Merhaba;
Bildiğiniz üzere sunucumuzda Boombox sistemi var, Helperlik görevimi yaparken bana defalarca gelen bir soru "Şarkıyı açıyorum çalmıyor, şarkıyı nasıl açacağım?" tarzı sorular geliyordu.
Bunun üzerine oyunda oyunculara yardım ettim fakat gelecek soruların daha kolay anlaşılması ve soru sormadan direkt buradan ögrenilmesi amacıyla bu rehberi açıyorum.
Mp3Juices
Sitemiz Mp3Juices'ten nasıl şarkı açılacağını göstereceğim geçelim.
[1]- İlk olarak URL yani Link kısmına mp3juices.cc yazıyoruz
(https://i.hizliresim.com/PrJ10O.png)
[2]- Karşımıza çıkan sitede bulunan arama kısmına açacağımız şarkının adını yazıyoruz ve Enter tuşuna basarak arayabilirsiniz veya yandaki büyüteç simgesine. (Fazla yer kaplamasın diye sadece ekrana gerekli yerleri aldım)
(https://www.rina-roleplay.com/samp/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi.hizliresim.com%2FMd4pDg.png&hash=b2e16498e70066f7c9826d40e0d0bc41e2bc921a)
[3]-Evet şimdi karşımıza şarkılarımız çıktı, hangisini açıcaksanız çıkan şarkının Download butonuna SOL (Yani seçme tuşu) ile tıklayınız.
(https://www.rina-roleplay.com/samp/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi.hizliresim.com%2FA1P7DL.png&hash=8c7ce47aee462b07edcea40bede19031ce7acda9)
[4]- Download kısmına sol tık ile tıkladığımızda altında küçük bir kısım açıldı, oradaki Download yazısına sağ tıklayıp bağlantıyı kopyala diyeceksiniz.
(https://www.rina-roleplay.com/samp/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi.hizliresim.com%2F6JGPav.png&hash=3ff298c5ca70e7b41ec623307cf5e54b7e19e0a9)
[5]- Şimdi en kolay ve basit kısma geldik, oyunumuza girip "/boombox" komutunu girip karşımıza çıkan ilk karşımıza çıkan uygun yere CTRL+V kombinasyonu ile linkimizi yapıştırarak şarkımızı açıyoruz.