Rina Roleplay
Sunucu => Araştırma & Geliştirme Ofisi => Okunmuş AR&GE => Konuyu başlatan: Mamys. - 07 Nisan 2024, 16:36:36
-
Merhabalar herkez kumardan para babası olup IC satıyor, 20m kasıyo kumardan hemen satıyor. IC satanların hepsinin kumardan kazandığını düşünüyorum. Bence gerçek hayattaki gibi devlet bir kısmına el koymalı, mesela kazancın yüzde 25 kısmına devlet el koyabilir. Bu şekilde insanların hepsi kumara yönelmemeli, yönelenler bile bunu risk almalı.
-
Desteklemedim.
-
Sunucuyu tr yönetimine çevirmeyin kanka, katlayan katlasın, satanda satsın, elbet bir gün kapana oturacak.
-
Destekliyorum.
-
Gerek yok
-
Destekliyorum
-
Desteklemedim, insanların ellerine geçen 2-3 parayı da devlet almasın burası bir oyun insanlar şu oyunda bari zengin olsunlar.
-
Desteklemedim, insanların ellerine geçen 2-3 parayı da devlet almasın burası bir oyun insanlar şu oyunda bari zengin olsunlar.
Sunucudaki tüm zenginlere bakarsan hepsi bu paraları kumardan elde etmiştir. Kumar ise gerçek hayatta çok nadir kazanacağın bir şey olsada, kazansan bile bir kısmını kasa alan bir sistemdir. Gerçek hayatta kasa ile bir bağlantısı olmayıp yüzde elli şansa odaklanmıştır. Bu parayı çok kolay ele alınabilir bir hale getiriyor. İnsanlar oyunu bıraktığında parasını bir bedel karşılığında satıyor. Bu sunucunun gerçekten ekonomisini ve politikasını iğrenç bir hale getiriyor.
Aktif hükümet muamelesi yapıp dalga geçecekler illaki olacaktır. Zaten sunucu o yönetime geçmiştir, tüm fiyatların artması kumar oynamayanların barınamayacak dereceye getirmesi. Normalde insanların çok küçük kesimlik kısmı kumara başvurur, şu an sunucudaki herkezin bir kumar geçmişi var.
-
Minimum 40m kadar nakitim oldu ve hiç kumar oynamadım, istediğinden fazlasını elde etmeden anlamayacağın bir konu bu.
Yeni emojiler güzelmiş. :cicek: :kelebek:
-
gerek yok desteklemedim
-
Bu ar ge önerisine muhalefetim, desteklemedim.
-
Fazlasıyla gerçek dışı bir öneri olmuş, zaten böyle bir şey gelirse insanlar artık sistemsel kısmını kullanmaz diye düşünüyorum.
Ayrıca, satanlar da bir gün illa ki yakalanıp banlanıyor zaten. Sırf IC satanlar yüzünden bu şekilde TR kafasında bir sistem getirmeye gerek yok bence.
İyi forumlar.
-
Desteklemedim Birakinda millet bari zengin olsun oyunda keyfine baksın TR kafasindan çıkın iç para satanda elbet bir gün yakalanır sana zararı yok iç adam sana yüzüne olan oyuncuya oluyor bu sefer Millet Zaten bıktı dahada biktirmayin desteklemedim
-
Desteklemedim Birakinda millet bari zengin olsun oyunda keyfine baksın TR kafasindan çıkın iç para satanda elbet bir gün yakalanır sana zararı yok iç adam sana yüzüne olan oyuncuya oluyor bu sefer Millet Zaten bıktı dahada biktirmayin desteklemedim
Hadi senin dediklerini kabul edelim. Daha gerçekci olmasını istiyorum sadece, normal kumarda paranın bir kısmını kasa alır.
-
Desteklemedim ama şöyle bi şey olabilir, Çok parası olan biri devlet gözetim altına alır düzenli olarak göz altına alır nası kazandığını sorar LSPD rolleride böylelikle çoğalmış olur
-
desteklemedim.
-
Destekledim.
-
ooc ticaret için kumarı düşürmen ne kadar mantıklı, değil bence
-
:red:
-
Oha banlanıp banım açıldı ve burası hala duruyor :'D 8)
-
yıl olmuş 2024 hala rp oyununa para için ar-ge açılıyor biraz odaklanın artık
-
Yıl 2024, açılan AR&GE oldukça ilginç.
-
gerek yok desteklemedim