| (https://i.resimyukle.xyz/z4W528.jpg) (https://resimyukle.xyz/i/z4W528) | 21 yaşında bir üniversite öğrencisi, uzunca bir süredir babasının sırtına yük olmuş durumda. Staj işleri yüzünden adamı bankamatik niyetine kullanıyor, babasından aldığı paraları kıyafete ve makyaj malzemelerine harcıyor. Sıcakkanlı birisi, yeni insanlarla tanışmaktan ve sohbet etmekten hoşlanıyor. Bilge gibi konuşmakta ve nutuk atmakta üzerine yok. |
psikoloji falan biliyo dikkatyanındaki seri katile dikkat et sen
fenaymış buöyle diyorsan öyledir
Nutukçu;) ;)
çok iiTeşekkür ederim.
Rol yapmak isterimDenk gelirsek yaparız.
(https://i.hizliresim.com/P18kb9.png)
(https://i.hizliresim.com/mMO6W1.png)
Yorumsuz. Normal birisi olarak yürümek bile zor.
(https://i.hizliresim.com/P18kb9.png)Alışsan iyi edersin :(
(https://i.hizliresim.com/mMO6W1.png)
Yorumsuz. Normal birisi olarak yürümek bile zor.
kendine bir partner, arkadaş bulmadan burada rol yapman biraz zorMesela Daydoksu benim gibi birisinden bahsediyor ::)
kendine bir partner, arkadaş bulmadan burada rol yapman biraz zordayımdakso gibi birine ihtiyacın var
kendine bir partner, arkadaş bulmadan burada rol yapman biraz zorRollerimi belirli kişiler etrafında kısıtlamak istemiyorum, ama beni buna itiyorlar. Büyük ihtimal dediğin gibi yapacağım.
Umarım bırakmazsın bu asalaklar yüzünden :-[Daha öyle şeyler için erken, gülüp geçiyorum.
ya tabi öyle ama bir partner bulduktan sonra dediğin ve istediğin gibi, herkesle rahat rahat yaparsınkendine bir partner, arkadaş bulmadan burada rol yapman biraz zorRollerimi belirli kişiler etrafında kısıtlamak istemiyorum, ama beni buna itiyorlar. Büyük ihtimal dediğin gibi yapacağım.
Dediğin de haklısın zaten, girdiğim 3 gün içerisinde hep bir olay oldu. Idlewood gibi bir yerde rol yaptığımı hesap edersek rol arkadaşı bulmayı bırak, rol yapmayı bilen bir insan ile denk gelmek bile zor. Belirli bir rol çevresi olmadığı için orada kaldim, tekerlekte dönen hamster gibiyim. Her oraya indiğimde aynı şeyler.ya tabi öyle ama bir partner bulduktan sonra dediğin ve istediğin gibi, herkesle rahat rahat yaparsınkendine bir partner, arkadaş bulmadan burada rol yapman biraz zorRollerimi belirli kişiler etrafında kısıtlamak istemiyorum, ama beni buna itiyorlar. Büyük ihtimal dediğin gibi yapacağım.
hem bu yaralı olayları dmye dönmek yerine role döner ve bunu role vurabileceğin birisi olur
kural ihlali bile yapsalar role çevirebilirsin
^^^^
-bunla çok sık karşılaşacaksın-
Görmeden bilemem.kendine bir partner, arkadaş bulmadan burada rol yapman biraz zorMesela Daydoksu benim gibi birisinden bahsediyor ::)
herhangi bir konuda yardıma ihtiyacın olursa, hala rol arayışında olursan yaz bana. rol planın varsa da yapabilmen adına birkaç şey sağlamaya çalışırım, bu sunucuda rol yapan insanları görmek istiyorumDediğin de haklısın zaten, girdiğim 3 gün içerisinde hep bir olay oldu. Idlewood gibi bir yerde rol yaptığımı hesap edersek rol arkadaşı bulmayı bırak, rol yapmayı bilen bir insan ile denk gelmek bile zor. Belirli bir rol çevresi olmadığı için orada kaldim, tekerlekte dönen hamster gibiyim. Her oraya indiğimde aynı şeyler.ya tabi öyle ama bir partner bulduktan sonra dediğin ve istediğin gibi, herkesle rahat rahat yaparsınkendine bir partner, arkadaş bulmadan burada rol yapman biraz zorRollerimi belirli kişiler etrafında kısıtlamak istemiyorum, ama beni buna itiyorlar. Büyük ihtimal dediğin gibi yapacağım.
hem bu yaralı olayları dmye dönmek yerine role döner ve bunu role vurabileceğin birisi olur
kural ihlali bile yapsalar role çevirebilirsin
^^^^
-bunla çok sık karşılaşacaksın-
kendine bir partner, arkadaş bulmadan burada rol yapman biraz zorMesela Daydoksu benim gibi birisinden bahsediyor ::)
kendine bir partner, arkadaş bulmadan burada rol yapman biraz zorÇok doğru, rol çevirebileceğin bir kaç kişinin hep yanında olması gerekiyor ve IC de bunu sağlamak cidden zor, iki yıldır sunucudayım ve sadace iki kişiyle sürekli rol yapıyorum.
