Rina Roleplay

Şehir İçi => Birlik Tanıtımları => Birlik Tanıtımları Arşiv => Konuyu başlatan: Chadwick - 08 Nisan 2019, 18:57:03

Başlık: LS Gold Bandits
Gönderen: Chadwick - 08 Nisan 2019, 18:57:03
(https://marcellusdrilling.com/wp-content/uploads/2018/09/bandit.png)

✞ Kazanılan Tecrübe ve Başarı ✞
1968 yılında Larry ve David ABD'nin Chicago, İllinois, eyaletlerinde kuruldu. Sokak seviyesinde uyuşturucu dağıtımı, saldırı, ateşli silah kaçakçılığı, cinayet ve gasp suçlarıyla para kazanıyorlardı. 1972 yıllarında Los Santos eyaletinde Ganton bölgesinde bir yer edinmişlerdi. Çetelerindeki adam sayısı gün geçtikçe artmaktaydı. Çoğunlukla Afro-Amerikan olan bu çete 50.000 kişilik dev bir aile olmuştu.

  İstenilen bütün tecrübeleri aldığınızı düşünün, bu tecrübeler yasa dışı olaylarla alakalı olsun. İşte böyle bir tecrübeye sahip mahalleydi bu mahalle. Her türden komşulara sahip ve gereğinden fazla sapık bir topluluktu. Her ne kadar sapık olsalar bile mahallerinde takılan kızlara saygıları vardı, her biri çok güzel kızlardı. Hatta bir gün kıza mahallenin başında sataşan çocuklar oldu, ama durumu mahallenin komşuları halletmişti. Yardımsever ve güçlü komşuları vardı, mahallelerinde ki otoriteyi sağlamak için kitle her daim arkalarındaydı ve bu kitle ise gerçekten bu çeteye güveniyorlardı. Bu olaya göre komşular zaten çeteye büyük bir destek veriyorlar, çünkü çete bu mahalleyi koruyup kollayan iyi kişilerdi. Ne kadar acımasız olsalar da düşmanlarına karşı, iyi bir geçmişleri vardı. Bir de o arkadaş ortamı..- Genelde akşamları evlerinde partiler olur ve araçların tamponları yere sürterek “Rap/Hip-Hop” dinlerler. Fenadır aslında ortamları, fazla pahalı arabalarıyla ve esrarları ile ünlüdür buradaki mahalle, iyi bir silaha sahip olduktan sonra zaten iyi bir geçmişe ve geleceğe sahip olmaları gerekir. Bu zamana kadar neler oldu biliyor musunuz? Gelin şuna bir göz atalım..



✞ Ticaret ve Yükseliş ✞
Belki de gerçekten büyük bir çeteye öncülük eden Jamal gün geçtikçe güçlenen bir devlet gibi durumlarını her zaman güncelliyordu. Her zaman yükselişe ve daha da yükseğe çıkıyorlardı. Sonunda onları fark eden bir mafya organizasyonu bulundu ve o mafya ile bir ticaret yapıldı. Onları çok sevdiler ve ilk ticaretlerini gerçekleştirmiş oldular. Bu olaydan sonra başlarına kötü bir olay gelmedi ama şimdilik..- Ticaretten sonra mahallerine dönen o çete evlerini yıkılmış bir halde buldular. Jamal bu duruma sinirlendi çünkü bu olayı kimin yaptığını tahmin edebiliyordu. Yapan kişiyi komşularından duydular ve silahlarını çıkarttılar, artık gerçek ile yüzleşecekleri vakit gelmişti. Sadece komşuları değil, diğer tanıdıkları çeteler de olaya müdahale etmek amacıyla destekte bulundular. Çok geçmeden bunu yapan kişiler ile bir görüşme gerçekleştirmek istediklerini dile getirdiler ve mesajlaştılar. Görüşme bölgesi dağlık bir bölgeydi, oraya bir pusu düzenlediler ve mafya gelmek üzereydi, yolun yarısındayken mafyaya sert bir saldırı gerçekleşti. Zaten oraya yakın olan evler bir anda lambalarını yakmaya başladılar. Gece vakti olan bu pusu gerçekten büyük bir zaferle sonuçlandı. Bunun üstüne üç haftaya yakın bir sürede evlerini tadilata soktular ve gerçekten eskisinden daha iyi bir hale getirdiler. Duruma çok sevinen çete ise tekrardan yükselişine devam etti ve çetenin sayısı yaklaşık kırk beş kişiyi buldu.


