(https://i.resimyukle.xyz/6IHyBx.gif)
PERU: Burası çılgın bir yer, burada herkes arkadaş canlısı. Herkes iyi anlaşıyor beyazlar, meksikalılar, zenciler fakat burası Santos'ta uyuşturucunun merkezlerinden biri olarakta biliniyor. Burada tercih edilen şey kokain, esrar ve extacydir. Genç nesil şu an bunlarla ilgileniyor. Bizi tanıyorsan kulüplerde ortalığın amına koyacağımızı da biliyorsundur. Büyük partiler, daha piyasaya bile çıkmamış arabalar, hiç göremeyeceğin kadar büyük paralar. İnanması zor olsada hepsini buraya sokan zenci örgütleri var. Sokaktaki satışları kontrol ettiler ve bunu kulüplere yönelttiler. Bütün gözler bizim üzerimizde daha kızlığı bozulmamış karılar önümüzde soyunmak için can atıyor çünkü kim olduğumuzu biliyorlar. Basketçilerden, aktörlere... Biz A listesini oluşturan, sokaklardan gelen zencileriz.
(https://i.resimyukle.xyz/0NURVb.gif)
Paranın bir kısmını yasal tutkumuza yatırdık, müziğe. Bu endüstiride daha duyulmamış adamlarımız vardı anlıyor musun? Onları kulüplere yaydık, tanınmalarını sağladık. Üzerlerinden paralar kazanıyoruz. Sokaktaki itibarımız genç zencileri ileriye itmeye yardım etti. Partinin her yerinde şişeler var, siktiğimin şişeleri her yerde. İstediğin şişeyi alabilirsin. Elinde şişe olmayacaksa kulüpte ne sikime duruyorsun? Gittiğimiz her yerde evimiz var. Her yerde siktiğimin partisini verebiliyoruz. Bizi kimse durduramaz. Bizim bir parçamız olmayı kabul edeceksen yaptığın her bokta doğru olmalısın. Hepimiz ne bok yediğimizi iyi biliyoruz. Birileri sana bir şey yaptırıyorsa, bana kimse bir şey yaptırmaz.
(https://i.resimyukle.xyz/cOeL3W.gif)
Neden PERU?: Biz kendimize PERU adını veririz çünkü PERU Güney Amerika'da bizim için özel bir ülke biz partilerimizi PERU'da vermeye başladık bizim için çok önemli bir yeri var. Partiyi veren çocuklardan en önemli kişilerden Rory Warrens Peru'da doğdu bu da bizim kendimize verdiğimiz PERU adını önemli kılıyor. Birinin PERU'lardan olduğunu onun parmaklarında yazan PERU' dövmesinden anlayabilirsiniz.