Rina Roleplay

Şehir İçi => Birlik Tanıtımları => Birlik Tanıtımları Arşiv => Konuyu başlatan: geowic - 18 Ocak 2019, 16:19:44

Başlık: Glen Park Blocc' Residents
Gönderen: geowic - 18 Ocak 2019, 16:19:44
(https://i.hizliresim.com/LlyZrG.png) (https://hizliresim.com/LlyZrG)
Silah, uyuşturucu, polis ve fahişeler... Son zamanlarda bir hayli daralmış ve sıkılmıştım. Mafyalar ve çeteler, neredeyse herkes avcumuzun içinde bir toz gibiydi. Şehirden ayrılma hikayem biraz trajik bir olaydı aslında... Her türlü işleri, saygın dostlarıma bırakıp; bir süre uzaklaşmıştım. Onlarla yollarımız, çok uzun sürelerdir vardı. Kısaca genç yaşımdan beri yanımda olan ender insanlardandı. Brezilya'da, kıçımı korumak ve aklımı yerine getirmek için, çok uğraştım aslında. Bu süre zarfında, işleri tekrar elime alıp; Los Santos'tan devam edecektik. Çok uzun süre sınır tarafında çürümüş bir evin içinde kapalı kaldım. İki sene sonra bir kez daha anladım ki bu çukura giren ne yaparsa yapsın boka batıyor. Evren'in tüm insanları ve teknolojileri önünüze serilse de, bir süre sonra pislik içinde boğulacak duruma geliyorsunuz aslında.

1 Temmuz 2018, Sabahın erken saatleriydi. Dün gece yatmadan önce, tavana bakıp düşünceler dalmıştım. Sabah olduğu andan itibaren, kıyafetlerimi bavula koyup, ilk uçakta Los Santos'a geldim. Geldiğim anda, bir taksiye binip, soluğumu Copse caddesinde bulmuştum. Ben yokken, mahalleye mensup kişilerden çok kayıp verilmiş halde elime almıştım. Eminim yukarıda bir yerlerde bana küfürler ediyordur. Mahallenin içindende olsa ölmeyi hak etmiyordu, gençti. Yürüyerek Ganton'a kadar geldim. Birbirine küfür eden insanlar görüyorum. Yaratmaya çalıştığımız modelin içine edilmiş, çete ve gruplar akıl almaz bir hal almış. Bir isim takmaya kalksam çeteden başka her türlü şeyi söylerim ama susmayı tercih ettim. Yüzüme bakan ama beni tanımayan insanlar gördüm. Dönemimizden kimseler kalmamış, herkes dağılmış. Sahip olduğumuz her köşe işgal edilmiş durumdaydı.

Elimizde kalan ve gizliliğini koruyan tek adrese, Idle'a doğru, tekrar yürümeye başladım. Bir taksi depo arıyordum. Eski kardeşlerden kalan eşyaların Idle'da bir depoda bulunduğundan emindim. Idle'da bulunan bir depoya girdim ve deponun içerisinde gördüğüm manzara şu şekildeydi. Bir tarafta silahlar ve sayısız kiloyla uyuşturucu. Bunları gördükten sonra biraz silkindim ve geriye çekildim. Depodan çıkıp dışarıda bir sigara içtim. Sigarayı içmemin sebebi asıl biz tekrardan buna hazırmıydık? Aslında hazır olmasak ölenlerin ruhuna ihanet etmiş olacağımızdı düşündüm. İçeriye girip tüm eşyaları alıp evime koydum.

Copse Blok Sakinleri (2018), tüm bu olaylar eskisinden farklı, 80’lerin renk kavgası ya da bandanaya tapan zencilerin savaşı değil. Din, dil, ırk, renk ve bayrak ayrımcılığı yok. Kimilerine göre birkaç çikolata, kimilerine göre birkaç vanilya, kimilerine göre bir zenci/beyaz. 21.YY'ın modern residents'ı olan bir kardeşlik. Ne ırkçılık, ne de dışlanma, güzel bir kardeşlik, güzel bir yaşantı.
Başlık: Ynt: Glen Park Blocc' Residents
Gönderen: geowic - 18 Ocak 2019, 16:19:57
Alıntı
takashi, yiğit abiden izinli.

Alıntı
Beyler isteseydim kendi ekibimle başlayabilirdim, kendi ekibimle çok trolle kaçtığımı biliyorum. DM atmadan kendimi tutamıyorum biliyorum. Bu yüzden yeni yüzlere gerek var.
Başlık: Ynt: Glen Park Blocc' Residents
Gönderen: geowic - 18 Ocak 2019, 16:20:05
- Kurallara uymayan oyuncular sorgusuz birlikten çıkartılacaktır.
- Çeteye katılım gösteren herkes kuralları kabul etmiş sayılır.
- Amacımızın dışında rol yapan herkes CK durumu ile karşı karşıyadır.