(https://thumbs.gfycat.com/UniformSpanishEland-max-1mb.gif)

Sokağa katılım ve sergileyebileceğiniz roller;

- Öncelikle birliğin hooduna gelerek rol yapmanız gerekmekte. Kesinlikle karşımıza "Naber homie?" gibisinden çıkmayın. Terslenirsiniz ve pataklanırsınız. "Aile arıyorum homie." böyle bir şey de söz konusu değildir. Aile arıyorum gibi şeylerle gelmektense yaratıcılığınızı kullanarak daha sağlam bir şekilde gelmeniz sizin yararınıza olacaktır.

- İngilizce terimler kullanmak yerine türkçelerini kullanın. "Homes, homie, homeboy, holmes, ese, dog, dawg, cuzz vs." böyle şeylerin bir değeri kalmadı. Türkçeleri varken ingilizcelerini kullanmak saçmalık.

- Sokağın şuan da temsili rengi yeşil diyebiliriz. Fakat rica ediyorum yeşil rengini her şeyiniz de kullanmayın. Adamın şapkasından donuna kadar her şeyi yeşil. Bunu yapmazsanız sevinirim. Bir de peçe takmayın arkadaşlar. Herif 7/24 peçeyle çantayla dolaşıyor. Böyle şeyleri dikkate alın ve gerçek hayata uygun şekilde ilerleyin.

- Sokağa geldiğinizde eğer ki istenmiyorsanız büyük ihtimal yaklaşımınızdan kaynaklanıyordur. Rolünü gerçekten iyi sergileyen, bir şeyler yapmaya çalışan arkadaşlara yardımcı oluyoruz, aramıza alıyoruz. Hemen pes etmeyin, bize karşı düşman kesilmeyin. Rehberleri okuyun, çabalayın ve tekrar gelip kendinizi kanıtlamaya çalışın.
Başlık: Ynt: LS Gold Bandits
Gönderen: Chadwick - 08 Nisan 2019, 18:57:10
(https://www.onlygfx.com/wp-content/uploads/2019/03/4-grunge-word-danger-3.png)
Uyarı! 18 yaşından küçük olanlar, bunu okumasınlar.
Tehlikeli ve zararlı maddelerdir.

Uyuşturucuların, sokak adında kullanılan adları.

Uyuşturucu Adı: Metamfetamin (Meth)
Sokakta kullanılan adı: Kristal

Metamfetamin Kristal'e ve ufak cam parçalarına benzeyen bir görünüme sahiptir. Bağımlılık düzeyi oldukça yüksek olan bu uyuşturucu evde dahi hazırlanabilir. Metamfetamin kullanıldığı takdirde ani bir şekilde etkisini göstermeye başlar ve baş dönmesi, cisimlerin üstüne doğru gelmesi ve etraftaki eşyaların boyut değiştirmesi, halisülasyonlar ve enerji patlaması gibi etkiler gözükebilir. Metamfetamin'in devamlı olarak kullanılması sonucunda dişlerde sararma ve dişlerin kırılması, dökülmesi bunun yanında uykulardaki bozukluk ve psikolojik rahatsızlıklar yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlar. Kullanıldığı takdirde insanda panik ve terleme görülebilir.

Uyuşturucu Adı: Kokain
Sokakta kullanılan adı: Koko, Candy, Snow, Rock, Flake, Blow, Toot, C, Coke, Bump, Charlie

Kokain beyaz bir renktedir. Pudra Şekeri, Karbonat'a benzetilebilir. Kokain burundan çekilmesiyle bilinir ve fiyatı oldukça yüksek olan bir uyuşturucudur. Etkisinin başlaması çekildikten sonra yaklaşık beş ila otuz dakika arası sürer. Kokain'in etkileri arasında göz bebeklerinin büyümesi, özgüven patlaması ve her şeyi yaparım düşüncesi ve enerji patlaması yer alır. Kullanan kişi kolay kolay yorulmaz ve burun bölgesinde aşırı derecede kaşıntı oluşmaya başlar. Kokain ağıza sürüldüğü zaman uyuşma hissi verir ve sürülen bölge uyuşur. Kokain aşırı dozda kullanıldığı zaman ölüm'e kadar giden bir tehlikeye sahiptir. Tek kullanımda 0,15 gibi bir rakam çekilmelidir. Kokain'in bir gramı birden fazla kullanılabilir. Kokain'in herhangi bir bağımlılık tehlikesi yoktur aşırı kullanılmadığı sürece.

