Rina Roleplay

Şehir İçi => Birlik Tanıtımları => Birlik Tanıtımları Arşiv => Konuyu başlatan: eiN - 10 Nisan 2020, 21:13:14

Başlık: E/S, Mid City Stoners X3
Gönderen: eiN - 10 Nisan 2020, 21:13:14
(https://farm4.staticflickr.com/3367/3650448924_e4e8f8df36_b.jpg)

Meksika Mafyası
Ayrıca La eMe ("M" İspanyolca) olarak bilinen Meksika Mafya (İspanyolca: Mafia Mexicana), Amerika Birleşik Devletleri'nde son derece organize bir Meksikalı Amerikan suç örgütüdür. Adına rağmen, Meksika Mafyası Meksika’dan kaynaklanmadı ve tamamen ABD’nin bir ceza mahkemesi örgütü. Sureño çeteleri, Meksika Mafya'ya bağlılık göstermek için 13 numarayı kullanırlar. M alfabenin 13. harfi. Kolluk görevlileri, La eMe'nin California cezaevi sistemi içindeki en güçlü çete olduğunu bildiriyor. Hükümet yetkilileri, halihazırda tam üye olma umuduyla yasa dışı faaliyetlerini yerine getirmede La eMe'ye yardımcı olan yaklaşık 990 kişi ile Meksika Mafya'nın 155–300 resmi üyesi olduğunu belirtmektedir.

Meksika Mafyası, 1957'de, bugün Los Angeles'ta bir mahallede yaşayan ve bugün Kaliforniya eyaletinde bir yetişkin devlet hapishanesi olan Kaliforniya Gençlik Kurumu (Deuel Vocational Institution) adlı Deuel Meslek Kurumu'nda hapsedilmiş 13, İspanyol sokak çetesi üyesi tarafından kuruldu. Kendilerini o sırada diğer hapishane çetelerinden korumak için kuruldular. La eMe'nin kurucularından biri, Hawaii Hawaii Bahçeleri'ndeki Varrio Hawai Bahçeleri çetesinin aktif bir üyesi olan Luis "Huero Buff" Flores. İspanyol mahalleleri arasındaki çete savaşı 1950'ler ve 60'lar boyunca normuydu, bu yüzden Luis Flores'in, düşmanlıklarını bir kenara bırakıp, cezaevi sistemine girerken düşmanlarını bir kenara bırakabileceği gerçeği, düşünülemez bir şeydi. Bu gereksinim günümüze kadar var. White Fence, Avenues, Clanton 14, San Fer, Varrio Nuevo Estrada gibi İspanyol sokak çeteleri ve bunların en eskileri arasında yer alan Primera Flats, zaten ikinci on yıllarına girmiş ve kendi kendini idame ettiren varlıklar olarak sağlam bir şekilde kurulmuştur.

1961 yılına şiddet yöneticilerinin şiddet davranışı caydırma umuduyla San Quentin Hapishanesi'nde charter La Eme üyeleri bir dizi transfer olduğunu Deuel Meslek Institution kadar kötü var. Bu taktik başarısız oldu. Cheyenne Cadena San Quentin alt bahçesinde geldi ve onu öptü altı-ayak-beş, 300 kiloluk siyah tutuklu tarafından karşılandı. Cadena kısa bir süre sonra geri döndü, şüpheli avcıya doğru yürüdü ve bir hapishane bıçağı ya da şaftla onu bıçakladı. Bahçede binden fazla mahk inm vardı ve hiçbir tanık öne çıkmadı.

