Rina Roleplay

Şehir İçi => Birlik Tanıtımları => Birlik Tanıtımları Arşiv => Konuyu başlatan: Coln - 02 Nisan 2018, 19:08:20

Başlık: Dark Soldiers Crew ✘
Gönderen: Coln - 02 Nisan 2018, 19:08:20
Senaryo I ; Başlangıç Ve İhanet ; 2010 ;

      Her gün olduğu gibi bugünde okulun dağılmasıyla Jeff ve diğerleri depoya dönmüştü . Çocuklar her gün burada toplanır birlikte birşeyler yapardı . Coln depo'nun kapısını araladı ve içeri adımladı . Zack dışında herkes ordaydı geçti ve ekranın başında yerini kaptı . Küçük bir televizyonları vardı her gün depodan ayrıldıktan sonra gider çalışır deponun ihtiyaçlarını karşılar film cd leri ve abur cubur alırlardı .  Bugünde her sıradan gün gibiydi ama bu gün her seferinde herkesten önce gelen Zack geç gelmişti . Kapı aralandı , kapının aralanmasıyla depoya güneş ışıkları sızmıştı . Zack adımladı ve depo'nun kapısını sola doğru çekerek kapattı . Adımladı , adımladı ve en ortaya gelip durdu. kısa süre bekledikten sonra konuşmaya başladı ;

- Kardeşlerim , biliyorum bunu size söylemem aptalca olacak fakat paraya ihtiyacım var . Annem , babam için çok üzülüyor ** Gözünden iki damla yaş aktı ** babamın doktor raporuna baktım 5.000$ paraya ihtiyacı var . Ve benim aileme yardım etmem gerek .

      Çalışarak beş bin dolar ödeyemeyeceklerini hepsi biliyordu bu yüzden farklı bir plan düşünmeleri gerekecekti . Bu gün işe gitmemiş akşam dağılana kadar bir plan düşünmüşlerdi . Ve plan hazırdı yarın sabah erkenden planı uygulamaya başlayacaklardı .

     Cumartesi sabahıydı çocuklar sabah erkenden depoda toparlanmış ve birşeyler atıştırmıştı . Mahallede tanındıkları için kapkaç planını kendi mahallerinde uygulayamazlardı . Nefesi on beş blok ötedeki Hollywood Bulvarı'nda almışlardı . Turistlerin en çok bulunduğu bölgeydi . İki kişilik ekipler halinde dağılmışlardı . Coln ve Redd , kendi planlarını kurmuşlar ve harekete koymuşlardı. Kırmızı ışıkların yanmasıyla araçlar yola dizilmişti . Coln ağır adımlarla Bugati'ye doğru yaklaştı . Aracın şoför kısmında oturan otuz yaşlarındaki genç elindeki sigarayı yere attı ve elini içeri çekti . Coln araca iyice yaklaştıktan sonra camın önünde bulunan altın kaplama saati gözüne kestirdi ve sağ elini camdan içeriye sokmasıyla saati kavradı ve koşmaya başladı . Arkasındaki adam elini beline götürdü ve polis zimmetli Beratta-45 model silahını kavrayarak Coln kovalamaya başladı . Arada " Dur ve ellerini kaldır , Los Angelas Polisi . " diye bağırıyordu . Olaylar tamda Coln'un planladığı gibi ilerliyordu garaja girdi adam peşinden koşuyordu . Coln'u ikinci kata kadar kovalayan adam birinci katın yarısındeyken Redd'in çelmesi sayesinde yuvarlanmış ve kafasını çarpmıştı . Adamın üzerindeki parayı ve polis zimmetli silahını alarak oradan uzaklaşmışlardı . Saatler sonra depoda toparlanan ekibin tamı tamına altı bin dolar paraları vardı , Zack paraları annesine götüreceğini söyleyerek depodan ayrıldı . Coln ve diğerleri depoda otururken siren sesleriyle yerlerinden sıçradılar . Depo'nun kapısı açıldı ve Special Weapons And Tacticals (S.W.A.T) birimleri içeriye süratlice girmiş tüm gençleri kelepçelemişti . O sırada Zack parayı kapmış önceden ayarladığı tekneyle kaçak olarak Moskova'nın dışına kaçacaktı. Arkasından birisinin belindeki silahı kavramasıyla Zack'in kafasına darbe yemesi bir olmuştu . Mahkeme sonrası yetersiz delil sebebiyle serbest bırakılan gençler , Zack'in onlara attığı kazığı bir iki gün sonra fark etmiş ve ümitsizce depolarında sıradan hayatlarına devam etmişlerdi.

