Rina Roleplay

Şehir İçi => Birlik Tanıtımları => Birlik Tanıtımları Arşiv => Konuyu başlatan: darly - 02 Aralık 2018, 02:44:01

Başlık: R4D1C4L 23
Gönderen: darly - 02 Aralık 2018, 02:44:01


"Bazı sayılar kök dışına tam çıkmaz, aynı mahallemize girenler gibi."



(https://resmim.net/f/qvykFU.jpg)




Los Santos eskisi gibi değil ve olmayacak da... Hiç bir şey yolunda değil, bunu hissetmelisin. Bir gün kıçını  yatak sandığın şeyden kaldıracaksın ve aslında bir evin olmadığını, evsiz biri olduğunu göreceksin. Yattığın şeyin bir karton parçası veya maddi gücü olan bir ailenin eskidiği için attığı o yırtılmış, eskimiş kanepe olduğunu göreceksin. Bu seni üzmesin, ama sevindirmesin de... Evsizlik bizim için somut olarak pis bir yaşam olsa da soyut olarak evsiz olmaktan güzel bir duygu yok. İşte buradan geliyor bizim tüm hikayemiz, evsizlikten geliyor.

R4D1C4L 23 bir grup evsiz Amerikan vatandaşının illegal faaliyetler yürüterek yaşamını sürdürdüğü, aynı zamanda da birbirinin kıçını kolladığı devlet dışı bir örgütleşmedir. Bu örgütleşme farklı yaşamlardan, farklı hobilerden, farklı fikirlerden; aynı amaçtan, aynı yoldan ve aynı mekandan geçer. Bizim aramızda siyah-beyaz veya zengin-fakir ayrımı yoktur, bizim gözümüzde sokakta olan, sokağı bilen ve tanıyan herkes evsizdir.


(https://resmim.net/f/CRdVQP.jpg)


Mahallemizde renk kavramı yoktur, bize göre mahalledeki her şey siyah-beyaz görünür, biliyoruz bu saçma fakat hayatları kararmış olan birilerinin neden gördüğü şeyler renkli olsun ki? Her neyse, asıl merak konusuna gelelim, nereden geliyor bu R4D1C4L 23 ya ? Evrende her şeyin olduğu gibi bizim mahallemizin de bir matematiği var, her problemimizin bir çözüm kümesi ve sonucu var. Bunlar beklediğiniz sonuçlar da olabilir, beklemediğiniz sonuçlar da... En iyisi bu problemler ve sonuçlar için MacKenzie'ye danışın, o size yol gösterecektir.


(https://resmim.net/f/Wy4wjd.jpg)


Bizler kendimize göre nitelikli ve bilgili insanlarız. Herkesin uzman olduğu alanlar var, sevdikleri işleri yapıyorlar. Bu bize hem para getiriyor, hem de kendimizi geliştirmemizde yardımcı oluyor. Hiç bir alanda uzman değilseniz bile insanlara karşı merhametli ve düşmanlarınıza karşı acımasız olmanız sizi harika bir insan yapabilir. Eğer evsizlere küfür edip yoluna devam eden, evsiz gördüğünüzde onu toplum içinde rencide eden ve en önemlisi de evsiz insanlara karşı saygısız biri iseniz ve biz bunu görürsek bu sizin için kötü bir son demektir.


(https://resmim.net/f/xK99eB.jpg)


Son olarak biz yani R4D1C4L 23 hayatınızda kara bir leke olarak da kalabiliriz, beyaz bir sayfa olarak da...
Eğer ki bize karşı dürüst ve düzgün yaşarsanız hayatınızda beyaz bir sayfa olarak kalırız, sizi kök dışına tam çıkartır ve hayatınızdan bir daha girmemek üzere defolur gideriz. Fakat bize karşı önyargılı ve saygısız bir tavır sergilerseniz sizin hayatınızda kara bir leke olarak kalırız. Kök dışına tam çıkamazsınız. Anlarsınız ya, mahallemizden belki bir parmağınız olmadan çıkarsınız veya bir bacağınız.



(https://resmim.net/f/qvykFU.jpg)



Başlık: Ynt: R4D1C4L 23
Gönderen: 4meizer - 02 Aralık 2018, 02:44:13

Cornelius MacKenzie ((@El Cranéo))

(https://resmim.net/f/OiPMnE.jpg)

