Rina Roleplay
Sunucu => Araştırma & Geliştirme Ofisi => Okunmuş AR&GE => Konuyu başlatan: k2letter - 04 Eylül 2022, 21:32:01
-
Idlewood son gelen maplardan sonra aşırı kasmaya başladı direkt oyun kasıyor, bunu çözmelisiniz. Oynayamıyorum. Idlegas'ta önceden 60fps alırken şimdi 14-15 civari alıyorum. Maplar kaldırılsın.
-
Haritalar için gerekli optimizasyonların yapıldığını ve yapılacağını Hera bir mesajında belirtmişti. Ayrıca FPS değerinizin düşük olmasının nedeni haritadan çok o bölgede bulunan oyuncu ve araçlardan kaynaklanıyor.
-
Önceden aynı yerde olmayan sorunlar şu anda oluyorsa bir sorun vardır. Destekliyorum.
-
Gereksiz mapler hiçte gereği yoktu.
-
İdlewood girince nerede olduğumu anlayamıyorum
-
İdlewood girince nerede olduğumu anlayamıyorum
PD oldum, araç sürmekten korkuyorum. Bune ya? Harbiden can sıkıcı.
-
Gereksiz mapler hiçte gereği yoktu.
-
Bazıları rol ortamı falan sağlıyor diyorda fazladan interior eklemek ve FPS düşürmekten başka birşey yaptığını düşünmüyorum.
-
Yeni bilgisayar alın :D
-
Yeni bilgisayar alın :D
tm :D...
-
ben idlewooda girince crash yiyom
-
Mapler hakkında gerekli açıklamalar yapıldı ve değişikliğe gitmeyi düşünmüyoruz. Şu an en uygun haliyle mapler karşınızda. Konu kilit.