Her dakika gerginlik yaratmaya çalışan kendini tanrı katında sanıp laf atıp sallayan insanlar dışında gayet iyi gidiyor. Sizin nasıl gidiyor?
videosuna eleştirileri kabul etmeyip buna sinir olman... :Peleştri yapılmıyorki genellikle küfür etmeniz ve aşşağılamanız ne zaman eleştri olduysa :-X Gerginlik yaratıp küfür edip kaos yaratıp bunada eleştri diyorsan vizyonsuz birisin ama eleştri kriterinde olan şeyleri tabi kabul ederim konumuzla alakası var mı? Yok kaostan besleniyorsunuz insanoğlusunuz bunlara eleştri diyorsunuz yapıcak birşey yok sizde böyle tatmin edin kendinizi.
Her dakika gerginlik yaratmaya çalışan kendini tanrı katında sanıp laf atıp sallayan insanlar dışında gayet iyi gidiyor. Sizin nasıl gidiyor?
Y*rrak gibi gidiyor karısının eşarbını çıkarıp karısını boganı mı ararsın karısını boğazından bıçaklayanı mı ararsın hayatı counter sanıyor pezevenkler.Hele emine bulut olayı kirikkalede yaşandı bende kirikkaleliyim ve o olayın olduğu gün arkadaşlarla carsidaydik kalabalığı ambulansı gördük gittik baktık her tarafından kanlar akan kadını ve çaresiz ağlayan kızına ve 1 adet huur evladına tanıklık ettim daha nası iyi gitsin?
videosuna eleştirileri kabul etmeyip buna sinir olman... :Peleştri yapılmıyorki genellikle küfür etmeniz ve aşşağılamanız ne zaman eleştri olduysa :-X Gerginlik yaratıp küfür edip kaos yaratıp bunada eleştri diyorsan vizyonsuz birisin ama eleştri kriterinde olan şeyleri tabi kabul ederim konumuzla alakası var mı? Yok kaostan besleniyorsunuz insanoğlusunuz bunlara eleştri diyorsunuz yapıcak birşey yok sizde böyle tatmin edin kendinizi.
ben sana vizyonsuz demiyorum hakaret ve küfürlü eleştrilere eleştri diyorsan vizyonsuz birisin dedim eğer aşşağılamadan bir eleştri yaparsan ona göre vaziyetimi alırım başımın üstünde yerin olur eleştrine dikkat ederim bu platformda kendini tanrı katında sanan kişiler gelip küfrderek gerginlik yaratıp eleştrirse ben buna eleştri demem umarım anlatabilmişimdir sana ben en iyisiyim ben şuyum hiç bir zaman demedim zaten benden iyileri var bu platformda bunuda inkar etmem senin bana olan bu tavrın beni kırdı sadece ben eleştri kabul etmiyorum gibi bir durum yok kankam kötü eleştri gelsin ama saygı çerçevesince gelsin dediğim gibi senin yaptığın bana olan tavrına vizyonsuz demedim sana kendimi yanlış tanıttıysam üzgünüm.videosuna eleştirileri kabul etmeyip buna sinir olman... :Peleştri yapılmıyorki genellikle küfür etmeniz ve aşşağılamanız ne zaman eleştri olduysa :-X Gerginlik yaratıp küfür edip kaos yaratıp bunada eleştri diyorsan vizyonsuz birisin ama eleştri kriterinde olan şeyleri tabi kabul ederim konumuzla alakası var mı? Yok kaostan besleniyorsunuz insanoğlusunuz bunlara eleştri diyorsunuz yapıcak birşey yok sizde böyle tatmin edin kendinizi.
bak ben de seni eleştirdim visyonsuz diyosun olay bu işte .d
Her dakika gerginlik yaratmaya çalışan kendini tanrı katında sanıp laf atıp sallayan insanlar dışında gayet iyi gidiyor. Sizin nasıl gidiyor?okulun başlamiyormu senin hadi derslerine calis sanane elalemden
Ya olm 1 hafta kaldı
mood
ne olum bu çocukla alıp veremediğiniz? adam gibi konu açmış sohbet etmek istiyor? derdiniz ne polemik mi çıkarmak istiyorsunuzanam mısın babam mı amına koyayım derdin ne benimle adam gibi sohbet için konu açıyorum gelip her zaman kin kusmak zorunda mısın? Zorun ne senin benimle alıp veremediğin bir şey varsa gel çözelim.Her dakika gerginlik yaratmaya çalışan kendini tanrı katında sanıp laf atıp sallayan insanlar dışında gayet iyi gidiyor. Sizin nasıl gidiyor?okulun başlamiyormu senin hadi derslerine calis sanane elalemden
kendisi 17 yaşında felan olduğu ve benimde 15 olduğu için baya velet çocuk diye konularımı kirletiyor bu umrumda değilde karşı taraftan empati kursa ne kadar aciz durumda olduğunu görür zaten konuda gerginlik çıkartan insanlardan sıkıldığımı belirtmişim gerginlik yaratıp kaostan beslenen insanlar...ne olum bu çocukla alıp veremediğiniz? adam gibi konu açmış sohbet etmek istiyor? derdiniz ne polemik mi çıkarmak istiyorsunuzanam mısın babam mı amına koyayım derdin ne benimle adam gibi sohbet için konu açıyorum gelip her zaman kin kusmak zorunda mısın? Zorun ne senin benimle alıp veremediğin bir şey varsa gel çözelim.Her dakika gerginlik yaratmaya çalışan kendini tanrı katında sanıp laf atıp sallayan insanlar dışında gayet iyi gidiyor. Sizin nasıl gidiyor?okulun başlamiyormu senin hadi derslerine calis sanane elalemden
Her dakika gerginlik yaratmaya çalışan kendini tanrı katında sanıp laf atıp sallayan insanlar dışında gayet iyi gidiyor.
Kankam regl döneminde misin, sakin yahu... Adam şaka yapıyor.videosuna eleştirileri kabul etmeyip buna sinir olman... :Peleştri yapılmıyorki genellikle küfür etmeniz ve aşşağılamanız ne zaman eleştri olduysa :-X Gerginlik yaratıp küfür edip kaos yaratıp bunada eleştri diyorsan vizyonsuz birisin ama eleştri kriterinde olan şeyleri tabi kabul ederim konumuzla alakası var mı? Yok kaostan besleniyorsunuz insanoğlusunuz bunlara eleştri diyorsunuz yapıcak birşey yok sizde böyle tatmin edin kendinizi.
nEKankam regl döneminde misin, sakin yahu... Adam şaka yapıyor.videosuna eleştirileri kabul etmeyip buna sinir olman... :Peleştri yapılmıyorki genellikle küfür etmeniz ve aşşağılamanız ne zaman eleştri olduysa :-X Gerginlik yaratıp küfür edip kaos yaratıp bunada eleştri diyorsan vizyonsuz birisin ama eleştri kriterinde olan şeyleri tabi kabul ederim konumuzla alakası var mı? Yok kaostan besleniyorsunuz insanoğlusunuz bunlara eleştri diyorsunuz yapıcak birşey yok sizde böyle tatmin edin kendinizi.chill the fuck up man, damn.
(https://i.hizliresim.com/yGJ2ja.png) (https://hizliresim.com/yGJ2ja)Windows u etkinleştirmeyen kaldı mı