Aynı hata ile arada bir bende karşılaşıyorum, re-log atınca yada Spawnlanıp geri gelince düzeliyor. Ama her seferinde de relog atılmaz ki?ULTURA MEGA DORU ya.
Kurmuş olduğunuz bir moddan kaynaklı. Bende de böyle sorun vardı hangi mod oldugunu bulamadım onun yerine gta'yı baştan yükledim.Zaten hangi mod olduğunu bulabilsem silicemde yok.
GTA:SA tamamen silip, temizleyip baştan kurun. Kurulumu yaparken CLEO4 ve modloader son sürüm kurmaya özen gösterin.Bu yüzden oyunu 10 kere sanırım silip yükledim ama hiçbir değişiklik göstermedi :(
Kurulum bittikten sonra modlarınızı klasöre atacağınız zaman seçici olmanız gerekir. Hatayı bulmanız açısından.
Benim fikrim; büyük ihtimalle araç modu veya hud modundan kaynaklı.
Tabi öncelikle temiz bir GTA:SA kurmanız gerekli.
**Kurulumun uzun süreceğini zannetmiyorum, en fazla 10-15 dakika vaktinizi alır ve oyunu daha rahat oynamanızı sağlayabilir.
copcarla copcarsf copcarvg/copcarlv copcarru adlı dosyaları siliniz modloaderinizden.Kurmuş olduğunuz bir moddan kaynaklı. Bende de böyle sorun vardı hangi mod oldugunu bulamadım onun yerine gta'yı baştan yükledim.Zaten hangi mod olduğunu bulabilsem silicemde yok.
Birtek o araçlarda olmuyor tüm araçlarda oluyor aynı şey bir arabaya biniyorum iniyorum arkama dönüyorum araba yok oluyor ama sadece bindiğim araçlara oluyor bu olay.copcarla copcarsf copcarvg/copcarlv copcarru adlı dosyaları siliniz modloaderinizden.Kurmuş olduğunuz bir moddan kaynaklı. Bende de böyle sorun vardı hangi mod oldugunu bulamadım onun yerine gta'yı baştan yükledim.Zaten hangi mod olduğunu bulabilsem silicemde yok.
Herhangi bir modda bu sorunu yaratabiliyor. O modu bulmak ölüm gibi bir şey herhalde, bir çözümü yok gibi. Ya hep re-log veya bir yere girip çıkacaksınız ya da modları sileceksiniz.copcarla copcarsf copcarvg/copcarlv copcarru adlı dosyaları siliniz modloaderinizden.Kurmuş olduğunuz bir moddan kaynaklı. Bende de böyle sorun vardı hangi mod oldugunu bulamadım onun yerine gta'yı baştan yükledim.Zaten hangi mod olduğunu bulabilsem silicemde yok.
Winrar içerisinde ki "gta_sa.exe" dosyasını GTA:SA ana klasörünüze atmayı deneyin.Teşşekürler. Birkaç gün deneyeceğim bakalım araçlar yok olacak mı :)
Link; https://mega.nz/#!KR8SBAzZ!1pwIEEUSOIdABpl1b2GMhZNUBxarj8BHX6xyRD5gJMY (https://mega.nz/#!KR8SBAzZ!1pwIEEUSOIdABpl1b2GMhZNUBxarj8BHX6xyRD5gJMY)
**Her ihtimale karşı kendi "gta_sa.exe" dosyanı yedeklemeyi unutma.