Rina Roleplay

Oyun Dışı => Probation => Arşiv => Konuyu başlatan: Lucifery - 19 Temmuz 2023, 19:40:07

Başlık: [GÖREV VERİLDİ] Jordan Crips - Hile K.
Gönderen: Lucifery - 19 Temmuz 2023, 19:40:07
Probationa katılıyorum.
Seviye: 13
Yasak No: 24824
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: https://www.hizliresim.com/nv4jepk
Yasaklama Türü: Normal Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: Hile kullanımı
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Jordan_Crips
Başlık: Ynt: Probatin
Gönderen: Lucifery - 19 Temmuz 2023, 19:40:07
Artık bakarsan sevinirim
Başlık: Ynt: Probatin
Gönderen: Judgementdragon - 19 Temmuz 2023, 19:42:42
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden yasaklandığınızı detaylı bir şekilde açıklayın.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde açıklayın.
 
Başlık: Ynt: Probatin
Gönderen: Lucifery - 20 Temmuz 2023, 12:24:14
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden yasaklandığınızı detaylı bir şekilde açıklayın.

Cevab:Yasaklanma sebebim aimbot adama görüş açım olduğu halde sıktım ve aimbot sebebiyle banlandım.

- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde açıklayın.

Cevab:Eğer banım açılırsa probation süreci içersinde balık tutacağım sosyal rp yapacağım arkadaşımla birlikte balıkçılık yapacağız para kazanacağız daha sonra legal olarak takılacağız pizza içersinde roller yapacağız bir bar alıb açıb işleterek para kazanmayı düşünüyoruz 14 gün içersinde legal olarak takılacağız bar veya işyeri açacağız daha sonra ev alıb satacağız emlakçılık yapacağız mobilyacılık yapacağız bu kadar.
Başlık: Ynt: Probatin
Gönderen: efecaan - 20 Temmuz 2023, 17:07:58
Rol planınınız detaysız. detaylandırın.
Başlık: Ynt: Probatin
Gönderen: Lucifery - 21 Temmuz 2023, 12:01:20
Pizza stack de takılırım. Çok fazla insanlarla tanışır rol ortamı ve arkadaş ortamı kururarım. Kendime yeni bir eş bulup evlenirim. Legal takılırım ve herkesin gözünde güzel bir insan olmaya çalışır karakterim. Kurduğu arkadaş ortamları ile barlara gider ve eğlenirler. Bir zaman sonra kendi işyerini kurmayı ve eşiyle birlikte orayı sahiplenmeyi düşünüyor. İşyerlerini büyütüb güzel bir ev satın alıp eşiyle birlikte güzel günler geçirip ve bir tarafdanda işyerlerinde çalışmayı ve arkadaşları ile eğlenmeyi ve her gece pizza stackde takılıp kendine dahada çok arkadaş edinib onlarla birlikte ve eşiyle birlikte çok fazla eğlenmeyi düşünüyor karakterim.
Başlık: Ynt: Probatin
Gönderen: efecaan - 23 Temmuz 2023, 01:18:42
Rol planınız hala detaysız, detaylandırın.
Başlık: Ynt: Probatin
Gönderen: Lucifery - 23 Temmuz 2023, 10:28:34
Pizza stack de takılırım. Çok fazla insanlarla tanışır rol ortamı ve arkadaş ortamı kururarım. Kendime yeni bir eş bulup evlenirim. Legal takılırım ve herkesin gözünde güzel bir insan olmaya çalışır karakterim. Kurduğu arkadaş ortamları ile barlara gider ve eğlenirler. Bir zaman sonra kendi işyerini kurmayı ve eşiyle birlikte orayı sahiplenmeyi düşünüyor. İşyerlerini büyütüb güzel bir ev satın alıp eşiyle birlikte güzel günler geçirip ve bir tarafdanda işyerlerinde çalışmayı ve arkadaşları ile eğlenmeyi ve her gece pizza stackde takılıp kendine dahada çok arkadaş edinib onlarla birlikte ve eşiyle birlikte çok fazla eğlenmeyi düşünüyor karakterim.Emlakçılık yaparım ve güzel paralar elde edinir bu paralar ile evler alıb ucuzdan pahaya satarım böylece zengin olurum kuyumculuk yaparım saat satarım pizza stack de arkadaşlarım ile eğlenirim.Daha sonra kendime şirket ve iş bulup çalılırım sonra kendime ait işyeri açıb güzel roller döndürür 14 gün sonrada elimde olan para ile kendime güzel araçlar alırım.Artık daha fazlasını yspmam.
