Rina Roleplay
Oyun Dışı => Genel Sohbet => Genel Sohbet Arşiv => Konuyu başlatan: RTE - 19 Eylül 2019, 19:40:03
-
(https://i.rocdn.com/v2/54667292?w=1024&h=1024) Rollin 60's Crips
1969'da kurulan bu çete ilk zamanlarında küçük bir çeteydi.
Kurucusu olan Eduardo Parkers en baştan beri bu çete için yemin etmiş, bu çeteye birşey olursa canını vermeye hazırdı. Eduardo, birkaç güvenilir adam bulmuş ve il-legal işlerden para kazanmaya başlamışlar. İlk zamanlarda küçük bir çete olan Rollin 60's Crips büyüyordu. Kazandıkları paralarla silahlanan bu çete Los Angeles'da terör estiriyordu. Bu çete Los Angeles'da kurulmuştu fakat Los Angeles'da işler yeteri kadar olmadığı için Los Santos'a geldiler. Los Santos'da faaliyetlerine devam eden bu çete sayısını arttırmış ve tüm dünyaca bilinen büyük bir çete haline gelmiştiler.Bu çetenin olmazsa olmaz bir rengi vardır bu tabikide "mavi". Dost ve düşmanları olan, çatışmakla kendilerini duyurmuşlardır.
(https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcT1XkIvQRTmLbamrV9d2pb_li8aqJngtudPGwaiPFo1o5sB_2CD)
Günümüzde...
Şuan Silah Alım/Satım, Uyuşturucu kaçakçılığı, İçki kaçakçılığı ve Tetikçilik yapmaktalar. Sadece Los Santos değil tüm dünyada Rollin 60's Crips örgütleşmesi vardır. Ama büyük başları Los Santos'tadır. Bu Afro-Amerikan'lardan olulan çete sürekli sokağında takılır sokağını kollar ve arkadaşlarıyla sohbet içerisindedir. Bu çete Afro-Anerikan'dan oluşmakta fakat bir ırkçılıkları yoktur. Sokağa bir beyaz gelirse onla da sohbet eder ama bir yanlışını görürseler onu kovarlar. Sokağa yabancı biri geldiği zaman önemli konularını konuşmazlar bu çete, çünkü karşıdaki kişi bir dedektif olabilirdir.
(https://i.hizliresim.com/LvnoyJ.png)
Etkinliklerimiz
Sokakta sürekli olarak etkinlik düzenlemekteyiz. Bu etkinlikler "Brawl", "Freestyle dövüş" etkinlikleri gibidir. Parti bile veriyor bu çete.
(https://i.hizliresim.com/P7rE58.png)
Uyuşturucu Satımı
Bu çetenin sokağına gelirseniz ve uyuşturucu alacaksanız kendinizi tanıtıp güven vermeli sonradan uyuşturucu satışını sormalısınız. Anında "Uyuşturucu varmı?" diye sokağa gelince söylerseniz size "Yok." derler çünkü karşısındaki kişi bir dedektif olabilir.
(https://cdn.discordapp.com/attachments/472446623566397440/519192821203337267/sa-mp-703.png)
Mahalle'ye Polis Geldi ve Üstümde Uyuşturucu veya Tabanca Bulunmakta Ne Yapacağım?
Öncelikle mahalleye polis gelirse ve sizi çağırmıyorsa ona aldırış etmeyip takılmaya devam edin. Dikkat çekici hareket yapmayın. Polis size "Uyuşturucu Varmı?" gibi sorular sorarsa ona inanmayın ve "Bizim bunlarla işimiz olmaz." gibi cevap verin.
(https://imgix.ranker.com/user_node_img/46/907126/original/eazy-e-photo-u15?w=375&q=60&fm=pjpg&dpr=2)
Çeteye Katılım
İC: Çeteye katılmak için Afro-Amerikan olmalısınız.
Bu çeteye güven vermelisiniz. Aranızda kavga vb. tartışma olmamalı kardeşinizle. "Size katılmak istiyorum beni alın" gibi konuşursanız alınma ihtimaliniz azdır. Ama eğer:"Selam nasıl gidiyor?" gibi ilk sohbet ettikten sonra zaten güven verdiyseniz onlar sizi davet edeceklerdir.
OOC: Discord gelmek, TS3 bulundurmak zorunludur. Discord'da kavga vb. olursa uyarı alırsınız toplam 3 uyarı hakkınız vardır. 3 olunca atılırsınız.
Neredeyiz?
( Düzenleniyor.. )
Genel Kurallar
- Zorda kalmadığınız sürece PD'yle çatışma.
- Mahalledeki arkadaşların ile kavga etme.
- Mahallede aktif ol, mahallede takıl.
-
Çok yanlış yerlerdesin
-
Oyun dışı sohbettesin. :)
-
Başarılar :P :P
-
Başlamadan bitti :( :( :( :(
-
...
-
mal galiba
-
evladım bune
-
Buraya açıcan kanka
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?board=43.0
-
Olum siz sorunlumusunuz çocuk nereye açacağını bilmiyor
-
Birlik Tanıtımları (https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?board=43.0) kısmına konu açmalısınız.