La eMe üyeleri San Quentin'in mahk amongmları arasında bir üne kavuşmaya çalıştıkça, kısa bir süre sonra diğer cinayetler dizisi izledi. tam kontrol için Meksika Mafya arayışı öldürme ve onların saat, yüzük sigara ve değerli hiçbir şey çalmak, Meksika mafya bıçaklama bıkmış haldeydi diğer birçok Meksika-Amerika mahkûmları yabancılaşmış. Bazıları gizlice La Nuestra Familia (NF) veya "Ailemiz" adlı yeni bir hapishane çetesi kurdu. İlk kez 1960'ların ortalarında Soledad'daki California Düzeltme Eğitim Tesisi'nde kuruldu. Erken dönem üyelerinden bazıları Los Angeles bölgesindeydi, ancak NF kısa süre önce mahkumları esas olarak Kuzey Kaliforniya'daki kırsal topluluklardan çıkardı. Meksikalı Mafya, Nuestra Familia'yı aşağılık ve "sadece bir çift çiftçi" veya farmeros olarak gördü. Ancak, San Quentin 1968 yılında, tam ölçekli bir isyan Meksikalı mafya asker sonra patlak ya soldado, bir Nuestra Familia sempatizanı gelen bir çift ayakkabı çaldı. Ondokuz mahkum bıçaklandı ve bir La eMe temsilcisi öldü. Savaş, “Ayakkabı Savaşı” olarak bilinir ve Nuestra Familia'yı büyük bir La eMe rakibi olarak kurdu.

La eMe Yeni Meksika Mafya ile karıştırılmamalıdır. 1974 civarında, Arizona Eyalet Hapishanesinde bulunan bir grup İspanyol mahkum, Meksika Mafyası olarak bilinen bir hapishane çetesi kurdu. O zamandan bu yana Corrections yetkilileri Arizona Bölümü, bu grubun, birkaç yıldan beri var olan Meksika Meksika Mafyası'ndan sonra kendilerini şekillendirdiği bilgisini elde etti. Arizona Hapishane Sistemine giren birkaç Hispanik, Kaliforniya Meksika Mafyası'nın kavramını ve felsefesini getirdi. 1978'de Meksika Mafyası ikiye ayrıldı. Birisi orijinal felsefe ve yapıyı korudu ve şu anda kendilerini Orijinal Meksika Mafyası, "Califas Faction", "EME" olarak adlandırıyor. 1984'te öne çıkan ve kendilerini Yeni Meksika Mafyası olarak anılan öteki. Arizona Hapishanesi sisteminde “Meksika Mafyası” ünvanını iddia eden her bir örgütün bir sonucu olarak her iki grubun bir çok saldırısı ve cinayeti meydana geldi. Kendi kural ve yönetmeliklerini oluşturmuşlar ve örgütsel bir yapı kurmuşlardır. Her üyenin üyelik ve liderlik konularında oy kullanmasına izin verilir. Üyeler tarafından onaylanan lider, sadece önemli konulara karar verme yetkisine sahiptir.

La eMe Yeni Meksika Mafya ile karıştırılmamalıdır. 1974 civarında, Arizona Eyalet Hapishanesinde bulunan bir grup İspanyol mahkum, Meksika Mafyası olarak bilinen bir hapishane çetesi kurdu. O zamandan bu yana Corrections yetkilileri Arizona Bölümü, bu grubun, birkaç yıldan beri var olan Meksika Meksika Mafyası'ndan sonra kendilerini şekillendirdiği bilgisini elde etti. Arizona Hapishane Sistemine giren birkaç Hispanik, Kaliforniya Meksika Mafyası'nın kavramını ve felsefesini getirdi. 1978'de Meksika Mafyası ikiye ayrıldı. Birisi orijinal felsefe ve yapıyı korudu ve şu anda kendilerini Orijinal Meksika Mafyası, "Califas Faction", "EME" olarak adlandırıyor.  1984'te öne çıkan ve kendilerini Yeni Meksika Mafyası olarak anılan öteki. Arizona Hapishanesi sisteminde “Meksika Mafyası” ünvanını iddia eden her bir örgütün bir sonucu olarak her iki grubun bir çok saldırısı ve cinayeti meydana geldi. Kendi kural ve yönetmeliklerini oluşturmuşlar ve örgütsel bir yapı kurmuşlardır. Her üyenin üyelik ve liderlik konularında oy kullanmasına izin verilir. Üyeler tarafından onaylanan lider, sadece önemli konulara karar verme yetkisine sahiptir.

