Rina Roleplay
Sunucu => Politika Önerileri => Araştırma & Geliştirme Ofisi => Okunmuş Politika Önerileri => Konuyu başlatan: bersheys - 24 Şubat 2024, 13:39:56
-
İyi günler ve iyi roller dilerim,
Hem illegal hem de legal rol yapmış biri olarak çok yakındığım bir durumdan bahsedeceğim. Yaralıya düşüp rolde Q/SQ atmış veyahut DM atmış kişilerin, dm attığı veya gitmesin diye q çektiği silahına şikayetin sonunda el koyulması gerektiğini düşünüyorum. Adam şu şekilde düşünüyor "ya silahım gitmesin de 1000 dakika bekletilir, zaten admin de yoktu orda şikayet açmakla uğraşsınlar, hallederim bir şekilde."
Sonuçta bölgede bir admin olsa ve jail uygulasa hem silahı gidecek bu adamların hem de jail bekletmek zorunda kalacaklar.
Bence politikalara bu eklenmeli.
-
Desteklemiyorum, bugdan adam yaralıya düşüyor pd başına geliyor kelepçeliyor adamın boşuna silahı gidiyor bu durumdan dolayı kötü birşey.
-
Desteklemiyorum, bugdan adam yaralıya düşüyor pd başına geliyor kelepçeliyor adamın boşuna silahı gidiyor bu durumdan dolayı kötü birşey.
Aslında bunun için Malvarlığı Kayıpları isimli bölümde kanıtlarla beraber ticket açılabilir. Böylelikle kişinin hem silahı verilir, hem de içeride durduğu süre boyunca olan kefalet miktarı. Bug konusunda haklısın ancak çözülemeyecek bir konu olduğunu düşünmüyorum.
-
gereği yok
-
Destekliyorum. Diğer türlü şikayetin de bir etkisi kalmıyor.
-
Destekliyorum. Diğer türlü şikayetin de bir etkisi kalmıyor.
-
Gereksiz.
-
gereği yok
-
:dislike: :dislike: :dislike: :dislike:
-
Polis/Şerif rolünden /q veya /sq komutlarını kullanıp birisi kaçarsa, üstelik açılan şikayet de kabul olursa bu olay esnasında üstünde bulunan silahlara el koyulabilir.
-
Bence olmalı ancak ani bir şekilde şikayetten jail yediğimizde silahımızın gitmemesi gerek böyle bir şey olacaksa.
-
tamam da şikayet açtığın gibi adam gider silahını arkadaşına verir, ne fark etti?
-
tamam da şikayet açtığın gibi adam gider silahını arkadaşına verir, ne fark etti?
Jail ile beraber silah yasağı tarzı bir ceza uygulanabilir silah kullanımı kısıtlanır.
-
tamam da şikayet açtığın gibi adam gider silahını arkadaşına verir, ne fark etti?
Hadi bir kere daha oku ve anlatılmak istenen şeyi kavramaya çalış. Bakalım başaracak mıyız?
en fazla eksi para yansıtır dostum, adam gider elindeki silahı teslim eder. karaktere ait silahın idsi diye de bir şey olmadığı için o silahı başka birine verdiğinde anlaşılmayacak. şikayeti sonuçlayan yetkili üzerinde silah bulamayınca ne yapacak? weaponbandan bahsediyorsanız yapmazlar.
-
Gereği yok.
-
Gereği yok.
-
Gereği yok.
-
Destekliyorum. Bugdan oyundan düştüm falan hepsi yalan. Bug varsa bir şekilde kanıtlanır illa ki.
-
Destekledim
-
Destekliyorum!
-
Destekliyorum.
-
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=199463.0
2 yıl önce böyle bir şeyin mümkün olmadığını söylemişlerdi, sistem değişmediyse reddedilecektir. bu konu hakkında sistem geldiyse destek.
-
destekledim
-
jail bitene kadar silahı başkasına vermesi ne kadar zor
-
Gereği yok.
-
destek, hem de son güç.
-
Yapılması mümkün değil.