Kime göre neye göre yanlış diye tartışılabilecek bir konu. Bir ateiste mesela bunun yanlışlığını anlatamazsın, bir dine inanan insanlar dışındaki kişiler bunun yanlış veya doğru olduğunu düşünmez sadece nötr bir olaymış gibi bakar. O yüzden fazla kasmaya gerek yok.
Kemalizm diye geçiyor bildiğim üzere: Atatürk'ü, Türk Milleti'nin açığı olarak kullanıp onu bir Tanrı neticesinde görmeye deniyor. Kemalizm, yalnızca Türk Milleti'nin içindeki Türk sayılamayacak insanların Atatürk'ü açık olarak kullanıp her konuyu Atatürk'e bağlamasıdır. Kemalizm başlı-başına bir algıdır, bir insanı Tanrılaştırma eylemidir.Kemalizmin dediğin şeylerle alakası bile yok.
İnsanı değiştiren kendisidir, ama insan hep insan kalacaktır.
Atatürk kelimesinin yanında put kelimesi hiç yakışmıyor hiç olmamış bu konu
shitpost ne bilader ingilizce konuşunca havalı olmuyonuz
haklısın özür dilerim kardeşim hakkını helal et herkes istediği gibi yaşar saygı duyarımshitpost ne bilader ingilizce konuşunca havalı olmuyonuz
"Birader" diye yazılır. Türkçe konuşamayınca havalı olmuyonuz.
Doğru yazılışı "olmuyorsunuz." İnsanların hatalarını sorgulayınca "coolkid" olmuyorsunuz.shitpost ne bilader ingilizce konuşunca havalı olmuyonuz
"Birader" diye yazılır. Türkçe konuşamayınca havalı olmuyonuz.
shitpost ne bilader ingilizce konuşunca havalı olmuyonuzProfilinde "Junior" yazıyor? :)