Başlık: Ynt: Probatin
Gönderen: efecaan - 25 Temmuz 2023, 23:28:46
Probation sürecinde üzerinize herhangi bir mülk alamaz, araba süremezsiniz. Buna göre bir rol planı yazın.
Başlık: Ynt: Probatin
Gönderen: Lucifery - 25 Temmuz 2023, 23:39:19
Pizza stack de takılırım. Çok fazla insanlarla tanışır rol ortamı ve arkadaş ortamı kururarım. Kendime yeni bir eş bulup evlenirim. Legal takılırım ve herkesin gözünde güzel bir insan olmaya çalışır karakterim. Kurduğu arkadaş ortamları ile barlara gider ve eğlenirler. Bir zaman sonra kendi işyerini kurmayı ve eşiyle birlikte orayı sahiplenmeyi düşünüyor. İşyerlerini büyütüb güzel bir ev satın alıp eşiyle birlikte güzel günler geçirip ve bir tarafdanda işyerlerinde çalışmayı ve arkadaşları ile eğlenmeyi ve her gece pizza stackde takılıp kendine dahada çok arkadaş edinib onlarla birlikte ve eşiyle birlikte çok fazla eğlenmeyi düşünüyor karakterim.Emlakçılık yaparım ve güzel paralar elde edinir bu paralar ile evler alıb ucuzdan pahaya satarım böylece zengin olurum kuyumculuk yaparım saat satarım pizza stack de arkadaşlarım ile eğlenirim.Daha sonra karım ile güzel yerlere gider sahillerde güzel roller çeviririz dostumu karısı benim karım ve dostum güzel bir sahilde oturur güzel roller daha sonra deniz rolleri çeviririz güzel bir denize gider seyahet ederiz.Daha sonra arkadaşlarımı ile birlikte dağa gider kamp yaparız güzel bir gece geçirirz güzel gitar çalar eğleniriz daha sonra bombox ile muzik açıb kampda eğlenir gezeriz her yeri arkadaşlarımız ile daha sonra kumar oynarız güzel paralar elde ediniriz bu kadar.
Başlık: Ynt: Probatin
Gönderen: efecaan - 28 Temmuz 2023, 01:04:08
Probation sürecinde üzerinize herhangi bir mülk alamazsınız, sıfırdan bir rol planı yazın. Ev alıp satamazsınız.
Başlık: Ynt: Probatin
Gönderen: Lucifery - 28 Temmuz 2023, 12:01:58
Arkadaşlarım ile barlara gidip oralarda roller çıkarıp yeni arkadaşlıklar edinmek istiyorum meslek olarak araç kullanamadığım için balıkçılık mesleğini tercih ediyorum balık rolleri pizza stacke ortam bulup rollere katılırım pizza stacke mücheveler satmaya çalışırım ne biliyim kolye yüzük çoğu kişinin yapmadığı rolleri yaparım hem bu süreçte eğlenirim bu yada stand kurup hot dog falan satarım karakterim zaten zenci ve kömik bir karakter'di aynı şekil devam ediceğim bu süreçte düzgün davranmayı ve insanlarin,kişilerin rollerini bozucak hareket hakaret hiçbir zaman yapmayı düşünmüyorum bu süreçte bunu daha çok anlıyacağım.Daha sonra arkadaşlarım ile kamp yaparım bu kadar.
Başlık: Ynt: Probatin
Gönderen: Judgementdragon - 29 Temmuz 2023, 00:52:37
Merhaba,

Talebiniz üst yönetim tarafından detaylı olarak incelenmiştir.
UN-BAN süreciniz BU KONU üzerinden İLERLEYECEKTİR.
UN-BAN veya PROBATION talebiniz bu tarihe kadar DEĞERLENDİRİLMEYECEKTİR:

01/08/2023

Bu tarihe kadar:

SİZE VERİLEN BU TARİHTE TICKET AÇARAK PROBATION KONUNUZUN AKTİFLEŞTİRİLMESİNİ TALEP EDEBİLİRSİNİZ.
SİZE VERİLEN BU TARİHTEN ÖNCE ASLA KONUYU AKTİF HALE GETİRMEYİN VEYA AKTİF HALE GETİRİLMESİ İÇİN TICKET OLUŞTURMAYIN.