Uyuşturucu Adı: Ekstazi
Sokakta kullanılan adı: Parti Hapı, X, E, Molly, Tablets, MDMA, Purple

Ekstazi hapı kalitesine bağlı olarak içildikten 20 dakika ila 2 saat arasında etkisini göstermeye başlar. Kalitesine göre etkisi uzun veya kısa süreli olabilir. Ekstazi hapı içildikten sonra içilen gazlı içecekler, cola, sprite vesaire hapın etkisini azaltabilir. Ekstazi hapı diğer haplarda da görüldüğü gibi vücuda çene-el kemiklerinde kasılma ve yüksek derecede bir enerji verir. Ekstazi hapını içmiş olan bir kişinin seks yapma isteği artar. Ekstazi hapı psikolojik bağımlılık yapmaktadır. Etkisi geçtiğinde kullanan kişiye aşırı yorgunluk ve bitkinlik hissi verir. Ekstazi hapı sokaklarda Parti Hapı diye de anılır. Verdiği enerji, keyif ve isteklerden dolayı da psikolojik bağımlılığı bulunan ekstazi hapının etkisi 2 ila 48 saat arası sürmektedir. Bu hapın kalitesine göre değişebilir.

Uyuşturucu Adı: Eroin
Sokakta kullanılan adı: Peynir, H, siyah katran, kahverengi şeker, at

Eroin, haşhaş bitkisinden elde edilip pişirilir ve ayrıştırılır. Düzgün şekilde kurutulduğunda afyonun bir başka versiyonu haline gelir. Şırıngayla enjekte edilebilir, burundan çekilebilir ve tütün şeklinde içilebilir. Sokaktaki isimleri Peynir, H, siyah katran, kahverengi şeker, attır. Eroin, günümüzün en fazla bağımlılık yaratan maddesidir ve kullanan kişinin bırakması neredeyse imkansızdır. Eroin genellikle kahverengi toz veya morfin haplar halinde bulunur. Genellikle morfin hapları da eroin olarak kullanılır ve anılır. Bunun sebebi Eroin'in içinde bol miktarda morfin bulunmasıdır. Eroin damardan, ağızdan veya burundan alınabilir. Etkisi kullanıldığı anda görülmeye başlar ve aşırı rahatlama, göz bebeklerinde büyüme, gözlerine yarı kapalı kalması ve ağzı kuru halde bırakması etkileri arasındadır. Üşengeçlik ve anın tadını çıkarma gibi istekler görülmeye başlar. Bir başka deyişle kullanan kimseyi dünyayı bir kenara bırakır ve kendi dünyasında, hayal dünyasında takılır. Etkisi 2 ila 5 saat arası devam eder. Etkisi geçtikten sonra baygınlık süresi kısa bir süre daha devam eder. Eroin oldukça fazla bağımlılık yapar. Bağımlı olan bir kişi üzerinde aşırı mutsuzluk, hüzünlenme, karın ağrısı, kasılma, kusma ve uykusuzluk baş gösterir. Eroin 75 ila 375 miligram arası alınmalıdır. Aksi halde vücuda zarar verir ve keyif içinde hiç bir şeyin farkında olmadan insanın ölmesini sağlar.

Uyuşturucu Adı: Esrar
Sokakta kullanılan adı: Ot, Yeşillik

Esrar, oyundaki adı ile Marijuana genellikle BONG veya SARMA şeklinde içilir. Esrarın kalitesi çok değişkendir, bunun sebebi üretilişinden kaynaklıdır. Çok beklemiş ve iyi üretilmemiş esrarların kalitesi oldukça düşükken güzel gübrelenmiş ve iyi bakılmış bir esrarın kalitesi çok daha yüksektir. Kalitesini anlamanız oldukça kolaydır. Kaliteli olan malları insanı felç geçirmiş gibi bir düşünceye sokar. Esrar'ın üç farklı türü vardır. Indica, Sativa ve Hybrid olarak bu türler adlandırılır. Hepsinin etkisi farklıdır. Örnek vermek gerekirse Indica insanı rahatlatır ve elim yok, kolum yok hissi verir. Bir nevi vücudunuzu uyuşturur. Sativa insana enerji verir ve farklı şeyler düşünmesini sağlar. Sativa kullanan bir kimse espriler, şakalar yapmayı sık bir şekilde sürdürür. Esrarın etkileri pek dışarıdan farkedilemez. Önceden kullanmamış biri karşısındaki kişinin esrar kullandığını kolay kolay anlayamaz. Farkı tripleri olduğu için insanların farketmesi zorlaşır. Esrarın psikolojik bağımlılığı vardır, yine içince her şeyin daha tatlı ve mutluluk vereceğini düşündürtür ve insanı ister istemez içmeye yöneltir. Herhangi bir yan etkisi bulunmamaktadır.