Senaro II ; Bitiş Ve Yeniden Doğuş ; Sene 2018 ;

Olayların üzerinden tam sekiz sene geçmişti . Yirmi iki yaşındaki Coln , Zack yerine çetenin yönetimine geçmişti . Aslında bir çeteden öte bir Crew pozisyonu almışlardı . Coln'un yönetimindeki bu Crew birçok suçla FBI'ın dosyasındaydı . Yine sıradan bir gündü belli bir bölgeleri olmayan bu genç grubu . Şehir merkezinde bir cafede oturmuş birşeyler içiyorladı . Kapının açılmasıyla içeriye takım elbiseli on kişinin girdiğini gördüler . Adamlardan birisi gençlerin masasına yaklaştı ve sağ eliyle Coln'un kafasını kavradığı gibi masaya vurdu . O sırada müdahele etmek için kalkan diğer masadaki  gençlere doğru silahını çekmiş ve havaya kaldırmıştı . Gençleri kelepçeleyerek , siyah rancherlere bindirdiler . Çok sürmeden bölgeden uzaklaşmış FBI Doğu Moskova bürosuna varmışlardı . Coln'u tek sorguya aldıklarında Los Angelas FBI Büro Genel Yetkilisi odaya girdi ve Coln'a doğru adımladı . Coln'u  Crew'i dağıtmaması durumunda tüm ekiplerini kimsenin haberi olmadan öldürteceğini söylemiş ve onları bırakmıştı . O gün içinde hazırlıklarını yaparak Los Santos'a taşındılar. Bakalım buradada başlarına kim bela olacaktı.


(https://www.rina-roleplay.com/samp/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi.hizliresim.com%2FgXlBkZ.png&hash=7fe4772ec00f44eefca85f11af6b718f4ef94042)

DOSYA NUMARASI: #984528729
DOSYA ÖNEMİ: KIRMIZI
İSİM: Dark Soldiers Crew
KURULUŞ TARİHİ: 03/01/2010
ETNİK KÖKEN/IRK: Rus
KURULUŞ YERİ: Moskova
AKTİF BÖLGELER: Los Santos
SUÇLAMALAR: Gasp, Dolandırıcılık , Silahlı Soygun, Kasıtlı Yaralama ve Cinayet.
AÇILAN SORUŞTURMALAR: Gasp



DEEPWEB SITE ICIN TIKLA (http://www.rina-roleplay.com/forum/index.php/topic,6140.0.html)
DEEPWEB

Sözcü hakkına bilinenler ; Turuncu üst , uzun sakal , sarışın.
DeepWebde sözcü hakkında : 963 59 23 [Numara ölü Maksim Boryenka'ya kayıtlıdır.]
LSSOCIAL Hesabı : WYH (http://www.rina-roleplay.com/social/wyh)

Sözcü Nick : COLN


Hizmetkar Sayısı :
5/5
Silaha Yönelim : 5/10





Ekip hakkında bilinenler
Rus bir kiralık katil ekibi , sadece sözcüsüne ulaşmanız istediğiniz adama istediğinizi yapmayı sağlıyor gibi.
Polis yıllardır bu tarikatın peşinde fakat işlerini çok iyi yapıyorlar. Arkalarında tek kanıt bırakmıyorlar . Nasıl istiyorsanız öyle oluyor . Bir mekanları yok , yada bilinmiyor . Sadece adlarına kayıtlı bir telefon var . Genelde değişiyor fakat değişincede DeepWeb üzerinden yayıyorlar.


Başlık: Ynt: Dark Soldiers Crew ✘
Gönderen: Coln - 02 Nisan 2018, 19:08:30

OOC ACIKLAMA

Birliğin konsepti kısaca şu ; Bir grup genç çocukluğundan beridir beraberler . Birlikte herşeye çözüm bulmuşlar.
Ve birlikte bir Crew olmuşlar . Aramıza hiçbir şekilde IC olarak eleman almayacağız.
İleride gelişerek üç Leader sistemine geçiş yapacağız
Üç Leader sistemi nedir ?
Üç Leader sisteminde bir sözcü , dört Captain[Asıl Ekip] , üç adet'de Leader olur .
Her Leader'in üç belkide beş kişilik bir ekibi olur . Bu üyeler Leaderlerlere , Leaderler Captain'a çalışır.
Fakat böyle dört kişiyle başlayıp elli kişi olalım olayı bize saçma geldiği için en fazla on beş kişi oluruz yani .
Belli bir hoodumuz yok , Kepapçı Celal gibi iş yeri açıp orayı yönetip kendimizi deşifre etmekten öte.
Kimsenin bilmediği bir evi hood ederiz .
Üyelerimizden hiçbiri tanınmamakta sadece sözcü tanınmakta.