(https://cdn.discordapp.com/attachments/850861599848792114/953741013292302356/unknown.png)
Başlık: Ynt: [01/08/2023] Jordan Crips - Hile K.
Gönderen: Judgementdragon - 02 Ağustos 2023, 14:33:08
Merhaba,

Un-ban talebiniz detaylı bir şekilde değerlendirilmiştir ve probation işlemine dahil olabilmeniz için aşağıdaki görevler sizin için uygun görülmüştür:

[!] Rehberler bölümünden en beğendiğiniz 10 adet konu seçip linklerini buraya yollayın ve neden o konuları beğendiğinizi probation konunuza atacağınız yanıta açıklayıcı bir şekilde yazın.
[!]ARGE bölümünden en beğendiğiniz 10 adet konu seçip linklerini buraya yollayın ve neden o konuları beğendiğinizi probation konunuza atacağınız yanıta açıklayıcı bir şekilde yazın.
[!]Rina Roleplay url=[https://www.instagram.com/rinaroleplay/]resmi instagram[/url] sayfasını takip edin ve  kanalına abone olun ve ekranın tamamını screenshot alarak probation konunuza yollayın.
[!]RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay tanıtımı üzerine yapıcı bir eleştirici yapın. Metin en az 60 kelime olmalıdır. Bununla birlikte kendi profil linkinizi probation konunuza atmayı unutmayın.[url=[https://www.rockstartr.com/forum/sa-mp-sunuculari/rina-roleplay-make-rina-great-again/](konu](https://www.rockstartr.com/forum/sa-mp-sunuculari/rina-roleplay-make-rina-great-again/](konu "smartCard-inline")  linki buradan) (https://www.youtube.com/channel/UCnNvd_LWorIx1gifAYD9iZQ%5Dresmi  youtube[/url)
[!]RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay sunucusunun bilgi kısmından (ba%C4%9Flant%C4%B1](https://www.rockstartr.com/forum/server/51.195.61.169:7777/](ba%C4%9Flant%C4%B1 "smartCard-inline")  burada) (http://[https://www.rockstartr.com/forum/server/51.195.61.169:7777/) sunucuyu sağ tarafta bulunan kısımdan oylayın ve oy verdiğinizin ekran görüntüsünü probation konunuza yollayın.
[!]RockstarTR forumu üzerinde (http://www.rockstartr.com/forum ) üyeliğiniz yoksa bir üyelik oluşturup 40 tane konuya ileti atın (spam olmamak şartıyla) ve yararlı 5 adet konu oluşturun. Oluşturduğunuz konuların linklerini ve kendi profilinizin linkini probation konunuza atın.

NOT: Görevleri ayrı ayrı atmak yerine hepsini bir anda yapıp tek bir yanıt içerisinde konuya yollayın. Ayrı ayrı attığınız takdirde konunuz 4 gün ertelenebilir.

Yukarıda belirtilen görevleri özveri ile tamamladığınız takdirde uygun görülürseniz probation grubuna dahil edileceksiniz. Görevlerin değerlendirilme süresi belirsizdir. Un-ban işlemlerinin yukarıdaki görevler dışında bir alternatifi yoktur. Dolayısıyla ek bir ticket oluşturmaya çalışmayın veya teamspeak3'de yetkili beklemeye yeltenmeyin. Aksi takdirde un-ban talebiniz uzatılacaktır.