Başlık: Ynt: LS Gold Bandits
Gönderen: Chadwick - 08 Nisan 2019, 20:46:32
(https://i.hizliresim.com/EmjY4A.jpg) (https://hizliresim.com/EmjY4A)
Başlık: Ynt: LS Gold Bandits
Gönderen: Chadwick - 09 Nisan 2019, 08:27:44
Başlık: Ynt: LS Gold Bandits
Gönderen: edqar - 09 Nisan 2019, 19:07:33
Tanıtım güzel olmuş Bugi. Kolay gele.
Başlık: Ynt: LS Gold Bandits
Gönderen: Chadwick - 09 Nisan 2019, 19:32:39
(https://i.hizliresim.com/lqAEMp.jpg) (https://hizliresim.com/lqAEMp)
Başlık: Ynt: LS Gold Bandits
Gönderen: Chadwick - 09 Nisan 2019, 20:44:53
(https://i.hizliresim.com/8ajP3Q.jpg) (https://hizliresim.com/8ajP3Q)
Başlık: Ynt: LS Gold Bandits
Gönderen: vipergodd - 09 Nisan 2019, 20:45:10
Güzel
Başlık: Ynt: LS Gold Bandits
Gönderen: Chadwick - 09 Nisan 2019, 21:08:07
Güzel
Teşekkürler <3
Başlık: Ynt: LS Gold Bandits
Gönderen: maggie - 09 Nisan 2019, 21:14:37
Başarılar.
Başlık: Ynt: LS Gold Bandits
Gönderen: Chadwick - 09 Nisan 2019, 21:18:33
(https://i.hizliresim.com/qdzj6B.jpg) (https://hizliresim.com/qdzj6B)
Başlık: Ynt: LS Gold Bandits
Gönderen: rescue2 - 09 Nisan 2019, 22:03:49
krdşm yapar.

seviyorum buğram.
Başlık: Ynt: LS Gold Bandits
Gönderen: Old Elo - 09 Nisan 2019, 22:05:10
Kolay gelsin
Başlık: Ynt: LS Gold Bandits
Gönderen: Chadwick - 09 Nisan 2019, 22:31:02
Yorumlarınız için tek tek teşekkürler  :) :)
Başlık: Ynt: LS Gold Bandits
Gönderen: Chadwick - 10 Nisan 2019, 21:42:38
(https://i.hizliresim.com/JZjzVj.jpg) (https://hizliresim.com/JZjzVj)
Başlık: Ynt: LS Gold Bandits
Gönderen: Chadwick - 11 Nisan 2019, 09:57:32
(https://i.hizliresim.com/BajgNv.png) (https://hizliresim.com/BajgNv)

Kuzi Keri
Başlık: Ynt: LS Gold Bandits
Gönderen: Chadwick - 11 Nisan 2019, 13:50:44
(https://i.hizliresim.com/16R3QB.jpg) (https://hizliresim.com/16R3QB)
Başlık: Ynt: LS Gold Bandits
Gönderen: maggie - 11 Nisan 2019, 14:11:18
Başarılaar.
Başlık: Ynt: LS Gold Bandits
Gönderen: mad - 11 Nisan 2019, 18:52:08
başarılar bugiciğim, ss'ler daha güzel olabilir
Başlık: Ynt: LS Gold Bandits
Gönderen: Lexter - 11 Nisan 2019, 19:33:44
bugi kontur 1 ekle
bir de tek başına napiyon yanima gel
Başlık: Ynt: LS Gold Bandits
Gönderen: Chadwick - 11 Nisan 2019, 20:06:16
bugi kontur 1 ekle
bir de tek başına napiyon yanima gel
Zirve tek kişilik aslanım
Başlık: Ynt: LS Gold Bandits
Gönderen: Chicas Vato - 11 Nisan 2019, 20:15:47
kontur eklesene şu editlere güzel başarılar
Başlık: Ynt: LS Gold Bandits
Gönderen: Chadwick - 12 Nisan 2019, 21:56:37
Her zamanki gibi devam ettiremedim :) Konu kilitlenebilir, isteyen kişiler tanıtım ve şablonu alıp kullanabilir.
Başlık: Ynt: LS Gold Bandits
Gönderen: bibi - 22 Nisan 2019, 20:38:27
Konu pasif K/A