Rina Roleplay

Oyun Dışı => GTA Modları => Modifikasyon Arşiv => Konuyu başlatan: R-KM - 27 Ağustos 2018, 19:35:16

Başlık: [İSTEK]Araç farları/ışıkları
Gönderen: R-KM - 27 Ağustos 2018, 19:35:16
(https://www.upload.ee/image/8305729/3r33.png)


Mod ismi: Araç farları/ışıkları
Nasıl bir Mod arıyorsunuz?: Araç farlarının/ışıklarının altta bulunan fotoğrafta ki gibi gözükmesini istiyorum.
Mod ekran görüntüleri(en az 1 adet):
(https://i.hizliresim.com/4z3RAp.png)
Başlık: Ynt: [İSTEK]Araç farları/ışıkları
Gönderen: Bishere - 29 Ağustos 2018, 00:10:04
Merhaba. Öncelikle fotoğraftaki ışığın ELM modu sayesinde oyuna ekleyebildiğin geniş çaplı ışık olduğunu düşünüyorum kendi adıma. Bir ELM kurmayı deneyebilirsin.

Fakat ben polis değilim, normal araçlarda kullanacağım falan diyor isen sunucuda da kullanılması serbest olan ve izinli bir cleo olan "Car Lights" isimli cleoyu kurabilirsin.

Nasıl kuramayacağını biliyorsan tarif edeceğim.

1.Öncelikle alttaki linke tıklayarak sayfanın en alt kısmına gel ve "CLEO 4 KURULUM" isimli kısımda bulunan "İndir" butonuna tıkla.

http://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?action=p;sayfa=indir

2. Klasörde gelen setup ile CLEO 4'ün kurulumunu otomatik olarak yap.

3. Kurulumu yaptıktan sonra yine aynı sayfada bulunan kısımdan en alt kısıma gel ve "İzinli Cleolar" bölümünden Car Lights" cleosunu bulup indir, GTA San Andreas'ın bulunduğu konumdan "cleo" dosyasının içine at ve tamamdır.

Bu sayede aracının farları daha realistik görünecek ve geniş olarak kapıyacak.
Başlık: Ynt: [İSTEK]Araç farları/ışıkları
Gönderen: !Soulfly - 29 Ağustos 2018, 15:30:06
Konu sahibi bekleniyor
Başlık: Ynt: [İSTEK]Araç farları/ışıkları
Gönderen: R-KM - 29 Ağustos 2018, 15:33:40
Aradığım mod izinli cleolar kısmında olan mod değil.
İzinli cleolar kısmında olan modun farlarından çıkan ışık daha geniş, fotoğrafta ki gibi pek büyük olmayan birşey arıyorum.