Birlikte Bossmuş oymuş , buymuş yok , kararları Captainler birlikte verirler sözcü onaylar . Her yıl oylama ile bir sözcü seçilir . İyi yönetiminden dolayı uzun süre sözcü Coln kalacak gibi duruyor.



Başlık: Ynt: Dark Soldiers Crew ✘
Gönderen: Coln - 02 Nisan 2018, 19:08:39
#REZERVED
Başlık: Ynt: Dark Soldiers Crew ✘
Gönderen: Coln - 02 Nisan 2018, 20:01:35
YORUMA ACIK
Başlık: Ynt: Dark Soldiers Crew ✘
Gönderen: Mert Sangrento - 02 Nisan 2018, 21:03:48
Şehre hoşgeldiniz tanıtımı güncelledikten sonra burada olacağım tekrardan onun dışında Deep Web olması hoşuma gitti rollerde görüşmek üzere başarılar İbrahim'im <3
Başlık: Ynt: Dark Soldiers Crew ✘
Gönderen: Triggerfinger - 02 Nisan 2018, 21:08:43
Başarılar güzel kardeşim. Rollerini okumak ve görmek için sabırsızlanıyorum.
Başlık: Ynt: Dark Soldiers Crew ✘
Gönderen: Andyy - 02 Nisan 2018, 22:34:45
Başarılar  8)
Başlık: Ynt: Dark Soldiers Crew ✘
Gönderen: Berkay - 03 Nisan 2018, 08:23:06
Adam yaralama ve Adam öldürme? Üzgünüm ama çok basit düşünüyorsunuz.
Başlık: Ynt: Dark Soldiers Crew ✘
Gönderen: Coln - 03 Nisan 2018, 10:24:08
Şehre hoşgeldiniz tanıtımı güncelledikten sonra burada olacağım tekrardan onun dışında Deep Web olması hoşuma gitti rollerde görüşmek üzere başarılar İbrahim'im <3

Hoşbulduk :)

Tanıtımı en kısa sürede güncelleyeceğim



Başarılar güzel kardeşim. Rollerini okumak ve görmek için sabırsızlanıyorum.

Teşekkürler :)


Başarılar  8)

Ehm-. Bize başarılar ?



Adam yaralama ve Adam öldürme? Üzgünüm ama çok basit düşünüyorsunuz.

Ee kusura bakmayın biz filmlerde izlediğiniz özel eğitimli ajanlar değiliz :) Para peşinde koşan bir kaç çapulcuyuz. Ben Hera'dan izin aldığımdada bunu belirttim . Birlik büyüyene kadarda basit düşünmeye devam edeceğiz :) Belki ileride konsepti genişletip yeni ekipler kura biliriz.
Başlık: Ynt: Dark Soldiers Crew ✘
Gönderen: Coln - 03 Nisan 2018, 11:23:18
Alıntı

Yeni Başarım !
* Tanıtım güncellendi.
* Hood düzenlendi.

Başlık: Ynt: Dark Soldiers Crew ✘
Gönderen: Şaynezya - 03 Nisan 2018, 11:26:28
Başarılar
Başlık: Ynt: Dark Soldiers Crew ✘
Gönderen: Coln - 03 Nisan 2018, 11:44:35
Başarılar

Teşekkürler :)
Başlık: Ynt: Dark Soldiers Crew ✘
Gönderen: Coln - 03 Nisan 2018, 11:45:47
Alıntı

Yeni Başarım !
* DeepWeb Sitesi Açıldı.
DEEPWEB SITE ICIN TIKLA (http://www.rina-roleplay.com/forum/index.php/topic,6140.0.html)

Başlık: Ynt: Dark Soldiers Crew ✘
Gönderen: Crystallize - 03 Nisan 2018, 18:44:09
Başarılar.
Başlık: Ynt: Dark Soldiers Crew ✘
Gönderen: Coln - 03 Nisan 2018, 21:16:40
BIRLIK KILIT
Yönetimin kararı değişmiş bu roller yasakmış ^_^
Başlık: Ynt: Dark Soldiers Crew ✘
Gönderen: Coln - 03 Nisan 2018, 22:00:26
Arşivlemeyin lütfen hooddan bir iki ss atıp arşivlemeniz için etiketliyeceğim hooda çok emek verdim görsünler :D
Başlık: Ynt: Dark Soldiers Crew ✘
Gönderen: Abarti - 04 Nisan 2018, 15:31:33
İstek üzerine arşiv.