Rina Roleplay
Oyun Dışı => Genel Sohbet => Genel Sohbet Arşiv => Konuyu başlatan: Hydraizm - 09 Mart 2019, 17:05:01
-
Merhabalar,
Bugün telefonumu sarja verdikten 4 saat sonra kontrol ettim. %73'e geldiğinde "bu aksesuar desteklenmiyor olabilir" yazısıyla karşılaştım. Telefon marka sorusu için IPhone SE kullanıyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
-
Şark makinesi ile alakalı olabilir, 4 saat şarjda durup %73 olması garip.
-
Sarj aletinde sorun var
-
Orjinal ürünler kullanın.
Sorun şu ki, sarj aleti zaten orjinal.
-
Orjinal ürünler kullanın.
Sorun şu ki, sarj aleti zaten orjinal.
Bende sadece sahte ürün kullanınca aynı sorun oluyor. iPhone 8 var bende de. Bir önceki telefonum iPhone 6 yan sanayi ürün yüzünden kafayı yemişti elden çıkarmak zorunda kaldım.
Kullandığınız ürünler kesin olarak Apple sertifikasyonlu mu? Fişiniz falan var mı? Piyasada ürünlerini apple olarak gösterip yan sanayi ürün satan yüzlerce şirket olduğunu okumuştum bir ara.
Eğer gerçekten ürünler orjinalse başka bir orjinal ürünle test edin. Eğer düzeliyorsa sorun şarj kablosunda.
-
Sorunun kesinlikle sarj aletinde yada arkadaşının vs kullandıysan onunkindedir. Genelde bu tip sarj aletleri kanserdir 2-3 kere çektiğinde hemen kopar, tek taraflı çalışır ve telefonun beynini yavaştan çökertir.. iPhone 7 kullanıcısıyım yaşadım.
-
Iphone bataryaları çok kötü eğer garanti belgesi varsa git değiştir fıstık gibi olur 2 gün süreli bir batarya kullanırsın. Şarjda 1-1,5 saat arası doldurabilirsin. Ya bataryadan ya da şarjdan belki farklı bir sebeptir araştırmanı tavsiye ederim fakat batarya hakkında dediklerim doğru.
-
Garanti varsa değiştir bataryayı hocam.
-
Teknik servisle konuştum. Kablo kırıldığından dolayı olabilir cevabı aldım, batarya ile bir alakası yokmuş.