Rina Roleplay
Sunucu => Araştırma & Geliştirme Ofisi => Okunmuş AR&GE => Konuyu başlatan: #Merddz - 05 Temmuz 2019, 18:11:51
-
Biliyorsunuz LSPD olarak TAC frekanslarına Teamspeak3 üzerinden girilmekte ve bir kişi update verirken updateyi bölmek yasak bi şey.
Bunun için şöyle bir şey düşündüm.
Telsizden öncelikle 2A13 TAC1 KOD3 veriyoruz.
Daha sonra /tbaglan 1 mesela. Eğer TAC2 ise /tbaglan 2
/t ile de konuşabiliriz.
Şimdi diyeceksiniz yakın telsiz yok mu? Var. Fakat bazı durumlara rastlıyoruz ornegin kişi şehir dışına çıktıysa destek sinyali açın diyoruz.
Update bölünüyor. İyi forumlar.
-
Olağanca gereksiz, o tür durumlarda elbette sesli olarak belirteceksiniz. Merak etmeyin o update bölmeye girmiyor, dediğiniz olursa bile yine karmakarışık durumlar olacak. Gereği yok.
-
GEREKSİZ
-
Bu kadar üşengeç olmamalıyız.
-
Usengeclikle bir alakası yok updateyi bolmemek için yakın telsizden söylenmesi gereken birseyi update anında söyleyebiliriz. Ha bu arada eski Çavuşlar updateyi bölmeyin diye bağırıyorlardı TS'de bu yüzden olusturdum zaten sadece destek sinyalinden oluşmuyor sadece bir ornek bu.
-
çoook saçma bir şey artı olarakta bunu LSPD AR-GE'sini açman gerekiyor, buraya açman artı olarakta daha çok saçma adamlar bize en iyi sistemleri tanıyrolar, bunları kötüye kunllanmamak gerek zaten taktik frekansı kod3'ü /r den yazıyorsun sen, bunu şeye bağlamıyorsun TAC-1 kanalına gidip demiyorsun şu bu girdi çıktı diye onu yapanlar direk frekanstan çıkartılıyor veya odadan.
-
Vırot voluf abim böyle diyorsa kilit.