(https://i.hizliresim.com/dG5Zan.png)
Genel Bilgiler:
1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):(Jordi_Wellcrone, Jefferson_Calvin, Jason_Calvin, Angelica_Watson, Vanessa_Brigham)
1.02:Oyun içi seviyeniz?:(16)
1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:(The Bloods Gangster, Evet birliğe ait olacak)
1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:(9 Saat)
1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?: Hayır girmedi
İşyeri Bilgileri:
2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü): https://hizliresim.com/5avokL https://hizliresim.com/26lYkA
2.02:İşyeri adı:(The Blood's)
2.03:İşyeri tipi:(●MC Bar II)
Uzun Cevaplı Sorular:
3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(Vanessa 1990 Yılındada doğmuş doğuma büyüme Los Santos Olan bir kızdır. Vanessa 6 Yaşında ilk okula gitmiş ve başarıyla tamamdalıktan sonra ortaokula geçmeyi başarmıştır, Ortaokulda Tamamlamıştır. Vanessa Lise ve Üniversiteyi Mezun olarak bitirmiştir. ailesini tek kızı olan Vanessa 24 Yaşında bir işe girmeyi kabul etmiştir. ÜCRET KARŞILAMA : Taşımacılık, Tırcılık ve AFK Kalmadır. )
3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: (OOC Olarak ; Birliğimizin için bir katkısı olacağını + Güzel işler yapmaya çalışacağız IC Olarak : IC Rollerimizi orada çevirip halkımıza katkı sunucağız, halkımıza bar ve şarkı olacak şekilde bir yer sunacağız.)
3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):(Bütün rollerimizi orada gerçekleştireceğiz, birliğimiz içinde çok iyi olmuş olacak.)
3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :(Mekanımızda şarkı, eğlence , içki gibi katkılar olacak, mekanımızda tatsızlık çıkmayacak.)
Ben, "Teaxy"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.