Saygılar,
RINA:RP - UN-BAN DEPARTMANI
Başlık: Ynt: [GÖREV VERİLDİ] Jordan Crips - Hile K.
Gönderen: Lucifery - 02 Ağustos 2023, 18:20:14
Rehber:
1 - https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=213807.0 - bu rehber yeni başlayanlar için çok yararlı bir rehber nasıl para kazana bileceklerini anlatılıyo bu rehberi sevdim.
2 - https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=159343.0 -  bu rehber nasıl helper ola biliriz + ve yeni helper olanlar için çok yararlı bir rehber beğendim.
3 - https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=208999.0 - bu rehber bilgisayarı düşük olan arkadaşlarımız için çok iyi bir rehber fps artırma rehberi beğendim.
4 - https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=33864.0 - bu rehber yeni başlayıb politikları bilen bir adam bu adama karşı ihlal yapınca şikayet açmayı bilmiyorsa çok yararlı bir rehber.
5 - https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=122514.0 - bu rehber birlik için çok yararlı bir rehber ss editlemeyi bilmeyenler için çok yararlı bir rehber.
6 - https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=194138.0 -  bu rehber 15 level olup gasp rolü yapmayı bilmeyen arkadaşlar için yararlı.
7 - https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=179781.0 -  bu rehber birlik açamyı bilmeyen arkadaşlar için ve nelere dikkat edilmeli gerekdiğini söylediği için beğendim.
8 - https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=173372.0 - bu rehber gold vip almak isteyenler için yararlı bir rehber parasını boşa vermek istemeyenler için.
9 - https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=179786.0 - oyununu daha iyi bir kalite yapmak isteyenler için yararlı bir rehber
10 - https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=4878.0 - bombox da muzik açmayı bilmeyenler için yararlı bir rehber.
Bu kadardı rehber görevim.

Arge:
1 - https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=182841.0 - Burada hastalıktan yaralı hale düşmesi ve zırh gitmesi olayı anlatılmış burada onlara hak veriyorum daha güzel şekilde olabilir bunlar bug falan sanırsam zırh gitmesi burada gerçekten doğruysa zırh gitmesi falan filan oyuncumuz bu durumda haklı hak veriyorum güzel bir ar:Ge
2 - https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=182237.0 - Burada kumar 50 bine yükselmesi konusu var ve bu konuda haklılar güzel beğendim bunu 50 binde oynanabilir yani istiyen 50 bin istiyen 10 bin bu tekrardan 50 bine yükseltilmesi gerek batarına 1m falan filan oynıyan arkadaşlarımız var bu arkadaşlarımız sürekli 15 bin ile zar çevireceğine hızlıca 50 bin ile atabilirler güzel mantıklı bir konu.
3 - https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=182270.0 -Bu AR-GE'ye de katılıyorum, resmi oluşum alım bildirimleri SMS üzerinden genel mesaj olarak gönderilebilir.
4 - https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=191464.0 - Birlik tanıtımları olsun, karakter tanıtımları olsun insanlar kendilerini emoji ile belirtebilmeli, eleştiri yaparken istemsizce kırıcı cümleler kullanılabiliyor sadece bir emoji ile bunu belirtebiliriz.
5 - https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=176568.20 - Bu telefonun bulunması Rina oyuncuları için daha kaliteli olacağından eminim. Hem görünüş ve oynayış bakımından gerçekçilik sağlayacaktır. Bunun üzerine güzel bir şekilde uzaktan banka hesabına erişim gibi bu tarz şeyler daha iyi olacağından eminim telefondan.
6 - https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=175177.0 - Mantıklı olduğunu düşünüyorum şahsen kendi görüşüm ile, çünkü bazı sivile hakaret gibi saçma suçlardan işyeri açma veya polis olma gibi bir çok şeyden mahrum kalmak saçma geliyor bana. Bunun üzerine kendisinin yazdığı gibi bir ay içerisinde arşivleme gibi bir durum sergilenebilmesi daha iyi olacağından eminim.
7 - https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=175887.0 - LSPD gibi bir çok devlet adamları tarafından bu konu hakkında zor durumda kalıyoruz. Plaka sökerek en azından sağ çektirilip kimlik kontrolü sağlanıp devam ettirilebilir, kendi araçlarımızı kullanabilinir duruma gelebiliriz en azından ve daha mantıklı olur.
8 - https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=174669.0 - Kendi barımda veya ofisimde bir kişiyi alıp maaşa bağlarsam en azından gelip destek çıkar ve bu durumda ona saatlik maaş bağlarım hem onun için güzel bir maaş olur ve güzel şekilde rol sergiler. Maaş bağlantısı iyi olmuş zaten LSPD gibi devletlerde bu tür özellikler var ama bar gibi işyerlerinin sahiplerine böyle bir özellik sahiplendirmek güzel olacağından eminim.
9 - https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=193669.0 - Ev soyma sistemi için açılmış bir ar-ge. Bende tamamiyle destekliyorum. İllegal rollerde ve özellikle çeteci rollerinde evleri soyabilme sunucuda çok iyi roller ortaya çıkarabilir. Başka sunucularda olan sistem Rina sunucusunada gelebilir.
10 - https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=189494.0 - Gasp rollerine çeşitlilik katmak adına güzel ar-ge. Birini gasp ederken sadece parasını değil sınırlı sayıda envanterindeki eşyaları veya uyuşturucularını alabilrsek çok iyi olabilir.