(https://cdn.discordapp.com/attachments/698164291051716638/698226556199370817/Baslksz-3.png)

Mid City Stoners
Meksikalı - Amerikan suç çetesidir. Sureno sokak çetesine dönüşmeden önce ilk olarak 1970'lerde bir Stoner Gang olarak biliniyorlardı. MCS "uyuşturucuya sarhoş olma sevgisini göstermek ve gruba Rolling Stones'u onurlandırmak için"Stoner" terimini benimsedi. MCS, doğu ve batı olmak üzere iki klikten oluşuyor. 1970'li yıllardan sonra tehlikeli bir hale bürünüyor ve 2003 yılında ilk polis ölümünü gerçekleştiriyorlar. MCS, diğer 13 setleri gibi kendilerini Meksikan Mafyası'na adıyor. 13 sayısını da benimsemiş durumdalar. MCS üyelerinin eğitim düzeyi oldukça aşağılarda, para ve saygı için her şeyi yapacak kişilerden oluşuyor. Genç çocuklar eski zamanlardaki gibi okulu bırakıp onların arasına dahil oluyor. Güç ve para vaadi ile onları kendi taraflarına çekiyorlar. 13 sayısının önemi onlar için büyük, La eMe diğer adıyla Meksikan Mafyası'na saygıları büyük. Öncelikli odakları çeşitli uyuşturucu çeşitlerinin dağıtılması ve Meksika Mafyası tarafından verilen emirlerin yerine getirilmesidir. Çetenin gelir kaynağının büyük bir kısmını uyuşturucu ticaretinden gelen paralarla kazanıyor. Koydukları katı kurallar onların disiplinli bir çete grubu olduğunu kanıtlıyor. Aralarında olan aralarında kalıyor, ihanet edildiğinde kan donduracak şekilde sonuçlar doğuruyor. Mid City Stoners 13 büyük bir çoğunluğu hispanik, yüzde sekiz-onluk kısmı ise beyazlardan oluşan topluluktan, büyük faaliyet gösterebilecek çeteler arasında yer almakta. Bu grup cinayet,  uyuşturucu kaçakçılığı, adam kaçırma ve saldırı dahil olmak üzere suç faaliyetinin her alanında yer almaktadır. Polis departmanları, sokak düzeyinde yerelleşmiş hiyerarşi nedeniyle bu çete ile başa çıkmakta zorlanıyor. Yerleştirme ve yarışma için çeşitli rakip çetelerle kavga etmiş ve bu da birçok kaçış ve ölümle sonuçlanmıştır. Mahallesine çok bağlı olan bu grup mahallesi için kan dökebilir hatta ve hatta cinayet bile işleyebilirler.
Başlık: Ynt: E/S, Mid City Stoners X3
Gönderen: eiN - 10 Nisan 2020, 21:13:21
asfdfsagfasdfgasdg
Başlık: Ynt: E/S, Mid City Stoners X3
Gönderen: eiN - 10 Nisan 2020, 21:13:24
Başlık: Ynt: E/S, Mid City Stoners X3
Gönderen: eiN - 10 Nisan 2020, 21:13:30
(https://i.hizliresim.com/oXDD99.jpg)
(https://cdn.discordapp.com/attachments/547509767627735041/552216185413042205/bandicam_2019-03-04_22-47-41-074.jpg)
(https://cdn.discordapp.com/attachments/551364248727584792/552216526044790785/bandicam_2019-03-04_22-49-16-101.jpg)
(https://cdn.discordapp.com/attachments/481576219091927080/551665105679548416/bandicam_2019-03-03_10-16-50-957.jpg)
Başlık: Ynt: E/S, Mid City Stoners X3
Gönderen: eiN - 10 Nisan 2020, 21:14:39
İlk kısmı bana ait değildir. Rezsanem ve Daidoksu'ya teşekkürler.
Başlık: Ynt: E/S, Mid City Stoners X3
Gönderen: njusois - 10 Nisan 2020, 21:15:01
kolay gelsinnn
Başlık: Ynt: E/S, Mid City Stoners X3
Gönderen: Elo - 10 Nisan 2020, 21:26:31
Kolay gelsin
Başlık: Ynt: E/S, Mid City Stoners X3
Gönderen: 7up - 10 Nisan 2020, 21:27:14
gayet güzel, desteklerim sizinle
Başlık: Ynt: E/S, Mid City Stoners X3
