Rina Roleplay

Sunucu => Araştırma & Geliştirme Ofisi => Okunmuş AR&GE => Konuyu başlatan: Uzman - 12 Ocak 2019, 20:24:26

Başlık: Kefalet ödeme sistemine rol katkısı
Gönderen: Uzman - 12 Ocak 2019, 20:24:26
KEFALET ÖDEME SİSTEMİNE ROL KATKISI / HAPİS İÇERİSİNDE OYUNCUYA ROL KATKISI


Oyun içi (IC) durum hapislerin de herkesin kendine ait bir hücresi bulunmalı. Ve herkesin kendine ait bir görüşme odası iki taraflı olmak üzere yanı olmalı. Birinde sadece mahküm'un ulaşabileceği taraf, diğerinde ise Ziyaretçiler V.b ulaşabileceği taraf. Mahkümlar bu odalara gittiğinde avukat talep edebilecek, avukat geldiğinde de onunla konuşacak ve anlaşacak. Sonrasında Avukat gerekli işlemleri yapıp Kefalet durumunu mahküm'un arkadaşına bildirecek ve görevini tamamlamış olacak.

Bu durum ne gibi rollere katkı sağlayabilir?

- Hapis de çoğunluk olarak sürenin geçmesi maksadı ile oyuncuların klavyeden ayrılmasını (AFK) durumunda kaldıklarını biliyoruz. Dolayısıyla hapisde de rol yaparak zevk alındığını göstermek maksadı ile bu sistem düşünülebilir.

- Aynı zamanda ziyaret edenler sadece Avukatlar değil, mahküm'un arkadaşları, ve tanıdıkları gibi gibi ziyaret edebilir.
Başlık: Ynt: Kefalet ödeme sistemine rol katkısı
Gönderen: Hyena - 13 Ocak 2019, 23:43:26
Mantıklı + LSPD içerisinin bomboş olduğunu biliyoruz zaten, bunun gelmesi rol ortamı yaratıcaktır.
Destekliyorum