Rina Roleplay
Oyun Dışı => Probation => Arşiv => Konuyu başlatan: LEXTEXR5 - 23 Temmuz 2023, 01:47:28
-
Selam abi ben hız hilesiden ban yedim evet kulandım merak etim nasıl bişey diye haklısınız böyle yazılımlar yasak ama ben şey gibi gidim kulandım okadar emeğim boşa giti 4 5 ayım ondan sonra nerdeyse 400 500tl yatırdım paralar boşa giti abi nollur bi şans verim kareter 12lvde bari lv düşürün 2lv flan alın nollur abi artık dayanmıyorum
Seviye: 12
Yasak No: #24690
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: https://dosya.co/65eohxt248us/sa-mp-001.png.html
Yasaklama Türü: Normal Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: Hız Hilesi
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Zerov_Morty
-
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden hile kullandığınızı detaylı şekilde anlatın.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde anlatın.
-
Gelecekte birlik kurup il-legal rollerde taklicam sonrasında bi ev allirim Gold vip alıp biraz silah ticareti yaparım belki birlik kapatirsam legal hayata geçmeye çalışırım legal hayata geçersem oyundaki eski arkadaşlarımı bulmaya çalışırım yiğenim vardı önce onu bulmaya çalışırım eğer bulursam legal birlik açmayı düşünürüm herkez kuralım derse kurarız savaşta oldum bi kaç çete vardı onları belki düşürmeye çalışırım...Şu anlık düşüncem böyle abi belki daha değişik bi hayatım olacak kismeyi bulamyicam flan bilemiyorum oyuna girdimde anliycam şimdiden karrariniz neyse yinede teşekkür ederim iyi oyunlar iyi roller kolay gelsin.
-
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden hile kullandığınızı detaylı şekilde anlatın.
Ayrıca probation sürecinde herhangi bir birlik açamazsınız. Buna göre bir rol planı oluşturun.
-
Araba alım satım yaparım ticaretle uğraşırım kazandım paranın yarasını bankaya atarım yarasını kumarda katlamaya çalışırım gider ev alırım dükkan alırım ticaretle kazandım para ile sonra aile kurmaya çalışırım sonrasında aile rolüne başlarım baktım güzel gitmiyor boşanırım tekrardan ticarete atılırım... Amacım en zenginler kısmına girmeye çalışmak.
-
Probation sürecinde üzerinize herhangi bir mülk alamaz veya satamazsınız. Buna göre bir rol planı hazırlayın.
-
Probationa sürecinde artık ne varsa onu yaparım pozacinin orda rol yaparım probationa sürecim bitene kadar
-
Rol planınızı detaylandırın.