Rina Roleplay
Sunucu => Araştırma & Geliştirme Ofisi => Okunmuş AR&GE => Konuyu başlatan: DuRuAk - 09 Ağustos 2024, 11:23:42
-
Fire and Medical Departmanı için oyun içi randevu sistemi getirilmeli, herkes foruma gir şablonu kopyala randevu talebi oluşturla uğraşmıyor, üşeniyor. MDC'a ek bölüm oluşturulup (Randevu İstekleri gibisinden) hastane lobisinden randevu kaydı oluşturan oyuncuların talepleri buradan onaylanabilir-onaylandığı takdirde ilgili kişiye SMS bilgilendirmesi gidebilir.
Randevu sistemi olmazsa eğer, LSFMD'nin genel MDC sistemine "Saha Raporu" "Yangın Raporu" "Personel Eğitim Dosyası" "Personel Dosyası" vb. şeyler eklenmeli. Personeller her raporlarını yaptıktan sonra foruma gir bbcode kopyala, personel dosyasına yapıştır yazılanları doldur vs. uzun sürebilir. Bunlar eklenirse eğer daha kolaylaşabilir her şey. Hepsi olmasa da en azından birkaç şey eklenmeli. Önceden de bu tarz ar-geler açmıştık fakat cevaplanmadan arşivlenmişti. Kesin ve net bir cevap gelmeden de bu konunun üzerine LSFMD olarak durmaya devam edeceğiz, ilgilenirseniz eğer seviniriz.
-
Destekliyorum, hem doktor bulamayan oyuncuların sistemsel hastalıklarından iyileşmeleri için çok faydalı olur :like:
-
Destekliyorum
-
Katılıyorum oyuna gelmeli
-
Destekliyorum, gelmesi güzel olur. :like: :like: :like: :policesiren: :flag: :rina: :onay: :prince_light-skin-tone_1f934-
-
Destekliyorum
-
Yani LSFMD olan arkadaşlar için çok iyi bir şey bu gelmeli :policesiren:
-
Destekliyorum, gelmesi gereken bir sistem
-
Desteeeeeeeek
-
Destekliyorum.
-
Bunlar forumda bulunan şeyler herhangi bir oyun içi panele taşımayı düşünmüyoruz.