Rina Roleplay
Oyun Dışı => Genel Sohbet => Genel Sohbet Arşiv => Konuyu başlatan: sweiss - 19 Ekim 2019, 20:04:39
-
Arkadaşlar Windows 10'dan Windows 8.1'e crackli bir şekilde dönmeyi düşünüyorum. Sizce dönersem herhangi bir sıkıntı yaşarmıyım? Yada crackli Windows 8.1 kullanan bir arkadaşımız varmı?
-
Ben crackli kullanıyorum, hiç bir sıkıntı yok. Program kullanmadan manual olarak sürücüleri güncelle. Driver booster falan kullanma. Daha yüksek bir FPS değeri alırsın.
-
windows 7 der geçerim
-
windows 7 der geçerim
-
windows 7 der geçerim
Windows 7 2020 de bitiyor
-
WİN 10 da nasıl problemler yaşıyorsun?
-
windows 7 der geçerim
-
Arkadaşlar çok yakınım veri taban uzmanı, ve crackli olan her şeyin onun crackini hazırlayanın sizin şifre vs belgeler olsun rahatlıkla ulaşabildiğini söylüyor, ayrıca arka planda sürekli veri birikiyormuş bundan dolayı zaman içinde (uzun zaman) sistemde çöküşler oluşturuyormuş, bundan dolayı imkanınız var ise orjinal lisanslı kullanılmasını öneriyor.
Programlarda olmasa bile en azından bunu pc nin işletim sisteminde olması gerektiğini düşünüyor.
-
windows 7 der geçerim
Windows 7 2020 de bitiyor
-
arşive taşınmıştır.