— Öncelikle birliğe katılacak oyuncular sunucu yöneticileri tarafından oluşturulmuş OYUN KURALLARI, BİRLİK KURALLARI ve birlik kurucuları tarafından oluşturulmuş  OOC KURALLARI'na uymayı, çeteye katıldığı andan itibaren kabul etmiş sayılırlar.
— Oyunda yüzüme tatlı ve her kurala uyan kişi gibi görünüp, ben oyunda yokken kural tanımaz olmayın. Her an izleniyorsunuz, unutmayın.
— Çeteye dahil olmak isteyenler belirli kriterleri aşmış, "beyin yaşı" 18'i geçmiş, olgun kişilikler olmalıdır.
— Çeteye egolarınızı, karşılıklı kin ve nefretlerinizi geride bırakarak gelin. Aksini gördüğümüz olayda kendinizi kapının dışında bulacaksınız.
— Tüm üyeler "birlik kurallarını aklına kazımalı" ve yaptıkları her rolün çeteye zarar verebileceğini düşünerek role play yapmalı.
— Role Play esnasında "OOC konuşmak" kesinlikle yasaktır.
— Boss, Underboss ve Thug'a /pm komutunu kullanarak ulaşım ve spam mesajları yasaktır!
— Çeteye alt karakterle "beni idare et" tarzı yöntemlerle kesinlikle başvurmayın. Mahalleye gelin ve bize bizimle yaşamak istediğinizi anlatın.
— 72nd'de sadece zenci değil, genelleme bir çetedir.
— OOC olarak; kin beslemek, yalan söylemek, IC bilgileri edinmek ve öğrenmiş gibi iletmek yasaktır.
— OOC yönetici cezaları almak veya çok sayıda bu cezaları sicilinde biriktirmek yasaktır. ( bkz. CK, Esneklik ve Diğer Açıklamalar )
— IC Birlik kurallarında yer alan yasaklı bir davranışı yapmak yasaktır.
— Sistemsel olarak birlikten ayrılmak yasaktır ve sonucu ölümdür. Ayrılmak istiyorsanız gelin konuşun. ( bkz. CK, Esneklik ve Diğer Açıklamalar )
— /b, /pm, /f gibi OOC kanallarda küfür, hakaret davranışlarını sık tekrar etmek yasaktır.
— İş kollarına Boss'un haberi olmadan katılmak ve katılım sonrası faaliyette bulunmak yasaktır. Tespit edildiği anda CK işlemi uygulanır.
— Birlik adını kullanarak, birlikten habersiz iş yapmak ve bu davranışlar sonucu birlik adını kötü yönde etkilemek CK sebebidir.
— IC / OOC direktiflerini dinlemeli ve tam uyum sağlamalısınız. IC söylediklerini emir gibi algılamalısınız. OOC kin beslemeyin veya bunu role yansıtmayın.

Glen Park Blocc' Residents isimli birlikte "CK" işlemi hangi durumlarda uygulanır?
— CK karakterinizin "ölmesi" veya "öldürülmesi" durumudur. Birliğe katıldığınız andan itibaren yukarıdaki kuralların tamamını kabul etmiş sayılırsınız. Çetenin diplomasi durumunu şahsi çıkarlarınız uğruna bozamazsınız. Diplomasi Shotcaller, OG ve Thug karakterlerinin ortak kararları ile belirlenmektedir. Çete içinde saygıya önem veriyoruz. Oyuncuların çetedeki diğer karakterlere karşı sorumlulukları vardır. Yukarıdaki IC / OOC kuralların birine veya bir kaçına tüm uyarılara rağmen uymamaya devam ediyorsanız karakterinizin CK edilme durumu ortaya çıkacaktır. Bu sebeple tüm kurallara uymanız ve buna göre role play yapmanız gerekmektedir.

Glen Park Blocc' Residents isimli birlikte "esneklik" işlemi hangi durumlarda uygulanır?
— Esneklik kuralı oyuncuların hal, tavır ve davranışlarına göre uygulanan bir uygulamadır. Cezai yaptırımlara karşı takınacağınız tavırların ardından af ve geri dönüş gibi şanslar tarafınıza sunulur. İyi değerlendirmeniz halinde aramızda kalıcı olmaya devam edebilirsiniz.
Başlık: Ynt: Glen Park Blocc' Residents
Gönderen: geowic - 18 Ocak 2019, 16:20:13
Başlık: Ynt: Glen Park Blocc' Residents
Gönderen: SLAUSON STREET - 18 Ocak 2019, 16:21:49
önlerden yerimi alayım, umarım güzel idare edersin dostum.
Başlık: Ynt: Glen Park Blocc' Residents
Gönderen: JamesBond - 18 Ocak 2019, 16:22:05
Başarılar goguk adam.
Başlık: Ynt: Glen Park Blocc' Residents
Gönderen: Stayrexx - 18 Ocak 2019, 16:23:38
Glenparkta başka birlik var diye biliyorum
Başlık: Ynt: Glen Park Blocc' Residents
Gönderen: qq - 18 Ocak 2019, 16:25:19
başarılar kardislerim  :P
Başlık: Ynt: Glen Park Blocc' Residents
Gönderen: geowic - 18 Ocak 2019, 16:25:54
Glenparkta başka birlik var diye biliyorum
iki birliğin olması zarar değil gülüm.
Başlık: Ynt: Glen Park Blocc' Residents
Gönderen: balecix - 18 Ocak 2019, 16:26:28
Gleen Park zaten dolu, birlik açmadan önce ilk olarak tanıtımları ve oyundan kontrol etmeniz gerekirdi :/
Başlık: Ynt: Glen Park Blocc' Residents
Gönderen: geowic - 18 Ocak 2019, 16:29:42
Gleen Park zaten dolu, birlik açmadan önce ilk olarak tanıtımları ve oyundan kontrol etmeniz gerekirdi :/
iki birlik olmasında sorun yok bence? takashi açtığındada iki birlik vardı.
Başlık: Ynt: Glen Park Blocc' Residents
Gönderen: zordayimyalanimyok - 18 Ocak 2019, 16:30:32
başarılar dostum umarım savaşmassınız aynı hoodda 2 birlik :d
Başlık: Ynt: Glen Park Blocc' Residents
Gönderen: edqar - 18 Ocak 2019, 16:31:00
Gözümde canlanır, mazii...
Umarım yaparsın.
Başlık: Ynt: Glen Park Blocc' Residents
Gönderen: geowic - 18 Ocak 2019, 16:34:41
Gözümde canlanır, mazii...
Umarım yaparsın.
eywallah ahmetim
Başlık: Ynt: Glen Park Blocc' Residents
Gönderen: Abugat - 18 Ocak 2019, 16:40:40
basrial
Başlık: Ynt: Glen Park Blocc' Residents
Gönderen: geowic - 18 Ocak 2019, 16:41:42
basrial
sagrial
Başlık: Ynt: Glen Park Blocc' Residents
Gönderen: BatuhanCzx - 18 Ocak 2019, 16:42:00
nice
Başlık: Ynt: Glen Park Blocc' Residents
Gönderen: ex-professional fuckup - 18 Ocak 2019, 16:42:29
güzel günlerdi, başarılar
Başlık: Ynt: Glen Park Blocc' Residents
Gönderen: geowic - 18 Ocak 2019, 16:42:54
başarılar kardislerim  :P
sağol gülüm <3
Başlık: Ynt: Glen Park Blocc' Residents
Gönderen: gercek zenci - 18 Ocak 2019, 16:44:27
tanitim hoş ama sen daha hoşsun
Başlık: Ynt: Glen Park Blocc' Residents
Gönderen: geowic - 18 Ocak 2019, 16:46:47
güzel günlerdi, başarılar
Başlık: Ynt: Glen Park Blocc' Residents
Gönderen: geowic - 18 Ocak 2019, 16:47:38
tanitim hoş ama sen daha hoşsun
<3
Başlık: Ynt: Glen Park Blocc' Residents
Gönderen: geowic - 18 Ocak 2019, 16:47:53
nice
eywallah kardeşim
Başlık: Ynt: Glen Park Blocc' Residents
Gönderen: Juliius - 18 Ocak 2019, 16:52:26
Gözümde canlanır, mazii...
Umarım yaparsın.
Başlık: Ynt: Glen Park Blocc' Residents
Gönderen: geowic - 18 Ocak 2019, 16:53:29
Gözümde canlanır, mazii...
Umarım yaparsın.
Başlık: Ynt: Glen Park Blocc' Residents
Gönderen: Juliius - 18 Ocak 2019, 16:53:35
Bana kalırsa kendine özgün bir tanıtım yaz ve öyle devam et. Sana kalmış
Başlık: Ynt: Glen Park Blocc' Residents
Gönderen: geowic - 18 Ocak 2019, 16:55:26
Alıntı
Büyük bir süprizle geliyoruz, eski anılar depreşecek. K/A