Şarkıyı dinleyerek okuyabilirsiniz, şimdiden teşekkürler.
Los Santos Zencileri
Başlangıç
Glen Park Zencileri. çetecileri, Los Santos - Skate Park bölgesinde bulunan bir Latin-Amerikan çete grubudur. Bu çete grubu Skate Park bölgesinde, Gri bloklarında takılmaktadır. Birkaç kişilik bu arkadaş grubu kaçak sigara, bıçak, mal, uyuşturucu ve benzeri her türlü şeyin satışı ile ana geçimlerini sağlamaktadır. Ekstra olarak uyuşturucu kullanımı, adam yaralama, gaps, haraç, taciz, tecavüz gibi birçok işe de el atmışlardır.Yıllar geçtikçe, Los Santos'da artan sayıda üye kabul etmeye başladı. Bir noktada kabaca 30.000 kişi, sadece Miami'de çete bağlılıklarına yemin etmişti. Ülke çapında 80.000'den fazla kişi grubun renklerini aldı ve çete ile bir şekilde işbirliği yaptı.
(https://images-ext-2.discordapp.net/external/bT3fkAgUJodJm9F4JPurex0g9T-4oFVkkwNsX53Ufy4/https/i.imgur.com/H7KYWyh.png)
Bilgilendirme
Serseri rolünü yapacağımız bu bölgeye gerçekçi bir çete rolü atmosferi getirme eğilimindeyiz. Bir birlik olarak kural ihlali yapanları veya karakter gelişimini atlayan arkadaşları aramıza dahil etmeyeceğiz. Birlikte bulunan üyeler, farkedilebilir şekilde karakter gelişimini ve çeteye maruz kalan bir bölgede yaşayan üyelerimizin yaşamlarına dayanarak her an ölebileceklerini veya hapishaneye düşebileceklerini yaptığımız rollerle beraber belli edecekler. Birlikle ya da birlikteki üyelerle ilgili herhangi bir soru veya tavsiyeniz varsa bize forum üzerinden özel mesaj yollayabilirsiniz.(https://resmim.net/f/MEWyYZ.jpg) (https://resmim.net/f/1BkOp3.jpg)
Karakter Gelişimi
Karakter gelişiminizi gösterdiğinizden emin olun.
Eğer birliğe yeni katıldıysanız rol yaparken karakterinizin 20-25 yaş aralığında olması yerine 14-17 yaş aralığında olması ve karakter gelişimini göstermeniz sizin birlik içinde yükselmenizi ve tanınmanızı daha kolaylaştırır. Başlangıçta uyuşturucu satmaya başlamayın, para kazanma yolunuz sizin hayal gücünüze kalmış. Tek yaptığı pahalı arabalarla bloklarda dolaşmak olan üyeler yükselmeyi beklemesin.
Aramıza katılmak
Aramıza katılmak için gelipte, "Hey homie nasılsın?" - "Ailenize katılabilir miyim ha-h?" gibi kelimeler kullanmayın. Onun yerine selam, bu civarda oturuyorum. Adım Lexa. gibi yaklaşabilirsiniz. Aksi takdirde terslenebilirsiniz. Kendinize güzel bir rol planı oluşturup sokağa katılabilirsiniz. Daha gerçekci roller çıkarmaya çalışın. Kısa sürede aramıza alınırsınız.
(https://images-ext-1.discordapp.net/external/RuuSXNoGzZa-cPxE2Jr0sWCbd86KrVG4p-Lhv8R5UHY/https/www.upload.ee/image/7247437/lstimes.png?width=716&height=154)
(https://www.upload.ee/image/6604878/9413821.png)
(LSPD dedektifleri)Serserilerin, Glen Park ve etrafındaki barlara ve evlere yaptıkları baskınlar sonucunda ulusal gazeteye ve televizyona çıkan kareler.
Officer Damien Orosco o sıradaki soygunu ve çatışmayı engelleme çabası verirken öldürüldü. Damien Orosco'nun eşi ''Onu kaybetmek bizim için çok zor'' dedi. Polis Damien Orosco'nun çeteler arasında bir bölge savaşına kapılıp hayatını kaybettiğini söyledi.(https://resmim.net/f/O8Bd1C.jpg) (https://resmim.net/f/gd7ZKs.jpg)
Uyuşturucu satışı
Sokak çevresinde düşük bel pantolonlu ve bol bir elbise giyinmiş, siyahi serseriler görüceksiniz kollarında dövmeler ve sıska kişilerdir üzerlerinde kesici alet ve pek tekin olmayan, kişilerdir.Bu insanların yanına yaklaşırken 2 kere düşünüp ve ağzınızdan çıkıcak kelimelere dikkat etmelisiniz, direk konuya girmeyiniz ilk başta selam verip sohbet
ve muhabbet etmelisiniz ve zaten o size kendisi sorucaktır belki fiyatını pahalı bulabilirsiniz fakat başka birilerinin uyuşturucularını överseniz ve yada şu adam daha ucuza satıyor gibi şeyler söylerseniz sizin için hiç de iyi olmuyacaktır. Çetenin sonunda 2 Kasım 1998'de operasyonları hızlandı. Otomatik silahlarla donanmış altı soyguncu, şehrin rıhtımlarına ulaştı ve büyük miktarlarda kokain içerdiğine inandıkları bir yükleyici fırlattı. Geminin mürettebatı esir alındı, soyuldu ve işkence gördü. Paketlerin gerçekten bulunup bulunmadığı bilinmiyor.
(https://resmim.net/f/0IR8Ig.jpg) (https://resmim.net/f/VAD7YU.jpg)