Gönderen: Garavel Usta - 10 Nisan 2020, 21:28:47
Kolay gelsin aga
Başlık: Ynt: E/S, Mid City Stoners X3
Gönderen: bigcock59 - 10 Nisan 2020, 21:54:35
başarılar tahir kardeş
Başlık: Ynt: E/S, Mid City Stoners X3
Gönderen: P E A C E - 10 Nisan 2020, 22:39:44
kolay gelsin kardeşlik
Başlık: Ynt: E/S, Mid City Stoners X3
Gönderen: rezsanem - 10 Nisan 2020, 23:14:24
kardeslerıme armagandir sevgım
Başlık: Ynt: E/S, Mid City Stoners X3
Gönderen: Pusher - 10 Nisan 2020, 23:20:22
rez alamadım :(
Başlık: Ynt: E/S, Mid City Stoners X3
Gönderen: FireLordOzai - 10 Nisan 2020, 23:23:24
tahir niye actin oglum wp bak yaziyorum sana
Başlık: Ynt: E/S, Mid City Stoners X3
Gönderen: Pusher - 10 Nisan 2020, 23:26:18
(https://cdn.discordapp.com/attachments/698149293554532352/698182718231543848/Screenshot_31_ogesini_akll_nesne_olarak-1.png)
Başlık: Ynt: E/S, Mid City Stoners X3
Gönderen: Pusher - 10 Nisan 2020, 23:26:29
(https://cdn.discordapp.com/attachments/698149293554532352/698182089274687557/Screenshot_32_ogesini_akll_nesne_olarak-1.png)
Başlık: Ynt: E/S, Mid City Stoners X3
Gönderen: harbici delikanlı - 10 Nisan 2020, 23:37:11
tahır yapıyor bu işi
Başlık: Ynt: E/S, Mid City Stoners X3
Gönderen: vipergodd - 10 Nisan 2020, 23:44:37
tahir e de 2. sayfada onay verirsin bu arada
Başlık: Ynt: E/S, Mid City Stoners X3
Gönderen: hell - 10 Nisan 2020, 23:50:59
taşak
Başlık: Ynt: E/S, Mid City Stoners X3
Gönderen: eiN - 10 Nisan 2020, 23:52:19
yorumlar için teşekkürler
adamsınız bir tanesiniz  8)
Başlık: Ynt: E/S, Mid City Stoners X3
Gönderen: Klaus Mikaelsonn - 10 Nisan 2020, 23:54:42
başarılar 200-300 sayfa gideri var.
Başlık: Ynt: E/S, Mid City Stoners X3
Gönderen: Pusher - 10 Nisan 2020, 23:56:07
(https://cdn.discordapp.com/attachments/698164291051716638/698164792917229659/Screenshot_29.png)
Başlık: Ynt: E/S, Mid City Stoners X3
Gönderen: Lexter - 11 Nisan 2020, 00:12:37
latinler ailemi öldürdü.
Başlık: Ynt: E/S, Mid City Stoners X3
Gönderen: edqar - 11 Nisan 2020, 00:21:28
omaygad respect homi
(https://cdn.discordapp.com/attachments/552927805969793044/698281113621233845/norte1.jpg)
Başlık: Ynt: E/S, Mid City Stoners X3
Gönderen: eiN - 11 Nisan 2020, 00:28:24
(https://cdn.discordapp.com/attachments/698149293554532352/698282810758266890/sa-mp-000.png)
Başlık: Ynt: E/S, Mid City Stoners X3
Gönderen: huppy - 11 Nisan 2020, 00:35:54
Başarılar
Başlık: Ynt: E/S, Mid City Stoners X3
Gönderen: kan davası - 11 Nisan 2020, 00:38:04
bu yol yürür ama bizimle olunca  >:( ;D
Başlık: Ynt: E/S, Mid City Stoners X3
Gönderen: eiN - 11 Nisan 2020, 00:48:20
(https://cdn.discordapp.com/attachments/698149293554532352/698288232236056617/sa-mp-005.png)
Başlık: Ynt: E/S, Mid City Stoners X3
Gönderen: eiN - 11 Nisan 2020, 00:50:09
(https://media.discordapp.net/attachments/639126772423589898/640580863385534474/obje.png)
Başlık: Ynt: E/S, Mid City Stoners X3
Gönderen: WORDLEFUCKER - 11 Nisan 2020, 00:50:59
iyi
İleti gönderilirken şu hatalar oluştu:
İleti içeriği izin verilenden az. (En az 8 karakter).
Başlık: Ynt: E/S, Mid City Stoners X3
Gönderen: Pusher - 11 Nisan 2020, 00:55:06




