Rina Roleplay

Oyun Dışı => Teknik Destek => Teknik Destek Arşiv => Konuyu başlatan: OUT - 14 Kasım 2018, 20:08:30

Başlık: Client hata / ÇÖZÜLDÜ / Konu kilit
Gönderen: OUT - 14 Kasım 2018, 20:08:30
(https://www.rina-roleplay.com/samp/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi.hizliresim.com%2FY6875z.png&hash=82b21ad00495f9afc6cd9eee52db479f7c62f794)

Karakter Adınız: Aria Christensen
Oyundaki Leveliniz: 4 Level
Sorununuzu bize belirtiniz(ayrıntılı bir şekilde): Dün internet bağlantım kısa süreliğine kesildi, tekrardan internetimi başarılı bir şekilde bağladıktan sonra Rina Client'e girmeyi denedim, fakat böyle bir hatayla karşılaştım.Virüs programım kapalı, onun dışında Rina Client'i izinli dosya olarak da ekledim.Ama hala cliente/oyuna giriş yapamıyorum.
Sorunla ilgili varsa fotoğraflarınız : (https://i.hizliresim.com/36886A.png)
Kullandığınız modlar nelerdir? Mod ile alakalı bir durum yok. [Client]
Son olarak eklemek istediğiniz şeyler: Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Başlık: Ynt: Client hata / oyuna giriş sorunu
Gönderen: OUT - 14 Kasım 2018, 20:11:49
Ekleme yapmak istiyorum; Rina Client'i yeniden indirmeyi denediğimde "Bu sayfa çalışmıyor, s7.dosya.tc hiç veri göndermedi" diye bir hatayla karşılaşıyorum.
Başlık: Ynt: Client hata / oyuna giriş sorunu > Çözüldü&konu kilit
Gönderen: OUT - 15 Kasım 2018, 16:42:48
Sorun çözüldü.

Aynı sorunu yaşayan kişiler için;

Öncelikle bilgisayarı, sonrasında modeminizi kapatın, modeme bağlı olan kabloları çıkartın.Modem ve bilgisayar yaklaşık olarak 10-15 dakika kapalı kalacak.

10-15 dakika sonunda ilk önce modemin kablolarını takın ve modemi açın, sonrasında ise bilgisayarınızı açarak client'e giriş yapın.

Yapmanız gereken bu kadardı, iyi oyunlar...

Sorun çözüldü.
Başlık: Ynt: Client hata / ÇÖZÜLDÜ / Konu kilit
Gönderen: #Çağatay - 21 Kasım 2018, 18:45:28
KK+