Rina Roleplay
Oyun Dışı => Karakter Ölümü Talepleri => Karakter Ölümü Talepleri Arşiv => Konuyu başlatan: hisPANIKK - 18 Ekim 2018, 03:34:10
-
CK talep ettiğiniz oyuncunun IC adı : "Maskeli #900128"
Olay Tarihi: "18.10.2018"
Olay Zamanı: "02.00 Civarı."
Oyun için adınız: "Sofia_Ashbee"
CK etmek isteme sebebiniz : " Kişi onayli hooda ak ile kufur ediyor ve silah cekip sıktık kişinin ck sini kesilmesini arz ediyorum.
Talebinizi destekleyecek kanıtlar: "(https://resmim.net/f/rX9K7b.png) "
-
Şikayet edilen şahısın rolden kaçtığı bu fotoğrafta daha açık bi' şekilde görüntülenmektedir*
(https://resmim.net/f/UFIM4I.png)
-
CK kesilmesini talep ediyoruz.
-
Bu kişiye CK kesilsin diye sikayetde acildi. https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php/topic,25099.0.html
Hood basinda etrafimizda surekli sonuyordu siktir git uyarmayiz dedik. Fear rp uygulayacagina kes sizi sikerim tarzinda diyor. Zaten savunmasinda "Sofia siktir git buradan dedi bir daha uyarmam dedi, ben de kes sesini sikerim" diye kendisi itiraf etmis. Fear RP uygulanmadi, CK hakki bise dogdu. Bunu yaraliya dusurduk yetkili ilgilenmedi, kenfisi ck yazmadi buraya talep actik. KIŞININ KARAKTER OLUMUNUN GERCEKLESMESINI ISTIYORUZ. Bu tur durumlarda adminler ilgilenmiyor. Boyle 4 5 gun uzuyor.
-
Maskeli olan Wade_Cyrus ck hakkını verilmiştir.