Rina Roleplay
Oyun Dışı => Teknik Destek => Teknik Destek Arşiv => Konuyu başlatan: pacman - 13 Temmuz 2019, 02:46:19
-
Ben Rampage Hectora aldım ve pc laptop olduğu için kutudan çıkan aux birleştirme mi her neyin nesiyse jack girişlerini ona taktım ve kulaklığğın sağ tarafından ses gelmiyor.
Harici usb ses kartı alsam düzelir mi?
-
Kulaklıktan olduğunu düşünüyorum. Aynı sıkıntıyı bende önceden yaşadım. Kulaklığı bi kere yere düşürdüm düzeldi :)))
-
Kulaklıkta sorun olabilir demek istediğim kulaklığın sağ tarafına birşey olup da bozulmuş olabilir. Eğer yeniyse ve durup dururken olduysa garanti belgenizle aldığınız yere gidin.
-
Ses kartı aldm duzledi benim jak girisijde sorun varmis
-
Bazılarının kulaklıklarında sağ veya sol kulaklığından az ses gelebiliyor kulak içiyse eğer içine üfürünce ya da işlemin tam tersini yani yapınca kulaklık düzeliyor, kulaklığında bu problemi olanlar, bi deneyin derim.
-
ARŞIVLENDI