Malesef desteklemiyorum bunu alarak dm atacak insanlar var baseball sopasına mod yükleyerek katana rpsi yapabilirsinizBöyle bir yorumu bekliyordum, öncelikle katana rollerinini bir bara giderek yaptığımızı düşünsene. Barda elimizde beyzbol sopasına katana diyecez, mantıklı mı acaba? Katana yı saldırı amaçlı kullanmıyacağız sadece barlara gittiğimiz silah ticareti yapmaya gittiğimiz zaman kullanacağız yani. Bir de bu sadece Yakuza kökenli birliklere verilerek DM olması engellenir.
buna gerek yok hasarı bıçak ile aynı olsun vip alabilsin yeterliMalesef desteklemiyorum bunu alarak dm atacak insanlar var baseball sopasına mod yükleyerek katana rpsi yapabilirsinizBöyle bir yorumu bekliyordum, öncelikle katana rollerinini bir bara giderek yaptığımızı düşünsene. Barda elimizde beyzbol sopasına katana diyecez, mantıklı mı acaba? Katana yı saldırı amaçlı kullanmıyacağız sadece barlara gittiğimiz silah ticareti yapmaya gittiğimiz zaman kullanacağız yani. Bir de bu sadece Yakuza kökenli birliklere verilerek DM olması engellenir.
Boran şöyle düşün, adam birlik lideri vip almadı diye lider katana kullanamıyacak mı?buna gerek yok hasarı bıçak ile aynı olsun vip alabilsin yeterliMalesef desteklemiyorum bunu alarak dm atacak insanlar var baseball sopasına mod yükleyerek katana rpsi yapabilirsinizBöyle bir yorumu bekliyordum, öncelikle katana rollerinini bir bara giderek yaptığımızı düşünsene. Barda elimizde beyzbol sopasına katana diyecez, mantıklı mı acaba? Katana yı saldırı amaçlı kullanmıyacağız sadece barlara gittiğimiz silah ticareti yapmaya gittiğimiz zaman kullanacağız yani. Bir de bu sadece Yakuza kökenli birliklere verilerek DM olması engellenir.
sistem öyle işliyo kanka bıçak muşta falan da vipden çıksa keşkeBoran şöyle düşün, adam birlik lideri vip almadı diye lider katana kullanamıyacak mı?buna gerek yok hasarı bıçak ile aynı olsun vip alabilsin yeterliMalesef desteklemiyorum bunu alarak dm atacak insanlar var baseball sopasına mod yükleyerek katana rpsi yapabilirsinizBöyle bir yorumu bekliyordum, öncelikle katana rollerinini bir bara giderek yaptığımızı düşünsene. Barda elimizde beyzbol sopasına katana diyecez, mantıklı mı acaba? Katana yı saldırı amaçlı kullanmıyacağız sadece barlara gittiğimiz silah ticareti yapmaya gittiğimiz zaman kullanacağız yani. Bir de bu sadece Yakuza kökenli birliklere verilerek DM olması engellenir.
Şu olabilir, birlik liderine verilir. Birlik lideri güvendiği kişilere verir,bu da olabilir. Senin dediğin biraz ayrımcılık gibi parası olan alır parası olmayan almaz gibi bir şey.
Birlik liderinin haftalık katana satın alma sınırı olucak veya isteğine göre 5 tane alıcak hak edenlere verecek, hem yakuza birliğinde kiler kullanıcak.sistem öyle işliyo kanka bıçak muşta falan da vipden çıksa keşkeBoran şöyle düşün, adam birlik lideri vip almadı diye lider katana kullanamıyacak mı?buna gerek yok hasarı bıçak ile aynı olsun vip alabilsin yeterliMalesef desteklemiyorum bunu alarak dm atacak insanlar var baseball sopasına mod yükleyerek katana rpsi yapabilirsinizBöyle bir yorumu bekliyordum, öncelikle katana rollerinini bir bara giderek yaptığımızı düşünsene. Barda elimizde beyzbol sopasına katana diyecez, mantıklı mı acaba? Katana yı saldırı amaçlı kullanmıyacağız sadece barlara gittiğimiz silah ticareti yapmaya gittiğimiz zaman kullanacağız yani. Bir de bu sadece Yakuza kökenli birliklere verilerek DM olması engellenir.
