktan kaçmadım. Bilgi edindim. Kaldı ki Falcon Organizzazione isimli ilk birliğimi incelerseniz o zamanlarda ne denli konsept hataları yaptığımı da görebilirsiniz. Kimse anasının karnından müthiş bir rolcü olarak çıkmıyor, kimse New Jersey'deki bir gerçek mobster değil. Gerek Türkçe gerek yabancı kaynaklardan faydalandım. Hala daha bu konsepte dair yeni bir şeyler öğrenmeye devam ediyorum. Bildiklerimi hiçbir zaman kendimle kısıtlamadım, her zaman birileriyle paylaştım. Bir şeyler öğrendikten sonra bu kez bir şeyler öğretmeye başladım. Konsept konusunda pek olmasa da rol yapma konusunda çok kişiyi eğittim. Bildiklerimle rehberler oluşturdum, ellerimi yordum. Her zaman elimdeki bilgiyi paylaştım. Bunları kendi çıkarlarım için yaptığımı mı düşünüyorsunuz?
Hareketlerimden dolayı kibirli olduğumu düşünebilirsiniz. Söz etmem. Keza bunun da bazı sebepleri var. Ben gelişme sürecimi atlattıysam, bir birlik açıyorsam, ben bir başvuru yapıyorsam, eğer ki benim belli hedeflerim varsa; bu yolda tabii ki bazı kişileri elemek için kendimi üstte görmem ve en iyi olmasa da iyi konumda olduğumu iddia etmem gerekir. Pek tabii ben bunu halen iddia ederim, 2 yıllık gelişme sürecimin sonunda şu an sunucuda yaptığım konsepti benim kadar veya benden iyi yansıtabilecek sayılı insan olduğunu düşünüyorum. Benden iyi olduğunu düşündüğüm insanlar da zaten zamanında danıştığım, onlardan bilgi aldığım ve aramızda her ne yaşanırsa yaşansın sonuna kadar saygımı bozmayacağım insanlar.
Herkes gibi ben de bir öğrenme sürecinden geçtim. Bu öğrenme sürecinden sonra bazı kişiler gibi diğer oyuncuları küçümsemedim. Yeni başlayanlara karşı ön yargılı olmadım. 1 level oyunculardan kaçarak uzaklaşmadım. Mümkün oldukça, fırsat çıktıkça karşımdaki kim olursa olsun sürekli rol yaptım. İhlaller yapıldı diye rolü ciddiye almamazlık yapmadım, karşı tarafın zevk almasına da uğraştım. Hiçbir rolden kaçmadım, roleplay hayatımda bir kere bile /q'den ceza almadım. Yetersiz bulduğum kişiye karşın kendi çapımda eleştiri yazdım, hatta sürekli beraber oluyorsak onu kanatlarımın altına aldım ve eğittim. 1 level oyunculardan kaçan, LSRP'ye özenip kendini yaptığı rolde ilah konumuna koyan, sunucuyu low rp şeklinde sürekli genelleyip burada oynamaya devam eden oyuncular varken bana kibirli veya bencil denmesi açıkçası bana "koyuyor". Yine de herkes kendini bilir, ben kendimi bildikten sonra diğer kişilerin düşünceleri pek de umurumda değil.

Son olarak kalp kırıklarından bahsedeceğim. Malum, illegal roller pek alengirli oluyor. İster istemez birilerinin kalbini kırabiliyorsunuz. Kimsenin kalbini isteyerek kırarak birisi değilim. Yaptığım bir hata olduysa her zaman adam gibi çıkıp özür diledim. Saygısızlık yapacak birisi de değilim. Ciddi manada küfür saydırdığım birisi varsa onunla bir daha aynı ortamda bulunmam, muhattap olmam. Mümkün olduğu her zaman dile getirdiğim gibi, eğer bana karşı bir kırgınlığınız bulunuyorsa lütfen bana ulaşın. Problemi tartışalım ve çözüme kavuşturalım.

John Ronchetti ve beraberinde LCN için son.

