Rina Roleplay
Sunucu => Araştırma & Geliştirme Ofisi => Okunmuş AR&GE => Konuyu başlatan: Zweisamkeit - 26 Mayıs 2023, 22:55:32
-
Fire departmanın kadrosunda fazla bir üst rütbeli olmadığını fark ettim. Bu nedenle sınavlı ve mülakatlı bir şekilde eğitimi ve fiziki kontrolü zor bir şekilde yedek subay (FF3) alına bilir. Örnek.
Departmana girecek olan yedek subay mülakatları. örnk (100 puan)
Fiziki kontrol. 25 Puan
Mülakat kontrol. 25 Puan
Sınav kontrol. 50 puan
Yaptıkları hata ile yapılan yanlışlardan puan kırıla bilir. Geçer not koyulur ve yedek subaylar göreve başlıya bilir.
Divizyonlar içinde en az 1,2 hafta oluşumda kaldıktan sonra başvura bilirler.
EMT Alımı.
Emt alımı sınavsız olup eğitim verilir, departman kurallarına göre yükselebilir.
-
Gerek olduğunu düşünmüyorum, işleyiş bu şekilde değil daha adaletli şekilde. Şu anki oturmuş bir sistemi değiştiremeyiz.
-
Gerek olduğunu düşünmüyorum, işleyiş bu şekilde değil daha adaletli şekilde. Şu anki oturmuş bir sistemi değiştiremeyiz.
-
Yenilikten bir zarar geleceğini düşünmüyorum. Şuanki sistemde EMT ve Paramedic sayısı az böylece yapacağınız, alacağınız tüm adayları eğitimli ve mülakatlı bir şekilde alacaksınız. Yeni sistemde sevmediğim tek sorun bu özelliktir. Kişilere sadece eğtim verilir ve alınır. Böylece yedek subaylarınızı yaptıkları hataya göre puan kırar veya almazsınız.
-
Yeni sistemde ve eski sistem zor bir şey değil ve haksız bir şeyde yok. Kişiler sınavlı ve sınavsız şekilde ayrılabilir. Sınava girmeye hak kazanamayan adaylar EMT olarak devam edebilir. Zaten 10 aday varsa büyük ihtimal 2,3 kişi yedek subay almaya hak kazanır.
-
Fire departman olarak eğitimli ve tecrübeli bir subayın olmasını sizde istersiniz. Sınavın zorluğunu siz ayarlayıp siz düzenleye bilirsiniz. Benim tercihim zor bir aday olması. Bu nedenle sizin bahsettiğiniz adeletsizlikte ortadan kalmış olur.
-
Bir değişiklik yapmayacağız yapsak bile hangi oluşum olursa olsun bunun bir argesi olmaz.