Rina Roleplay

Sunucu => Araştırma & Geliştirme Ofisi => Okunmuş AR&GE => Konuyu başlatan: NekoChan - 02 Aralık 2022, 14:20:08

Başlık: Hastane Düzenlemesi
Gönderen: NekoChan - 02 Aralık 2022, 14:20:08
İsteğim biraz saçma mı gelecek bilmiyorum ama oyunda doktor olmadığı zaman hastalıkların otomatik tedavisini başlatan bir NPC eklense fena olmazdı galiba. Bu hastalıklar yüzünden sık sık yaralıya düşebiliyoruz ilaç içmeyi unutup.
Başlık: Ynt: Hastane Düzenlemesi
Gönderen: sihnâ - 02 Aralık 2022, 21:41:52
Bu yapılamaz, doktor olmadığını sistem algılayamaz.
Randevu (https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?board=857.0) oluşturarak daha çabuk sonuç alabilirsiniz (https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?board=857.0)
Başlık: Ynt: Hastane Düzenlemesi
Gönderen: BeeKaa - 02 Aralık 2022, 23:47:45
Doktor olmadığı zamanlar içinde suistimal edilebilir.
Çözümler şu şekilde;
1: Forum üzerinden randevu alabilirsiniz.
2: Aşı olarak 30 gün hastalıktan korunmak mümkün.
3: ASGH karşısında yer alan eczane bölümünden "Lozarex" alınabiliyor. 250 dolar olması gerek ve 12 saat etki sağlıyor.
Başlık: Ynt: Hastane Düzenlemesi
Gönderen: Kaza - 02 Aralık 2022, 23:52:11
Alıştım ben artık, karakter hasta olduğu zaman yanıma 10 tane su alıyorum ve yola devam.

Aslında sunucuda Doktor sayısı çok az da değil çokta değil ama yine de beklemek insanı sıkıyor...
Başlık: Ynt: Hastane Düzenlemesi
Gönderen: Laurant - 03 Aralık 2022, 06:54:37
1 kere gidip tedavi olamadım doktor yok olanlarda rol döndürmüyordu genelde, DESTEKLEDİM
Başlık: Ynt: Hastane Düzenlemesi
Gönderen: bersheys - 03 Aralık 2022, 09:29:53
Saçma, genel olarak ASGH içerisinde doktorlar - hadi o da olmadı fire görevlileri - bulunmakta. Bu konunun 3 kez daha açıldığını gördüm sanırsam. Sağlık görevlilerinin de farklı rolleri oluyor, sizi daima tedavi etmek için orada bulunamazlar sabırlı olmayı öğrenmelisiniz. Ayrıca hiçbir çalışan rol yapmıyor diyen eleman nasıl bir kafada anlamak mümkün değil, orada bir tane bile rol bilmeyen insan yok gerekirse öğretiliyor.

Gelip asghın içerisinde bağırıp kendini haklı çıkartmaya çalışan birkaç insanla uğraşıyorlar onlar da.
Başlık: Ynt: Hastane Düzenlemesi
Gönderen: Zweisamkeit - 03 Aralık 2022, 12:12:28
fd ye çamur atmayın be kardeşim
Başlık: Ynt: Hastane Düzenlemesi
Gönderen: noro - 03 Aralık 2022, 13:45:56
O kadar hastalık ve ilaç sistemi gelmiş, bir NPC ile hastalık tedavi edilebilecekse bu sistemlerin bir anlamı kalmaz. Doktor yoksa biraz bekleyin, olmadı ilaç sistemi var onu kullanın. Doktor her günün her saati orada olacak değil siz gittiğinizde olmuyorsa bir başkası gittiğinde olacak.
Konu kilit.