Bunlari yazman bile destek oluyor zaten. Düşüncelerin için teşekkür ederim. Benim de isteğim o, rol sunucusunda rol yapan insanlar.herhangi bir konuda yardıma ihtiyacın olursa, hala rol arayışında olursan yaz bana. rol planın varsa da yapabilmen adına birkaç şey sağlamaya çalışırım, bu sunucuda rol yapan insanları görmek istiyorumDediğin de haklısın zaten, girdiğim 3 gün içerisinde hep bir olay oldu. Idlewood gibi bir yerde rol yaptığımı hesap edersek rol arkadaşı bulmayı bırak, rol yapmayı bilen bir insan ile denk gelmek bile zor. Belirli bir rol çevresi olmadığı için orada kaldim, tekerlekte dönen hamster gibiyim. Her oraya indiğimde aynı şeyler.ya tabi öyle ama bir partner bulduktan sonra dediğin ve istediğin gibi, herkesle rahat rahat yaparsınkendine bir partner, arkadaş bulmadan burada rol yapman biraz zorRollerimi belirli kişiler etrafında kısıtlamak istemiyorum, ama beni buna itiyorlar. Büyük ihtimal dediğin gibi yapacağım.
hem bu yaralı olayları dmye dönmek yerine role döner ve bunu role vurabileceğin birisi olur
kural ihlali bile yapsalar role çevirebilirsin
^^^^
-bunla çok sık karşılaşacaksın-kendine bir partner, arkadaş bulmadan burada rol yapman biraz zorMesela Daydoksu benim gibi birisinden bahsediyor ::)
Anladım, fikir sahibi olmama yardımcı olduğun için teşekkür ederim.kendine bir partner, arkadaş bulmadan burada rol yapman biraz zorÇok doğru, rol çevirebileceğin bir kaç kişinin hep yanında olması gerekiyor ve IC de bunu sağlamak cidden zor, iki yıldır sunucudayım ve sadace iki kişiyle sürekli rol yapıyorum.
her zaman planlı plansız rol yapabiliriz çok takma bu olayları kendine bir liste belirle onlar dışında zorundalık harici rol yapmaDediğin gibi ne kadar yapmak istemesem de öyle yapacağım gibi duruyor.
;D ;D ;D :D :D :Dkendine bir partner, arkadaş bulmadan burada rol yapman biraz zorMesela Daydoksu benim gibi birisinden bahsediyor ::)
Beğendim, takipteyim.Yorumun için teşekkür ederim.
BAŞARILAR!Teşekkür ederim.
Oo bebek🥒🥒Yorumun için teşekkür ederimm.
Şu ana kadar gördüğüm en iyi kadın karakter tanıtımı. Başarılar!Yorumun için teşekkür ederim.
Hiiih biri tokatlasın beni birisi bayan karakter rolü yapıyor ve güzel yapan birisi sonundağ! tanışalııım :PDenk gelirsek tanışırız. O ara seni tokatlayabilirim, yorumun için thx.
Başarılar.
Temeller atılsın!Tehlikeli yoldasın.
uyş
role giremedik hala bak
Onunla karşılaştık seni görmedim bile, denk gelirsek role gireriz.role giremedik hala bak
role giremedik hala bakBiz yapacağımız zaman bakıma alınır.
rol yapılabilecek birine benziyorsun, başarılar dilerimSen de öyle birine benziyorsun, teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.uyş
+18? gel sen şöyle yanıma.Geldim.
Şimdi dikkat ve ilgi çeker bir hale geldi bu tanıtım.Sen neden hızlı yorum attin. Seri sayfa kasacaktim.
Şimdi dikkat ve ilgi çeker bir hale geldi bu tanıtım.Sen neden hızlı yorum attin. Seri sayfa kasacaktim.
yapacak bir şey yok ::) ::)role giremedik hala bakBiz yapacağımız zaman bakıma alınır.
that is not legalaman aman +18e gerek yoktu(!)+18 yapmayanda ne bilimhadi erp yapalımolur@Anubis bahsettiğin de yorum atmış ben de diyorum nereden tanıyorum3.nesil kuşaktan akrabası ve torbacisinin yorumunu beğendim.
Bu arada tanıtım güzel Cody Wick, namı değer John Wick'in 3. nesil kuşaktan akrabası ve şehrin torbacısı bunu beğendi.tanıtıma erotik atmayan da ne bilime yani
Doğru yolu buldum. Doğru yolu bulmamda, yorumlarini esirgemeyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.
Ha unutmuşum, ben forumdayken yorum atsanız daha iyi olur. Tek tek alintilayip sayfa kasmam gerek.
Legal legal.that is not legalaman aman +18e gerek yoktu(!)+18 yapmayanda ne bilimhadi erp yapalımolur@Anubis bahsettiğin de yorum atmış ben de diyorum nereden tanıyorum3.nesil kuşaktan akrabası ve torbacisinin yorumunu beğendim.
Bu arada tanıtım güzel Cody Wick, namı değer John Wick'in 3. nesil kuşaktan akrabası ve şehrin torbacısı bunu beğendi.tanıtıma erotik atmayan da ne bilime yani
Doğru yolu buldum. Doğru yolu bulmamda, yorumlarini esirgemeyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.
Ha unutmuşum, ben forumdayken yorum atsanız daha iyi olur. Tek tek alintilayip sayfa kasmam gerek.
baharat olarak ooc kız rolü istiyoruztanıtıma erotik atmayan da ne bilime yani
Doğru yolu buldum. Doğru yolu bulmamda, yorumlarini esirgemeyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.
hortlatayımSen hortlat ben hoplatayım reis
geceden hatıra bırakalım o zamananam
(https://i.resimyukle.xyz/KUy56M.jpg) (https://resimyukle.xyz/i/KUy56M)
Boş yapma lan .dDalga geçiyordum, dalga geçerken ben bile rahatsız oldum. Tanıtım genel sohbete döndü iyice, oyun açılınca ekran görüntülerine devam edeyim. Boş yorumlarımı sileceğim, arkadaşlarımada söylerim gereksiz şeyleri silerler.
Kolay gelsinTeşekkür ederim, sana da kolay gelsin.