Şu olabilir, birlik liderine verilir. Birlik lideri güvendiği kişilere verir,bu da olabilir. Senin dediğin biraz ayrımcılık gibi parası olan alır parası olmayan almaz gibi bir şey.
japon konseptindeki birliklere ekstra hak tanınabilir ama böyle bir durumda katana ticareti engellenmiş olur
bilmiyorum vip sistemi benim aklıma daha yatkın geldi, şöyle düşün japon birlik lideri alırsa bu kez diğer insanlar kullanamayacak.
HAÇLI SEFERLERİ BAŞLİCAK HERALDE
mesajım silinmiş kararımın arkasındayımHAÇLI SEFERLERİ BAŞLİCAK HERALDE
Desteklememiştim ama bıçak gibi olursa ve fiyatı fazla olursa olabilir.Bizim amacımız fazla hasar vermesi değil, çoğunlukla rollerde kullanacağımız için saldırı hasarı çok önemli değil
Gta nın orjinalinde var, eklenmesi bir şey kaybettirmezDestek
Gta nın orjinalinde var, eklenmesi bir şey kaybettirmezKanka bunu dedikten sonra DM ci tayfaların açacağı Argeler sırasıyla bozuka argesi, bomba argesi v.b. gibi şeyler ama abartmıyacak şekilde gta'nın silahları gelebilir DESTEK
Malesef desteklemiyorum bunu alarak dm atacak insanlar var baseball sopasına mod yükleyerek katana rpsi yapabilirsiniz
Yani sadece bir örnek verecek, bir bara katana ile gittiğini düşün ama gerçek katana, bir de bayzbol sopasıyla gitmeyi düşün. O mod sadece sende olacak diğer oyuncularda olmuyacak o yüzden farklı yerlere gittiğimizde bizi küçük düşürme ihtimali var, zaten ben bunu yapmayı biliyorum ama dediğim gibi Bi katan ile gitmek var bir de beyzbol sopasıyla gitmek.Malesef desteklemiyorum bunu alarak dm atacak insanlar var baseball sopasına mod yükleyerek katana rpsi yapabilirsiniz
eqwqfqfwqttstststwtqrqtusieif DESTEKLEMİYORUM.HAÇLI SEFERLERİ BAŞLİCAK HERALDE
Kılıç ws atanları görmek istemiyorum, desteklemiyorum.Sadece bizim birlikte olacağı için görme olasılığın az, eğer görürsen gerekli ceza verilir. Bir de birlikte yetkili kişilere verilecek o yüzden yetkili kişilerden yakuza rolünü bildiği için bu olasılık sıfıra düşer.
Destekliyorum, Japon ve Yakuza kültürünün farklılık göstermesi, parmak kesme gibi cezalar içeren kültürdür. Bu parmak kesme olayı ise uzun bir kılıç ile yapılır yani gtasa’da katana olarak adlandırabilirİz. Belli başlı kişilere verilir zaten yönetim tarafından. Zaten açılan konuda" yakuza rolleri için kılıç talebi" herkese açık halde satılacak denmemiş ama bazı arkadaşlar sunucu metin 2’ye dönecek yok meydan muharebesi olacak... Bunlar çok yanlış kurgular, yanlış düşüncelere kapınmışsınız. Kültür rollerini gerçekleştirmemiz için gerekli alet, birliğin belirli ve üst kademedeki kişilere verilir. Yönetim uygun görürse, bizler için nafile, rolleri gerçekleştiririz. Son olarak bir arkadaş beyzbol sopasına katana modunu kurmamızı önermiş, gayet mantıklı yaklaşım, makül bunu sadece biz görebilecez, diğer kişiler göremeyecek. Bu yüzden gerçekçilik söz konusu olamaz ve olamayacak... Düşüncen için sağ ol dostum, iyi forumlar.Kanka bu kültürde olanlara yani Yakuza kültürünü yapan birliklere verileceği için DM olasılığı biraz azalacak ve bütün üyeler yerine yakuza kültürünü iyi bilen ve rol yapmasını iyi bilen kişilere verileceği için bu oran sıfıra iner bu yüzden gelmesinde hiçbir sakınca yok. Diğer oyuncular ne der bilmem ama yakuza rolleri için kesinlikle gelmesi gereken bir kılıç türü.
Kılıç ws atanları görmek istemiyorum, desteklemiyorum.
Dostum çok yanlış algılar bunlar, yukarıyı iyice okumanı tavsiye ederim.Kılıç ws atanları görmek istemiyorum, desteklemiyorum.
Desteklemiyorum açıkcası mantıksız.Peki, düşüncene saygı duyuyorum. Neyi mantıksız bu durumun açıklar mısın detaylı bir şekilde.
Sunucuda adam gibi Yakuza rolü yapan tek bir birlik var. O birlikte de DM'ci tayfa yok. Sadece gerektiğinde çatışmaya giriyoruz. Diğer tüm rollerimizi "ROL" yaparak yerine getiriyoruz. Rollerimize yardımcı olacak bir AR-GE çalışması olmuş, destekliyorum.Katılıyorum.
Ayrıca desteklemediğini söyleyen kişilerin yarısından çoğu siyah bir sultana binip, kafalarına maske takıp Drive-By yaparak adam avlayan tipler. Ama sözde DM'ci değiller, rol yapıyorlar.. Yersen.
Desteklemiyorum açıkcası mantıksız.Bu yorumu yakuza kültürünü araştıtmadığın için söylemen normal, yakuza kültürünü araştırın a katananın önemi anlasın. Yakuza rolü yapanlar yakuza için katananın önemini biliyor, o yüzden mantıksız demeden önce o kültürü araştırmanı tavsiye ederim.
Bende Kovboy rolü yapacağım Sawn-Off istiyorum.O konsepti yapacaksan git arge aç buraya dalga geçmeye gelme kardeşim. Rolüne uygunsa gider açarsın, burada aptalca yorum yapmazsın.
Malesef desteklemiyorum bunu alarak dm atacak insanlar var baseball sopasına mod yükleyerek katana rpsi yapabilirsiniz
Bende Kovboy rolü yapacağım Sawn-Off istiyorum.QW:EQW:EQW:E
GÜNCEL
Bak diğer yorumlara bu sorununun cevabı mevcut.Malesef desteklemiyorum bunu alarak dm atacak insanlar var baseball sopasına mod yükleyerek katana rpsi yapabilirsiniz
/me elindeki katanayı sıkıca kavrar ve adamın kellesini bir hamleyle uçurur.Yani?
/do Şahıs boğazının kesilmesinden ölmüştür(/ck)
Bence bunu mod olarak kullanılırsa daha iyi olur, suistimal edenler olabilir yoksa.Her ihtimali düşündük biz,katana sadece Yakuza kökenli birliklere vericelecek. Yakuza'da katananın önemli bir rolü olduğu için biz bu argeyi açtık zaten.Katanayı Yakuza kökenli birlikler kullanacağı için suistimal oranı düşer.Yakuza birliğinde bulunan yetkili kişilere verileceği için bu suistimal olayı sıfıra düşer.Yani biz her ihtimali göz önünde bulundurduk.Eğer ki bir kural ihlali yapılırsa gerekli ceza alınır ama ayda yılda 1 kişi ceza alır.Yan, suistimal oranı ciddi oranda düşer veya hiç olmaz.
o zaman herkes yakuza kökenli birlik açar katanaları alır iziHuu, senin şu zekana hayranım
Gta nın orjinalinde var, eklenmesi bir şey kaybettirmez
o zaman herkes yakuza kökenli birlik açar katanaları alır iziHuu, senin şu zekana hayranım
Desteklemiyorum ,Rolü yapan kişi alıcak başka kişilere satıcak ortalık karışıcak Rp'nin tadı kalmıyacak.Ticket üzerinden istenebilir ve Katana'nın ticareti yasaklanarak önüne geçilebilir.
sunucu yakında mt2ye döner, istemiyorum
HAÇLI SEFERLERİ BAŞLİCAK HERALDE