Rina Roleplay

Oyun Dışı => Genel Sohbet => Konuyu başlatan: hakanersever - 01 Şubat 2025, 02:05:49

Başlık: hatalar, pişmanlıklar ve tavsiyeler
Gönderen: hakanersever - 01 Şubat 2025, 02:05:49
Lise çağında birisiyim ve önümde kocaman bir hayat var fakat hayata henüz hazır değilim, öğreneceğim çok şey var. Mesela aranızda ben senin yerinde olsam şöyle yapardım diyen birisi var mı? Yaş büyük veya küçük fark etmez, buradaki amacım insanların bir hataya düşüp diğer insanlarında aynı hatayı yapmamasını sağlamak. İlk olarak ben başlamak istiyorum, sinirliyken kimseyle konuşmayın gidin sakinleşin ve öyle konuşun aksi taktirde çok değer verdiğiniz insanları kaybedebilirsiniz.
Başlık: Ynt: hatalar, pişmanlıklar ve tavsiyeler
Gönderen: 13579 - 12 Nisan 2025, 23:48:51
insanin sevdigi isi yapmasi cok onemli bence
Başlık: Ynt: hatalar, pişmanlıklar ve tavsiyeler
Gönderen: bewk - 13 Nisan 2025, 16:35:36
rina oynama
Başlık: Ynt: hatalar, pişmanlıklar ve tavsiyeler
Gönderen: hellomyfriend - 13 Nisan 2025, 19:04:40
bu defa o yol senin yolun olmaz başkasının yolu olur
Başlık: Ynt: hatalar, pişmanlıklar ve tavsiyeler
Gönderen: atha - 13 Nisan 2025, 20:44:52
olayları alttan al zaman kötü ne olacağı belli olmaz ufak şeyden çıkarır tabancayı sıkar geçer sosyal medyada icraat yaptım diye övünür boş yere canından olursun adam çocuk diye 5 yıl olmadan çıkar arkanda üzüntülü aileni bırakırsın
Başlık: Ynt: hatalar, pişmanlıklar ve tavsiyeler
Gönderen: farekapanı - 13 Nisan 2025, 21:57:41
ortaokuldan beridir rina oynuyorum kanka. yaklaşık 2018in ekim aylarında falan başladım. şu an noname devam etmek istiyorum. fakat. sana tek önerim. derslerine çalışıp iyi bir üniversite tutturman. yoksa başka birşey tutturuyorlar sana. 18lik anahtar gibi yani. yanlış anlama hemen. ya da kasiyer falan oluyorsun. adam akıllı geleceği olan meslek seçimleri yap. ne biliyim psikoloji falan okuyabilirsin. sadece sana tek tavsiye verecek olsaydım sana kendi işini yap derdim. ki şu an ben öyle yapıyıorum. 2-3 kuruş bu gün varız yarın yokuz demeden biriktir ve kendi işini kur. dropshipping falan demiyorum he. ciddili iş. arazin falan varsa al koyun bak kurban bayramında olan kuzuları kestirir satarsın olmazsa inek al bak. sütünü satarsın. kanka iş çok aslında düşününce ama doğru yapmak en iyisi olur senin için. (kendi işini yap) (patron sen ol)
Başlık: Ynt: hatalar, pişmanlıklar ve tavsiyeler
Gönderen: toxdow - 14 Nisan 2025, 02:21:18
Oku, oku, oku. Belki okuduğun bölümün işini yapmayacaksın ama emin ol oku. Geçmişte hiç bu sözü dinlememiştim, dinlemek gerekiyor.
Başlık: Ynt: hatalar, pişmanlıklar ve tavsiyeler
Gönderen: Athanasia - 14 Nisan 2025, 17:30:32
Yabancı dil, borsa, az ve öz arkadaş.