Gerekli sayıya ulaşana kadar OOC alımları açık tutuyoruz, aramıza katılıp bizimle rol yapmak isteyen kişiler çekinmeden ileti kutumuzu doldurabilir.
Başlık: Ynt: E/S, Mid City Stoners X3
Gönderen: STAKKEND - 11 Nisan 2020, 12:50:31
Cibuti'nin ahlak seviyesini düşürüyorsunuz.  8)
(https://cdn.discordapp.com/attachments/696868299048353823/698469976478056458/Screenshot_14.png)
Başlık: Ynt: E/S, Mid City Stoners X3
Gönderen: Pusher - 11 Nisan 2020, 13:19:02
(https://cdn.discordapp.com/attachments/698149293554532352/698477122494398484/stack_ogesini_akll_nesne_olarak-1.png)
Başlık: Ynt: E/S, Mid City Stoners X3
Gönderen: swooshie - 11 Nisan 2020, 13:31:28
tahirim süper yapar, stay blue man  :D
Başlık: Ynt: E/S, Mid City Stoners X3
Gönderen: gercek disi reckless - 11 Nisan 2020, 13:38:27
Bu işte tahir varsa tutar  ;) Başarılar dilerim.
Başlık: Ynt: E/S, Mid City Stoners X3
Gönderen: mahlukat aka w - 11 Nisan 2020, 13:39:39
jumbo garides
Başlık: Ynt: E/S, Mid City Stoners X3
Gönderen: eiN - 11 Nisan 2020, 14:51:42
(https://cdn.discordapp.com/attachments/698149293554532352/698500425489448990/Baslksz-3.png)
Başlık: Ynt: E/S, Mid City Stoners X3
Gönderen: eiN - 11 Nisan 2020, 14:53:22
yorumlar için teşekkürler  8)

Cibuti'nin ahlak seviyesini düşürüyorsunuz.  8)
(https://cdn.discordapp.com/attachments/696868299048353823/698469976478056458/Screenshot_14.png)
(https://cdn.discordapp.com/attachments/698149293554532352/698500805388533820/unknown.png)  8) 8)
Başlık: Ynt: E/S, Mid City Stoners X3
Gönderen: Pusher - 11 Nisan 2020, 15:10:34
(https://cdn.discordapp.com/attachments/698149293554532352/698505115505524746/Baslksz-1.png)
Başlık: Ynt: E/S, Mid City Stoners X3
Gönderen: eiN - 11 Nisan 2020, 15:20:24
(https://cdn.discordapp.com/attachments/698149293554532352/698507703945003048/sa-mp-005.png)
Başlık: Ynt: E/S, Mid City Stoners X3
Gönderen: 7up - 11 Nisan 2020, 16:04:15
Başlık: Ynt: E/S, Mid City Stoners X3
Gönderen: suey - 11 Nisan 2020, 22:31:05
fenasınız
Başlık: Ynt: E/S, Mid City Stoners X3
Gönderen: live for bitch - 12 Nisan 2020, 14:05:54
 8) 8) ??? :o
Başlık: Ynt: E/S, Mid City Stoners X3
Gönderen: xnthehood - 12 Nisan 2020, 14:08:17
tahir yapmazsa kim yapar 8)
Başlık: Ynt: E/S, Mid City Stoners X3
Gönderen: live for bitch - 12 Nisan 2020, 19:48:13
ekip yok yapabileceğimiz aktif rol yok
destekleriniz için eyvallah adamsınız
ama olmayınca olmuyor, bu karakterde devam edicem
K/A