Kanala ve İnstagrama takip etme:
Youtube : https://www.hizliresim.com/bkf061p
İnstagram: https://www.hizliresim.com/4la3xul

Oy kullanma kapalıydı yapamadım.

6 cı görev:hesapımın fotosu https://www.hizliresim.com/cn3d3s1
https://www.hizliresim.com/ssafj6i - 40 tane ileti gönderdim tek tek link gönderemedim malesef böyle gönderdim zaten başta profilimi gönderdim.

Yararlı konu:
1 - https://www.rockstartr.com/forum/gta-san-andreas/drop-yeme-sorunu-kesin-cozum/new/#new
2 - https://www.rockstartr.com/forum/gta-san-andreas/gta-san-andreas-kasma-sorunu/new/#new
3 - https://www.rockstartr.com/forum/gta-san-andreas/video-cekmek-icin-program/new/#new
4 - https://www.rockstartr.com/forum/gta-san-andreas/fps-artirrma/new/#new
5 - https://www.rockstartr.com/forum/gta-san-andreas/gta-san-andreas-nasil-indirilir/new/#new
Rina serverini oylayamadım kapalıydı.
Başlık: Ynt: [GÖREV VERİLDİ] Jordan Crips - Hile K.
Gönderen: Lucifery - 04 Ağustos 2023, 10:21:21
@Judgementdragon
Başlık: Ynt: [GÖREV VERİLDİ] Jordan Crips - Hile K.
Gönderen: Judgementdragon - 06 Ağustos 2023, 19:29:51
İletilerinizin çoğu spam içeriyor, özkapsamlı bir iletiler değil. 10 adet daha ileti atın.
Başlık: Ynt: [GÖREV VERİLDİ] Jordan Crips - Hile K.
Gönderen: Lucifery - 22 Ekim 2023, 22:46:44
1 - https://www.rockstartr.com/forum/gta-san-andreas/modlaoder-ne-ise-yarar/new/#new
2 - https://www.rockstartr.com/forum/gta-san-andreas/samp-roleplay-kurallari/new/#new
3 - https://www.rockstartr.com/forum/gta-san-andreas/anticrasher-ile-artik-crash-yemeye-son!/new/#new
4 - https://www.rockstartr.com/forum/gta-san-andreas/oyundaki-ani-fps-dususunu-cozen-dosya-fps-arttirmak-icin-yardimci/new/#new
5 - https://www.rockstartr.com/forum/gta-san-andreas/bandicam-fps-arttirma/new/#new
6 - https://www.rockstartr.com/forum/gta-san-andreas/fps-dusurmeyen-guzel-enb-modu!/new/#new
7 - https://www.rockstartr.com/forum/gta-san-andreas/samp-afk-atmamasina-cozum/new/#new
8 - https://www.rockstartr.com/forum/gta-san-andreas/samp-sens-fix-nedir-ne-ise-yarar/new/#new
9 - https://www.rockstartr.com/forum/gta-san-andreas/samp-indirmek-isteyenler-icin/new/#new
10 - https://www.rockstartr.com/forum/gta-san-andreas/rina-roleplay-a-nasil-kayit-olunur/new/#new
Başlık: Ynt: [GÖREV VERİLDİ] Jordan Crips - Hile K.
Gönderen: Lucifery - 29 Ekim 2023, 21:58:03
@Judgementdragon
Başlık: Ynt: [GÖREV VERİLDİ] Jordan Crips - Hile K.
Gönderen: Judgementdragon - 06 Kasım 2023, 15:53:44
Rina roleplay sunucusuna yapıcı bir eleştiri yapmamışsınız, bu görevi gerçekleştirin.