18.04.1881 tarihinde Philadelphia'da hayata gözlerini açtı. Hayatta hep başarıları ve aklıyla ön plana çıkan biriydi. Ailesine sürekli güzel notlar getiren fakat sosyal hayatı olan bir öğrenciydi. Bu üniversiteyi bitirene kadar da devam etti. Pensilvanya Üniversitesi Matematik bölümünü derece ile bitirip akademisyen olarak hayatına devam etmeye karar verdi. Bu sırada üniversite hayatı sırasında tanıştığı Clara ile dünya evine girdi. Hayatı son derece normal ve eğlence dolu geçen Cornelius'un eşi Clara bir kanser türü olan "Lenfoma"' adlı kanser ile savaşmaya başladı. İlaçlar, kemoterapiler ve tüm müdahaleler sonuç vermeyince Clara 14.06.2015 tarihinde hayata gözlerini yumdu. Cornelius için toparlanmak çok zor idi fakat şanssızlıklar bununla bitmemişti. Üniversitede çıkan yolsuzluk iddiaları kapsamında Cornelius'un diplomasına el koyuldu, hakkında soruşturma başlatıldı. Tüm soruşturmalara rağmen masum olduğunu kanıtlayamayan Cornelius'un tüm malvarlığına el konuldu. Cornelius bu iddialara dayanamayıp eyaleti terk etme kararı aldı. Los Santos'a elinde sadece bir valiz ile iniş yapan Cornelius iş bulma umuduyla geldiği Los Santos'ta evsiz kaldı.Evsiz hayatını geldiğinden bu yana sürdüren Cornelius şu anda mahallesindeki insanlara rehberlik yapıyor.




Jaylen Atwater ((@Bartu))

(https://resmim.net/f/8qTOsw.jpg)

26.09.1998 tarihinde Senegal'in başkenti Dakar'da dünyaya geldi. Hayatı boyunca hep o potaya atılınca "ŞLAKK" diye ses çıkan potaya giderken elinizde heyecandan tutamadığınız basketbol topunun peşinden koştu. Okul hayatı hep kavgalı ve basketbol ile geçerdi. Ailesi ve kendisinin kararıyla Amerika'ya yerleşmeye karar verdi. Ailesini Senegal'de bırakıp 20.03.2016 tarihinde uzun bir yolculuktan sonra Amerika'ya gelerek bir kolej takımına yerleşti. İmkanları doğrultusunda basketbol oynamaya başladı fakat sigara içerken koç tarafından yakalandığı için takımdan, artı olarak kolejden atıldı. Elinde sadece bir aylık burs parası ve okula gidip geldiği külüstür motoru kaldı. Mahalleye yerleşti ve Cornelius'un rehberliğinde yaşamını sürdürüyor. Mahalledeki çocuklara basketbol öğretiyor.
Başlık: Ynt: R4D1C4L 23
Gönderen: 4meizer - 02 Aralık 2018, 02:45:32
mm için rez*
Başlık: Ynt: R4D1C4L 23
Gönderen: 4meizer - 02 Aralık 2018, 02:46:55




Başlık: Ynt: R4D1C4L 23
Gönderen: darly - 02 Aralık 2018, 02:47:16
Öhm...  :)  Aslında her şey bir matematikten ibarettir.
Başlık: Ynt: R4D1C4L 23
Gönderen: Emre II - 02 Aralık 2018, 02:53:08
Başarılı.
Başlık: Ynt: R4D1C4L 23
Gönderen: #Çağatay - 02 Aralık 2018, 03:13:44
GARDAŞIM BİRLİK AÇMIŞTA DESTEK VERMİYECEĞİZ HA
Başlık: Ynt: R4D1C4L 23
Gönderen: #EmirBEY - 02 Aralık 2018, 03:21:43
Bize yakışanı yapmışız yine
Başlık: Ynt: R4D1C4L 23
Gönderen: Thanatost - 02 Aralık 2018, 03:33:03
BOŞLADIM
Başlık: Ynt: R4D1C4L 23
Gönderen: 4meizer - 02 Aralık 2018, 03:45:33
(https://resmim.net/f/dYGoBI.jpg)
Başlık: Ynt: R4D1C4L 23
Gönderen: ous - 02 Aralık 2018, 07:14:04
Buralar değerlenir  8)
Başlık: Ynt: R4D1C4L 23
Gönderen: inanilmaz - 02 Aralık 2018, 08:07:33
başarılar
Başlık: Ynt: R4D1C4L 23
Gönderen: Triggerfinger - 02 Aralık 2018, 08:57:52
Lets go boy$!
Başlık: Ynt: R4D1C4L 23
Gönderen: hell - 02 Aralık 2018, 09:10:30
Başarılar.
Başlık: Ynt: R4D1C4L 23
Gönderen: Murray back in business - 02 Aralık 2018, 15:03:25
Selamun aleyküm rez
Başlık: K/A
Gönderen: darly - 04 Aralık 2018, 22:26:54
Kilit Arşiv
Başlık: Ynt: R4D1C4L 23
Gönderen: eiN - 04 Aralık 2018, 22:27:57
Sen ne yapiyosun ya başarılar .
Başlık: Ynt: R4D1C4L 23
Gönderen: Glide - 04 Aralık 2018, 23:49:40
bu ne böyle
Başlık: Ynt: R4D1C4L 23
Gönderen: Velskud - 16 Aralık 2018, 09:36:34
Başarılar.