Rina Roleplay
Oyun Dışı => Genel Sohbet => Genel Sohbet Arşiv => Konuyu başlatan: Bishere - 17 Ocak 2019, 13:52:33
-
gelip sultanla sen gece bize maskesiz drive by atıcaksın, bunda sorun yok
ardından gelip bizi düşürüp maskesiz rk ediceksin, iyi hoş bunda da sorun yok
ama gelip bir de bunun üzerine yıldız eklenince şikayet açacaksan işte bunda sorun var
Biz enayi değiliz doğru, drive by yesek de saldırı olsa da amacımız bunları engellemek. Fakat, siz gelip bütün bunları yaptıktan sonra bir de şikayet mi açıyorsunuz? Biz burada tarla bekçisi değiliz sandığım üzere, gelip size aranma ekleyemeyecek, size karşılık veremeyip öyle sap sap rk olucak ve videolara poz vericeksek hiç bir şeyin de anlamı kalmıyor. Ücra köşedeki çatışmayı görüp bildirim veren cctvler den yüzünüzün tespiti de yapılamıyor çok rahat değil mi? Devam edin, suçlu polis departmanı veya yetkililer falan değil. Bunu yapan arkadaşlar haklı, kimsenin suçu yok.
tek suç size yıldız ekleyenlerde knk
-
il-legal olup bize sıkan kesime demiyorum bunu, en doğal hakkınız bu zaten
sıktıktan sonra "efendim ben sonra maske giymiştim, maskem yoktu ama göremezsin, ooc ekledin" gibi bahaneleri kullanıp o yıldızınız için ağlayacaksanız yapmayın
-
boş yapmışsın
-
boş yapmışsın
kendine benzetmişsin beni
-
ŞU RK'YI HASTANEYE GÖNDERMEK DEĞİL! RK BİR ADAMI VURDUKTAN SONRA 5 10 DAKİKA SONRA TEKRAR VURMAK ANLAYIN ŞUNU! BKZ; REVENGE KİLL
-
berkay, zamanında hepsine aranma ekliyordum maskem var diyip görememede baya iyi bahaneymiş. bas aranmayı, hiçbirşey diyemezler. bodycam'ine yansıyor yüzleri, çok uğraşıcaksın benim gibi sonra sebepsiz yere atılırsın karşılık verince. boşver, takma ve ekle aranmalarını.
-
boş yapmışsın
kendine benzetmişsin beni
yorumunu yeni gördüm sonra posta atılan tüm yorumları okudum, kim daha boş anlaşılıyor Berkay.
-
Bu tür konular açmaya gerek yok.
-
K&A.