Kültür başlı başına karmaşık bir kavram iken, oluşan alt kültürlerin kendi içlerinde tutarlı ve kesin çizgilere sahip olması sizce de garip değil mi? Alt kültürler, kendi içlerinde oluşturdukları kesin çizgiler ile sınırları çizerken, kalıcılıkları ile aslında başlı başına genel kültürü zorlayıcı etkilere sahiptirler. Punk, 1970’li yıllarda ortaya çıkmış bir alt kültürdür. İçinde barındırdığı sınırları ve kesin çizgileri ile fazlasıyla belirgin, hala ruhunu yaşatmakta olan bir kültür…
Müzik sadece nota ve aletlerden oluşan bir kavram değildir. Müzik, beraberinde kocaman bir kültürü meydana getirir. Belli başlı müzikleri dinleyen pek çok insan, o müziğin üretim ve var oluş sürecini oluşturur. Müzik ile kültür birbirini beslerken bir takım yeni akımların da oluşmasına yardımcı olur. Punk da bunlardan biridir. Heavy Metal müziğe ve kültürüne karşı bir hareket olarak başlayan Punk müzik, beraberinde getirdiği kültür ile günümüzde hala asi görüntüsü ile hafızalarda yer etmiştir. Müzik ile başlayan bu akım günlük hayata kolayca yayılmış, belli başlı moda ikonları yaratmış ve edebiyatı ile şaşırtmıştır.
Punk kültürü toplumsal bir çok genel algıya karşı gelmiş olsa da, zamanla kendi yarattığı giyim tarzı ile çoktan moda haline gelmişti. Kullanılan deri ağırlıklı kıyafetler, zincirler ve alışılmışın dışında renklerle, boyalı dikili saçlarla hem aykırı hem de modern dünyanın içinde kendisine özel bir yer edinmişti. Moda, her daim değişim gösterirken Punk kültürünün kullandığı ikonlar kalıcıydı. Tıpkı deri bileklikler gibi. Siyah, kırmızı bileklikler, kolyeler, metal küpeler, yüzükler ve daha bir çok deri aksesuar ile Punk ruhu hala varlığını devam ettiriyor.
Patisssssssyüce kralımız patates hazretleri adına seni gladyatör ilan ediyorum
baltakafa bunu sevdi
soda kutusunu kafası ile ezecek
meyveli soda hariçbaltakafa bunu sevdi
soda kutusunu kafası ile ezecek
?
meyveli soda hariçbaltakafa bunu sevdi
soda kutusunu kafası ile ezecek
?
bunun dışında eğer bir şeye ihtiyacınız olursa bana ulaşın takashi yardımcı olmaktan çekinmem. Başarılar.cansın
bişiye karar ver artık kardesım...bu son
sabrımız tukendı.
bu bırlık tutsun.
tutmazsa ben tutturucam.
basarılar.
yardıma ıhtıyac varsa cagır kardesım.bişiye karar ver artık kardesım...bu son
sabrımız tukendı.
bu bırlık tutsun.
tutmazsa ben tutturucam.
basarılar.
punk? ya abi sonunda yagel
ismim gözükebilirdi sorun yok, amacımız rol yapmak. :):)
uğrarım burayabeklerm
hiç uygun skin yokzenciler var olm saçmalama, zencükler varken bu tarz mı koycaklar aaa saçmalıyosun şuan aaaa, bi saat boyunca skinle uğraşmadık zaten saçmalama kanka
harika ya
3 kere rage quit atmadığımızı unutmahiç uygun skin yokzenciler var olm saçmalama, zencükler varken bu tarz mı koycaklar aaa saçmalıyosun şuan aaaa, bi saat boyunca skinle uğraşmadık zaten saçmalama kanka
harika ya
(https://cdn.discordapp.com/attachments/560101947240087553/561308073889628160/13.png)sadece eğlenmeye geldik cullandınız üstümüze krdsm neyse o hopeyle barıştık .d
sorun yok kanka, hope çok üzüldü gittiğine bu arada :/(https://cdn.discordapp.com/attachments/560101947240087553/561308073889628160/13.png)sadece eğlenmeye geldik cullandınız üstümüze krdsm neyse o hopeyle barıştık .d
(https://resmim.net/f/paZgRe.jpg)
onay nerdeYanlış yere bakıyon, lsrpyle editleyenlere bak
doğruonay nerdeYanlış yere bakıyon, lsrpyle editleyenlere bak
Başarılı,ama tanıtımı geliştirirseniz daha iyi olur.neyini beğenmedin, şeküllü şüküllü mü yapayım? çiçek böcek ister misin?
Çok kısa.Başarılı,ama tanıtımı geliştirirseniz daha iyi olur.neyini beğenmedin, şeküllü şüküllü mü yapayım? çiçek böcek ister misin?
TAŞAKİ VURDU GOL OLDUUonay nerdeYanlış yere bakıyon, lsrpyle editleyenlere bak
(https://resmim.net/f/3PEiE1.jpg)
(https://resmim.net/f/o7NRXm.jpg)(https://resmim.net/f/8Ycqcb.jpg)
Gereksiz bilgiye yer vermedim ondandırÇok kısa.Başarılı,ama tanıtımı geliştirirseniz daha iyi olur.neyini beğenmedin, şeküllü şüküllü mü yapayım? çiçek böcek ister misin?
(https://cdn.discordapp.com/attachments/560101947240087553/561930859372871680/17.png)(https://cdn.discordapp.com/attachments/560101947240087553/561930842855702528/18.png)
yakında los santos şerefsizleri gibi birşeyde açılır, başarılarEN AZINDAN GALATASARAYIN ESKİ TEKNİK DİREKTÖRÜNÜN İSMİNİ KOYMUYORUZ
e f s a n edemlemeeee
Benimle veya bizimle, rol yapmak isteyenler için yazıyorum. Rol bilgisi olsun veya olmasın, birliğe katılım için yazıyorum. Birliğe katılmak için, rol bilginizin olması gerekmiyor. Rol bilgisi olmayanlar, zamanla yanımızda durarak öğrenecektir. Rol yapmaktan çekinmeyin, gelip her türlü rolü yapmaya açığız. Birliğe katılmak isteyenler için ise, hiçbir şekilde rol bilgisi şartı dayatmamaktayız. Biz arkadaşız, biz dostuz. Birbirimize bir şeyler katmak bizim en temel görevimizdir. Öğrenmek ise herkesin hakkı ve yapabileceği bir şeydir. Bir şey öğrenemeyecek insan yoktur. Kimse annesinin karnından rol yaparak, ss editleyerek, birlik kurarak doğmadı bu bilinsin. Fakat, öğrenmeye açık olan kişileri aramızda görmek isteriz. Bir süre OOC alımlar açıktır, herkesin görmesi için konu kilitlenecektir. Adminlere söyleyeyim, konuyu arşivlemeyin.
(https://cdn.discordapp.com/attachments/560101947240087553/562255560783953920/Baslksz-1.png)Vay vay vay
Başarılar.bunu düzeltme şeklinize hayranım.
montgomerynin savunucuları, suç meleklerikasabaların koruyucuları, şehre inen ipek yolunun sahipleri, yedi diyarın liderleri
woodrow young?heh
kötüsağ ol canım