Her zaman yerin var ortak, beklerim <3

Çevrimdışı jahjoh

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 14 Mart 2022, 14:49
Toplam oynama: 4 gün, 10 saat
« Yanıtla #1062 : 09 Kasım 2020, 01:59:54 »
rinanın son kalesi

Çevrimdışı son arzum

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Ocak 2024, 22:46
Azim Quaruni Lv.25
Son giriş: 03 Temmuz 2021, 02:46
Toplam oynama: 183 gün, 18 saat
Son giriş: 21 Temmuz 2022, 04:39
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #1063 : 09 Kasım 2020, 02:25:06 »
o7 o7 o7 o7 o7 o7 o7 o7 o7 o7 o7 o7 o7 o7 o7 o7 o7 o7 o7 o7 o7 o7 o7 o7 o7 o7 o7 o7 o7 o7 o7 o7

Çevrimdışı SincaP

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Pacho Capone Lv.31
Ynt: LOMBARDI'NİN SUÇ AİLESİ - CHAPTER 5: CAPONE'UN EKİBİ
« Yanıtla #1064 : 09 Kasım 2020, 04:04:53 »

CHAPTER 5
Günümüz. Lombardi CF'nin faal olduğu bölgeleri arttırması, Capone Crew.
—————————————————————————————————
Meksikalı savaşını atlatan ve bunun üzerine Los Santos şehri üzerindeki hükmünü arttıran Sergey Lombardi, kontrollü biçimde gücünü diğer şehirlere yayabilmeyi amaçlıyordu. Bunun için diğer kontaklarının üzerinden farklı eyaletlerde crew açacaktı ve haliyle Los Santos'tan ayrılarak diğer kontaklarının denetlenmesini sağlamak zorundaydı. Hal böyle olunca Los Santos'taki işlerin genelini devralacak bir ekibe ihtiyacı vardı. Güncel olarak şehirde iş yapan üç ekibi zaten bulunuyordu ve bunlardan birini tercih edebilirdi; Pellegrini'nin ekibi, Vecoli'nin ekibi ve Martorelli'nin ekibi. Fakat üç ekip de bu iş için uygun değildi.
Pellegrini Crew: Sergey Lombardi'nin gittiği her yerde kendisinin yerine sahada aktif olacak bir kaptana ihtiyacı var. Santino Pellegrini, aile içerisinde Acting Boss crewini üstlendiği için sabit bir crewe sahip olamazdı.
Vecoli Crew: Miami'den Los Santos'a eski dostu Sergey Lombardi'nin işlerini rayına sokmak için ekibiyle beraber gelen Peter Vecoli, Sergey Lombardi artık işlerini rayına soktuğu için Miami'deki işlerini devralmaya geri dönmeliydi.
Martorelli Crew: Tony Martorelli'nin NPR Bankası üzerinden gelen şöhrete kendini fazla kaptırması, saygınlığını kaybetmesi ve ekip üzerinde eskisi gibi hakimiyet kuramaması onun sonunu hazırlıyordu. Martorelli Crew'in dağıtılması gerekliydi.
Los Santos'ta halihazırda bulunan üç crew de şehirdeki işleri devralmaya uygun olmadığı için Sergey Lombardi, Soldierlar arasından yeni bir Captain seçecekti. Santino Pellegrini ile ortak bir karar sonucunda Pellegrini Crew üyesi Pacho Capone'dan kendine bir ekip kurmasını ve listeyi iletmesini istediler. Pacho Capone, Soldier döneminde çalıştığı ve kefil olduğu Associate'lerin bulunduğu listeyi üstlerine ileterek kendi ekibini oluşturdu ve Los Santos'taki işlerin genel gidişatını ekibiyle birlikte devraldı. Sergey Lombardi ve Santino Pellegrini ise bu süreçte büyük bağlantılarının bulunduğu (Fierro - Weizman, Venturas - Sinclair) şehirlere gidip bu bağlantılar ile kontakta kalarak San Andreas eyaleti üzerinde genel bir kontrol kurmayı deneyecek.

Çevrimdışı SincaP

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Pacho Capone Lv.31
Ynt: LOMBARDI'NİN SUÇ AİLESİ - CHAPTER 5: CAPONE'UN EKİBİ
« Yanıtla #1065 : 09 Kasım 2020, 04:18:26 »

o7 o7 o7 o7 o7 o7 o7 o7 o7 o7 o7 o7 o7 o7 o7 o7 o7 o7 o7 o7 o7 o7 o7 o7 o7 o7 o7 o7 o7 o7 o7 o7

o7 o7 o7

rinanın son kalesi

8) 8)

Çevrimdışı allahuekber

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch: