Gasptaki para sınırı hakkında birşey demiyeceğim ama fidye olayı güzel olabilir.
BEN DESTEKLEMIYORUM 5 BIN NEYINIZE YETMIYOR FIDYE SISTEMI DE GEREKSIZ ZATEN KARSI TARAFIN ROL ZEVKINI EZIP CIGNEMEKTEN BASKA BIRSEY DEGIL DESTEKLEMIYORUMyakalanma kardeşim?
Gasptaki para sınırı hakkında birşey demiyeceğim ama fidye olayı güzel olabilir.
Yoldan geçiyoruz aracımızı alıcaz maskeli adam cr ile beni ezip canımı 10 a düşürüyo sonra 2 metre öteden bıçağı boğazına dayar felan diyo aracımızla eve gidip /q atıcaz bide bunların eğlencesini çekiyoruz 5 saat haksız mıyım olm millet sizin 5 saat inat inat işkencenizi niye beklesin para önemli değil salak saçma işkence felan ediyonuz biyerinizden kural uyduruyorsunuz neymiş efendim anahtar vermessen ck olurmuşsun neymiş efendim telsizden şeyimi yala patron demessen 1 milyon ödüyomuşsun gasp yapacaksanız insan gibi yapın milleti gereksiz eğlenceniz yüzünden boşu boşuna bekletmeyin /q atınca koşarsınız direk şikayete empati kurun azcık kardeşim gasp demek para çalıp gitmek demek adamlar bide işkence ediyor. Hayatımda 1 kez karşılaştım ve /q attım acili durumdan. Rolleri öğrenince gasp rollerine girişirseniz sevinirim.BEN DESTEKLEMIYORUM 5 BIN NEYINIZE YETMIYOR FIDYE SISTEMI DE GEREKSIZ ZATEN KARSI TARAFIN ROL ZEVKINI EZIP CIGNEMEKTEN BASKA BIRSEY DEGIL DESTEKLEMIYORUMyakalanma kardeşim?
ROLE UYMAK ZORUNDASIN YAPILANDA BİR HATA VAR İSE ŞİKAYET AÇABİLİRSİN BURADA AĞLAMAN BİRŞEYİ DEĞİŞTİRMEZYoldan geçiyoruz aracımızı alıcaz maskeli adam cr ile beni ezip canımı 10 a düşürüyo sonra 2 metre öteden bıçağı boğazına dayar felan diyo aracımızla eve gidip /q atıcaz bide bunların eğlencesini çekiyoruz 5 saat haksız mıyım olm millet sizin 5 saat inat inat işkencenizi niye beklesin para önemli değil salak saçma işkence felan ediyonuz biyerinizden kural uyduruyorsunuz neymiş efendim anahtar vermessen ck olurmuşsun neymiş efendim telsizden şeyimi yala patron demessen 1 milyon ödüyomuşsun gasp yapacaksanız insan gibi yapın milleti gereksiz eğlenceniz yüzünden boşu boşuna bekletmeyin /q atınca koşarsınız direk şikayete empati kurun azcık kardeşim gasp demek para çalıp gitmek demek adamlar bide işkence ediyor. Hayatımda 1 kez karşılaştım ve /q attım acili durumdan. Rolleri öğrenince gasp rollerine girişirseniz sevinirim.BEN DESTEKLEMIYORUM 5 BIN NEYINIZE YETMIYOR FIDYE SISTEMI DE GEREKSIZ ZATEN KARSI TARAFIN ROL ZEVKINI EZIP CIGNEMEKTEN BASKA BIRSEY DEGIL DESTEKLEMIYORUMyakalanma kardeşim?
gerçekte 10000 dolar taşıyom bensen adamsın 💝💛💙👅👄👉👌👉👌💦
Hmmmmmmmmmmmmmmm :D Ts3 gel sesliye onu istemiyorsan IC'dede selamlaşabiliriz. Burada kabadayılık taslama xdSANA YAPILAN ELEŞTİRİLER VE ROL YAPAMAMAN ZORUNA GİDİYOR HERHALDE. AĞLAYANLAR ZATEN BELLİ EDİYOR ŞUANDA CEVAP VERİYORUM KENDİSİNE AMA NEYSE PEÇETELER MARKETTE BOL BOL VAR GİDİP ALABİLİRSİN BOĞULUYORUM ÇÜNKÜROLE UYMAK ZORUNDASIN YAPILANDA BİR HATA VAR İSE ŞİKAYET AÇABİLİRSİN BURADA AĞLAMAN BİRŞEYİ DEĞİŞTİRMEZYoldan geçiyoruz aracımızı alıcaz maskeli adam cr ile beni ezip canımı 10 a düşürüyo sonra 2 metre öteden bıçağı boğazına dayar felan diyo aracımızla eve gidip /q atıcaz bide bunların eğlencesini çekiyoruz 5 saat haksız mıyım olm millet sizin 5 saat inat inat işkencenizi niye beklesin para önemli değil salak saçma işkence felan ediyonuz biyerinizden kural uyduruyorsunuz neymiş efendim anahtar vermessen ck olurmuşsun neymiş efendim telsizden şeyimi yala patron demessen 1 milyon ödüyomuşsun gasp yapacaksanız insan gibi yapın milleti gereksiz eğlenceniz yüzünden boşu boşuna bekletmeyin /q atınca koşarsınız direk şikayete empati kurun azcık kardeşim gasp demek para çalıp gitmek demek adamlar bide işkence ediyor. Hayatımda 1 kez karşılaştım ve /q attım acili durumdan. Rolleri öğrenince gasp rollerine girişirseniz sevinirim.BEN DESTEKLEMIYORUM 5 BIN NEYINIZE YETMIYOR FIDYE SISTEMI DE GEREKSIZ ZATEN KARSI TARAFIN ROL ZEVKINI EZIP CIGNEMEKTEN BASKA BIRSEY DEGIL DESTEKLEMIYORUMyakalanma kardeşim?
Gasp H.KDesteklemiyorum.
1-) Bence Sınır 10,000$ Olmalı oyuncular 15 level oldular gasp 5,000$ a düşürüldü tamamen hata bence 10,000$ Olmalı şimdi demeyin gerçekte 10.000$ mı taşıyorlar diye gerçekte 1,000$ Bile yanında taşıyan insan yok.
____________________________________________________________
Fidye H.K
1-) Bana kalırsa bir kişiyi kaçırdığımızda onun telefonundan bir kişiyi arama rolu yapabiliriz veya telsizden arkadaşlarına seslenme vb. Gelelim konumuza; Fidye rolleri gerçekleşebilir kişinin en yakın arkadaşını ailesini vb aradıgımızda para teklif edebilelim bırakmak için güzel roller döner. Tabii ki bunun da sınırı olmalı en fazla 10,000$ Sınırı olabilir.
Roller güzelleşebilir ÖRNK: " Bir kişiyi kaçırdık ve en yakın aile üyesini onun telefonundan aradık. Arkadaşını bırakmamız için 10,000$ veya altı para istedik ve bir mekan belirledik bizim arkadaş önden gider parayı alır ve arkadaki ekipte kaçırılan kişiyi bırakabilir " güzel Mafya rollerine renk katar.
SİZİNDE DÜŞÜNCELERİNİZ VARSA VE DESTEKLENİRSE KONUYA YERLEŞTİREBİLİRİM!
Sürekli kaçırma rolleri yapmaya çalışanlar olacak fidye rolleri sadece yönetim izniyle yapılmalı bence.olabilir.
Beni delirtme kardeşim argeyi destekle veya destekleme çekerim siktiri oturursun en fazla yok karısını satar diye seni satacak kadar düşmedim daha "çalışanlar" yazamıyorsun burada boş yapıyorsun 14 level olunca birşey mi değişiyor ?Bak doğruyu duyunca nasılda tasmasını sıkmışız gibi bir cümleyi düzgün yazamadığımdan bahsetmiş oyundaki role hızlıca bakabilmek için hızlı yazarken düzgün yazamıyor olabilirim ayrıca orda deagle'la sıkmaya değil aracı kullanıp rol yapmaya gitmiştim adam bugla motorumu patlatıp 3 kişi beni gasp etmeye çalışırsa tabi silahımı çeker düşürürüm olmayan kafanı biraz olsun kullanmanı isterdim ama görüyorum ki silahsızsın ha bu arada havlamayı kesin artık şu gasp konusunda ne gasp politikası nede limit değişecek boş boş gasp argesi açmayıda kesin artık.
yok %95'i rol bilmiyordur falan sen bilseydin zaten deagle ile sıkmazdın adamlara boş yere şimdi adam ol otur uslu uslu boş yapma.
10.000'den ziyade kişinin üzerinde ne kadar varsa 1/3'ü alınabilirÜzerinde 20m ile gezen var. :)
Sürekli kaçırma rolleri yapmaya çalışanlar olacak fidye rolleri sadece yönetim izniyle yapılmalı bence.
Beni delirtme kardeşim argeyi destekle veya destekleme çekerim siktiri oturursun en fazla yok karısını satar diye seni satacak kadar düşmedim daha "çalışanlar" yazamıyorsun burada boş yapıyorsun 14 level olunca birşey mi değişiyor ?Bak doğruyu duyunca nasılda tasmasını sıkmışız gibi bir cümleyi düzgün yazamadığımdan bahsetmiş oyundaki role hızlıca bakabilmek için hızlı yazarken düzgün yazamıyor olabilirim ayrıca orda deagle'la sıkmaya değil aracı kullanıp rol yapmaya gitmiştim adam bugla motorumu patlatıp 3 kişi beni gasp etmeye çalışırsa tabi silahımı çeker düşürürüm olmayan kafanı biraz olsun kullanmanı isterdim ama görüyorum ki silahsızsın ha bu arada havlamayı kesin artık şu gasp konusunda ne gasp politikası nede limit değişecek boş boş gasp argesi açmayıda kesin artık.
yok %95'i rol bilmiyordur falan sen bilseydin zaten deagle ile sıkmazdın adamlara boş yere şimdi adam ol otur uslu uslu boş yapma.
Normalde silahsız birine ateş açmam zaten üstünde ateşli silah yoksa rk olmuyor bug kullanıp rol sırasında motorumu patlatıp beni soymak için bug abuse yapıyorsa bende silahımı çeker düşürürüm 5 bin için bug abuse yapan var bunu anlatmaya çalışıyoruz normalde bi araca çarparsın araç motoru arızalanır ve durur ama bunlar bug kullanıp patlatıyor işte.Beni delirtme kardeşim argeyi destekle veya destekleme çekerim siktiri oturursun en fazla yok karısını satar diye seni satacak kadar düşmedim daha "çalışanlar" yazamıyorsun burada boş yapıyorsun 14 level olunca birşey mi değişiyor ?Bak doğruyu duyunca nasılda tasmasını sıkmışız gibi bir cümleyi düzgün yazamadığımdan bahsetmiş oyundaki role hızlıca bakabilmek için hızlı yazarken düzgün yazamıyor olabilirim ayrıca orda deagle'la sıkmaya değil aracı kullanıp rol yapmaya gitmiştim adam bugla motorumu patlatıp 3 kişi beni gasp etmeye çalışırsa tabi silahımı çeker düşürürüm olmayan kafanı biraz olsun kullanmanı isterdim ama görüyorum ki silahsızsın ha bu arada havlamayı kesin artık şu gasp konusunda ne gasp politikası nede limit değişecek boş boş gasp argesi açmayıda kesin artık.
yok %95'i rol bilmiyordur falan sen bilseydin zaten deagle ile sıkmazdın adamlara boş yere şimdi adam ol otur uslu uslu boş yapma.
Senide çok kudurtmuşlar :'( Anca silahsız adamlara sıkarsın burada da laf sokmaya çalışırsın gel ıc bana sık gel bana laf sok ya rahatla rahatla köpürmüşsün zaten daha da köpür bana artislik taslama evet veya hayır de yoksa (S)elametle (G)it Herşey IC'yede bakmıyor yok IC bunu yaptım yok şunu yaptımla bizi hatta hiçkimseyi korkutamazsın - ha illaha diyorsun ki ben IC güçlüyüm gel kapışalım benim kapım açık. -
Desteklemiyorum sürekli gasp ve fidye için dolaşan kişiler tarafından rolümün baltalanmasını istemiyorum.
Kurallar ve RP'nin fazlaca dışına çıkılacaktır. Desteklemiyorum.
Sürekli kaçırma rolleri yapmaya çalışanlar olacak fidye rolleri sadece yönetim izniyle yapılmalı bence.