(https://22dakika.org/wp-content/uploads/2018/10/1227x493-Q90_5be452c4e2f734ac8c6765ff8af4d1ed-600x241.jpg)
Alexi Hawley tarafından ABC için yaratılan Amerikan polis tiyatrosu drama televizyon dizisidir. Dizi, Los Angeles Polis Departmanındaki en yaşlı çaylak haline gelen kırk yaşlarında bir adam olan John Nolan'ı izler.
Yaz tatilinde başka bir sunucuda polis rolü yaparken bir arkadaşımın önerisi ile başladığım dizi. Şahsen Southland'in ilk birkaç bölümünü izledikten sonra sıkılıp bırakmıştım, ama The Rookie daha keyifli geldi ve önümüzdeki ay gelecek yeni bölümleri bekliyorum.
Dizi, 40lı yaşlarına gelmiş ve hayatında bir anlam bulamamış John Nolan'ın LAPD'ye en yaşlı çaylak olarak giriş yapmasını konu alıyor.
Şu an 2. sezon yayınlanıyor, orta sezon finali mi her neyse ondan olmuş. Kış bittiği zaman 2. sezon da devam edecekmiş. Konu altında dizi hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz, dizi içeriği paylaşırken spoiler kodunu kullanmayı lütfen unutmayalım.